Eski telefonumda bunları kullanıyordum çok değil 3 yıl falan önce 😂 Eğlenceli şeyleri seviyordum, şimdi sade pudra rengi kılıf var ama çoğu zaman kılıfsız kullanıyorum
Ya aliexpressten ilk alisverisimi yapıyordum en az 5 6 sene olmuştur. Anahtarlık alayım diye bundan iki tane almıştım. Sonra bir arkadaşla. beraber aynı anahtarlık olsun demistik. Kullandım aynisiydi, aynısının küçük anahtarlık versiyonu. d
Benim için telefonun doğal halini çok bozmaması önemli. Ayrıca dayanıklı ve çarpmalara karşı bariyer niteliğimaz da olsa olmalı. Arka kamerayı çizilmelere karşı korumak işin hafif kabartmalı olabilir. Ayrıca telefonu çok zorlamayacak ve ısıtmayacak yapıda olmalı. Çok kalın kılıf tercih etmiyorum elimde takoz gibi durması hiç hoş değil. Şu cüzdanli falan kılıfları asla sevemedim. Tercihim sade ve düz renkler. Şeffaf veya tek renkli kılıflar.
Hani böyle arkasına kocaman çanta koyuyorlar ondan nefret ediyorum bir de zincir takıyorlar tam nefret ya benim sevdiğim sade mesela düz mor olabilir düz buz mavisi