Hangisi size daha çok hitap ediyor
Gaming
Makyaj
Yemek
Gezi
Fitness
Moda
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Utandığım için açamazdım; ama açmak isteseydim en iyi bildiğim ne varsa onun üzerine açardım
Faydalı içerik üretmeye çalışırdım. 3 krş para için ruhumu satmam, izlenmek için şarkıda çıkarmazdım.
Sen?
Nerde itlik serserilik var onu yapar çeker atardım zaten fenomen olan youtuberlere baktığın zaman saçma sapan içeriklerle ünlü olmuşlar izleyici yapamadığı şeyleri izleyip kendini bir şekilde tatmin etmeyi seviyor
Cevap
19Cevap
Ben hepsini içinde barındıran bir kanal açmak isterdim. Sanırım hep hayalim de kalacak. Ekipman vs çok pahalı .s.s
Oyunlarla ilgili açmayı düşünüyordum ama imkânlarım ona da el vermedi. Yine hevesimiz gursagimizda kaldı. Zaten diğerlerini hiç çekemem çektiğim çileyi mi video çekicem.😅
oyun oynamayı seven birisiyim ama video editleme işi felan çok uğraştırıcı olduğu için girmedim youtube
Açıcam yakında ama neyle ilgili olduğunu söyleyemem
Kesinlikle moda ama o kadar kombini yapacak param yok
sporla ilgili açardım sanırım günlük gibi bişi olurdu ama yani öğretici değil takılmalık :d
Animasyonla ilgili olurdu. Minecraft animasyonu olabilir.
Daha çok ders çalışma videoları ya da rutin videoları olabilirdi çok hoşuma gidiyor aesthetic türde olanlar <3
zaten var ama ttnet saolsun yükleyemiyorum 😅 hizlandirilmis cizim videolari paylasiyordum pandemiden sonra da instagrama yoneldim
Hayal ama cinsellik olurdu
Cinsel hayatla alakalı olurdu
Hepsinden olurdu. Bir ondan bir öbüründen
Gaming ve diğer olurdu
Hangi alanda iyi isem onunla ilgili.
Bilgilendirici, motive edici, kişisel gelişim
Tarot ve burçlar ile ilgili
Oyun olabilir. Ya da yemek. Veya tamir.
Müzik ile alakalı içerikler üretirdim
Derin ve kafa karıştırıcı konular
Asmr
😂😂😂😂😂😂