Kişilik & Karakter Ses tonunuzdan memnun musunuz? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/5qwrCwzZ_Io?si=tiVTTsa872bybJyZNasıl bir sese sahip olmak isterdiniz. Ses tonunuzdan memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet hemde çok memnunum... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ses tonumu sevmem. 0 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Çok mu çırtlak😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Yok kötü sesim var kalın 😅
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şarkı söyleyemem ama konuşma sesimi beğenirler bas baritonmuşum müzisyen arkadaşlarım öyle diyor 0 4 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Baş bariton nasıl bişeymiş. Bendw de tenor sesi varmış Yorumla ilkersezenn +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=iCsdIXdemnw Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Senmisin Yorumla ilkersezenn +1 yıl evet benim Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 610 cevap paylaştı. Evet memnunum. Bende beğenilen özelliklerimden bir tanesi. 😁 0 0 Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Genelde çekici diyorlar bilmiyorum insan kendi sesini degerlendiremiyor 0 0 Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı. Türkü sarki söyleyebilecegim bir sese sahip olmak isterdim 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet herkes hayran kalıyor. 0 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂kesin Yorumla Saddov +1 yıl Evet öyle. Yorumla
köpek_olabilmek Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl sen memnun değilsin ki böyle soruyorsun demek ki 0 4 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ses tonumla döverim senii😂 Yorumla köpek_olabilmek +1 yıl nasıl dövceksin ki sesle fiziksel bir şey bile değil :D Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Mecazen yani Yorumla köpek_olabilmek +1 yıl nickim nasıl ki Yorumla
KudurukOğlan Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben memnunum kadınlar genelde tok ve seksi bulur 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sesim iyi gurur duyarım 0 3 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bi şiir okuda kulağımizin pasi silinsin öyleyse Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl uyuşamayız, yollarımız Baksen ciğercinin kedisi, ben sokak kedisisenin yiyeceğin, kalaylı kaptabenimki aslan ağzındasen aşk rüyası görürsün, ben kemik Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Güzel😂 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sesimi değiştirebiliyorum o yüzden hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Memnunum. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Memnunum 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Memnunum evet 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet memnunum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet hemde çok memnunum...
Ses tonumu sevmem.
Çok mu çırtlak😂
Yok kötü sesim var kalın 😅
Şarkı söyleyemem ama konuşma sesimi beğenirler bas baritonmuşum müzisyen arkadaşlarım öyle diyor
Baş bariton nasıl bişeymiş. Bendw de tenor sesi varmış
https://www.youtube.com/watch?v=iCsdIXdemnw
Senmisin
evet benim
Evet memnunum. Bende beğenilen özelliklerimden bir tanesi. 😁
Genelde çekici diyorlar bilmiyorum insan kendi sesini degerlendiremiyor
Türkü sarki söyleyebilecegim bir sese sahip olmak isterdim
Evet herkes hayran kalıyor.
😂😂kesin
Evet öyle.
Eh işte sjsj
https://online-voice-recorder. com/tr/