Sesleri falan iyi veriyor mu? Her sesi hissediyor musunuz yoksa öylesine taktığınız, önemsemediğiniz bir alet mi kulaklık? Kulaklığı bozulanlara selamlar.
Airpods yeni versiyon kullanıyorum. Genel olarak şarj kapasitesi ve ses hızından memnun olsamda maalesef bağlantı hızından memnun değilim. Kulaklığı kutudan çıkarıp kulağınıza taktığınızda çoğu zaman bağlantı çok yavaş sağlanıyor hatta bazen bağlanmıyor kutuya geri koyup çıkarıyorum tekrar takıyorum düzeliyor. Bağlantı mesafesi kabul edilenilir düzeyde ancak bu kadar para verinde insan biraz daha iyi bir şey bekliyor. Ayrıca ses kaydı atarken sesim sanki amfideymişim gibi yankılı ve boğuk çıkıyor ancak video gönderirken ya da telefonla konuşurken bir sıkıntısı yok gayet güzel çalışıyor. Ne kadar üzücü olsada ortam sesi engelleme maalesef yok. Muzik dinlerken bir yandan arkada muhabbet eden insanları duymanız muhtemel. Ancak sizin dinlediğimiz müziği dışarı vermiyor. Söyleyebileceğim şeyler bu kadar. Ayrıca aplle kablolu kulaklığımda var diğer kulaklıklara göre çok ince kablolara sahip ve ezilme kopmaya çok yatkın olmasının dışında ses kalitesinden çok memnumum.
Kablosuz kullanmıyorum, alışkanlıkları kolay değiştiren birisi değilim, Samsung orjinal kablolu kullanıyorum memnunum seviyorum kulaklığımı her çeşit kablolu aldım bu konuda çok hassasım, müzik Benim için çok önemli.. extra bas özellikli olanlar tercihimdir.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
İşitme engelliyim ve tiz sesleri hiç duyamıyorum. Orta ve yüksek sesleri iyi duyarım. Arada bir bozuluyor. Bozuldu mu biri bağlı bir şekilde tek kulaklıkla dinlediğim bile oluyor.
Kulaklığa fazla önem verıyorum. Sesler net olmalı , alt frekanslara inebılmelı , yüksek ses sevıyesınde ses kalıtesını bozmamalı ve dış seslerı iyi izole edebılmelı
Kulaklıklara bayılırım günün çoğu müzik dinlemek ile geçiyor fakat param yok güzel bir kulaklik için elimde olsa en pahali kulaklığı alırım şu an jbl btnc 600 var kulağımda