AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
YouTube kanal icerikleri genelde oyun icerikleri tutuyor açmış olsam oyun veya 2 ile 8 yaş çocuk egitimi oyun eğlence üzerine açardım
Zatek varki kanalim 🤣🤣
Kanaliminnicerigi avrupali turkler
Aşçı olduğum için yemek ile ilgili hem hem eğitici ve sağlıklı yaşam önerileri veren bir kanal olurdu. Şu an altyapısını hazırladığım bir durum inşallah yakında.
1. Barış Özcan gibi bilim ile alakalı 2. Kadın dövüş teknikleri öğrenme 3. De hayvanlar ile alakalı bilgiler... asla yapmayacağım içerik de cinsellikle alakalı . d
Küçük şeylerle mutlu olmak üzerine günlük vlog ve röportajlar olabilir. Birde şartlarım uygun olsa bahçecilik üzerine bişeyler çekmek isterdim. Asla çekmem dediğim bir şey yok şu an için..
Felsefi, bilimsel, ideolojik, psikolojik, teolojik konular hakkında bilgiler veren tarafsız bir kanal oluşturabilirdim. Bunun dışında kanalımda asla şu konuyu işlemezdim diye bir şart koşmazdım.
Öğretici bı kanal açardım yani iyi olduğum bı konuda (ben bilgisayar konusunda iyiyimdir bilgisayarla ilili öğrenilmesi gereken herşeyi bölerek analtirdim)
Z kuşağı gündemde z kuşağı ile ilgili fikir verici videolae tutar bence ya da herkes yurt dışına gitmeye çalışıyor bunun ile ilgili birşeyler tutabilir fikirler vb
Kanalın içeriği mesleki ya da otomobil (etiketçi) olurdu kesinlikle.
Sarı mikrofon tarzı bir sayfa olabilir. Yemek yapma videoları veya çocuklar için videolar olabilir
Vlog gunlukler kisisel gelisim videolari falan çekerdim. Asiri hareket gerektiren hicbir seyi cekmezdim.
Açmayı düşünüyorum resim müzik ve fransızca kurslarını youtube videolarına uğarlarım böylece gerçekten öğrenmek isteyenler bedava ders alır
Sevdiğim dizilerden filmlerden komik kesitleri paylaşırdım. Zaten yapmayı düşünüyorum.
İçeriği spor olurdu fitness işim gereği asla saçma şeyşer çekmem
Çok güzel muhabbet kurarım öyle bi sarar ki millet benı bırakmaz istemez genellikle sohbet ağırlıklı olurdu nadirende olsa oyun yayınları yapardım...
Zatn var youtube kanalım. Dans, Dublaj, Vine, Komedi ve kadın/Erkek ilişkileri konusunda içerikler atıyorum. Jokerhakan kanal adı
Teknoloji ile ilgili düzenli bilgiler verirdim bilgisayar sistemleri giriş gelişme pretiklestirme sistem kurulumları donanım uygulamaları
Insan psikolojisi, kediler , cinsellik, erkek kadın ilişkisi içerik olabilirdi.. asla çekmem dediğim makyaj ,)
Oyun videoları çekerdim ve asla MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN ZART ZURT CHALLENGE YAPIYORUZ HADİ BAŞLAYALIM tarzı videolar çekmem.
Ben Uzay ile ilgili olan videoları çok seviyorum muhtemelen genelde uzayla ilgili bilgilendirme videosu çekerdim genelde içerik hep uzay olurdu
Eğlenceli sevimli bi o kadar bilgi verici bişeyler paylaşırdım asla boş şeyler ve özel hayatımı paylaşmazdım
asla çekmem dediğim şu vlog filan olabilir
çekersem eleştirel kanallar hoşuma gidiyor gündem hakkında filan
Başıma gelen olaylarla ilgili yaptığım araştırmalar ve edindiğim tecrübeleri paylaştığım bir kanal olurdu heralde
Kendi mesleğim, alanımla ilgili bol-bol bilgi içeren paylaşımlar yapardım. Yani diğer kanallarda pek paylaşılmayan bilgileri özellikle paylaşırdım.
Kendi kanalım hayvanlar üzerine videolar çekiyorum yıllardır kendi besledigim kuşları çekip paylaşımda bulunuyorum gayet iyi yani
Para kazanma özelliği açıldı mı?
@Bizden_Söylemesi Ben yıllardır çekiyorum açık tabiki
Peki muhasebe tarafını nasıl hallettiniz vergi olayını bilgi verir misiniz
Oyun ve yapıyorum zaten 😂
kanalın ismi ne
Psikoloji hakkında içerik paylaşırdım galiba ama kanal açıp uğraşmak istemiyorum
Kitaplar olurdu okunacak ya da icerigini anlatacagin kitaplar
Hayat görüşlerim olurdu. Ve sosyal medyada oluşan algıların dışına çıkmaya çalışırdım.
Asmr videolari cekmek istiyorum
uyku telkini gibi vs
Asmr ne
YouTube dan bak
Teknoloji kanalı acardım
Asla başka videolara tepki çekmem
Full kışkırtma videosu çekerdim
Milleti deli ederdim
Ozellikle ciddi hemen hemen her konuda cekerdim galiba.
şu an kanal açmayı düşünmüyorum çünkü covid pozitif ve 8. günümdeyim.
Covid sonrası olabilir :)
Utanılacak şeyler yapmazdım. Bide doping hafıza reklamı yapmam
İslamin ve kuranin aciklayisi gunumuzde yasanmasi cok zor hale gelisi
içeriği film dizi kitap hakkında olurdu veya şarkılar. özel hayatımı çekmem asla
Dans etmeyi asla çekmem normal dans değil ama kalça sallamalı falan 😂😂
vlog alışveriş lifestyle videoları çekerdim asla çekmem dediğim bilemedim
Hayvanlara ve hayvane sevgisine yönelik paylaşımlar yapardım büyük ihtimalle
TikTok ya da sosyal medya içerikleri kesinlikle olmaz
Çektiğimiz çileyi mi paylaşacağız allasen bi de düşman sevindirelim
Özel hayatim
Yani gunluk vloglar cok sacma asla yapmam
Teknolojik aletleri telefon, tablet inceleme kanalı olabilir di
Dedi kodu tarzinda. Hayatimi anlatirdim. Asla rituel falan paylasmam
Kırmızı Elma. Kanalım. Kırmızı Elma sudoku yaz çıkar. Takip ederseniz sevinirim arkadaşlar. :)
Bir YouTube kanalı açsam ülkemin güzelliklerini sürekli olarak paylaşırım
Büyük bir ihtimalle araç videoları olurdu hem sohbet hem bilgilendirme gibi olurdu sanırım.
Yaparken keyif aldığım, veya hoşlandığım bir şey olurdu.
youtube kanalı ilerde düşünüyorum işlerle ilgili olur kamera arkası özel bölümler vs
Doğa ile ilgili içerikler paylaşırdım gezerdim yeni yerler keşfederdim
Kesin gezgin olurdum. Şaka veya chanllenge videoları çekmezdim.
YouTube kanalımda yetişkin videolar yayınladım ama cinsel değil vahşet ile ilgili
Saçma salak amaçsız videoları asla ve asla çekmem izlemem izletmem
Senin soruları mı masaya yatırır incelerdim
😂
Oyun içeriği yapmam
Olsa olsa gezi olurdu
Hiç bir şekilde öyle bir kanal açmazdım 😁
Oyun videoları ve spor vlog içeriği çekerdim
Ciddi ciddi düşündüm ama bulamadım jdjdsjsj
çok var ama en neti ASMR