İnternet & Teknoloji Sinyal güçlendirici çok elektrik harcar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar dün sinyal güçlendirici aldım ve hep prize takılı çok elektrik harcar mi ayda ne kadar faturaya yansır? Sinyal güçlendirici çok elektrik harcar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 466 cevap paylaştı. tahminimce aylık 2-3 tl bile elektirik faturasına etki etmez. adaptörde. kaç volt kaç amper çektiği yazıyordur. oradan hesap et işte. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok sağol reis 🙏🔥❤ Yorumla
mat-rock90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bende var. Normal geliyor ya fatura. Öncekinden çok farkı yok 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ay da Tahminen ne kadar para alıyor reis 🤔 Yorumla mat-rock90 +1 yıl Klima kullanıyoduk 150 falan geliyordu. Normalde 100 falan. Çok bir katkısı yok bence onun Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah kral sağol🔥🙏 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bilmem ben evin üst katında bundan kullanıyorum 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Faturaya baktın mı hiç 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl bakmadım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sevdin mi cihazı😅 Yorumla Soran +1 yıl İşine yaradımı çok Yorumla merakettimmişte +1 yıl çok yaradı hemde iyi ki diyorum 😀 mesela benim odamdan asla çekmiyordu wifi deli oluyordum şimdi jilet 😂 Yorumla Soran +1 yıl Vay be almamız mük oldu desene 👍😅🔥 Yorumla merakettimmişte +1 yıl alev ne alaka? Yorumla Soran +1 yıl Aldığımız için alev attım. d Yorumla
MistırSe Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 814 cevap paylaştı. yokya sanmıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah reis🔥❤ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 4 yıl kullandım fazla harcamıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler reis 🙏 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl çok bir şey harcamaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah reis 👍😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tahminimce aylık 2-3 tl bile elektirik faturasına etki etmez. adaptörde. kaç volt kaç amper çektiği yazıyordur. oradan hesap et işte.
Çok sağol reis 🙏🔥❤
Bende var. Normal geliyor ya fatura. Öncekinden çok farkı yok
Ay da Tahminen ne kadar para alıyor reis 🤔
Klima kullanıyoduk 150 falan geliyordu. Normalde 100 falan. Çok bir katkısı yok bence onun
Eyvallah kral sağol🔥🙏
bilmem ben evin üst katında bundan kullanıyorum
Faturaya baktın mı hiç 😅
bakmadım 😀
Sevdin mi cihazı😅
İşine yaradımı çok
çok yaradı hemde iyi ki diyorum 😀 mesela benim odamdan asla çekmiyordu wifi deli oluyordum şimdi jilet 😂
Vay be almamız mük oldu desene 👍😅🔥
alev ne alaka?
Aldığımız için alev attım. d
yokya sanmıyorum
Eyvallah reis🔥❤
4 yıl kullandım fazla harcamıyor
Teşekkürler reis 🙏
çok bir şey harcamaz
Eyvallah reis 👍😀
Elektrik çok yemez hocam