İnternet & Teknoloji Twitter'de numaramızla hesap açsak bildirim gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Twitterde ve insta da tel no muzu kullanıp hesap açarsak rehberdekilere bildirim gider mi acil lütfen Güncellemeler+1 yıl güncell Güncellemeler+1 yıl güncel Twitter'de numaramızla hesap açsak bildirim gider mi? Cevapla Numara Soruları Rehber Soruları Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tcrbe_sextavsiyecisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl rehberini bağlamazsan eğer ve tam gizlersen kendini sorun olmaz.. ama gizli hesap açıp tamamen garantiye alacaksan kendini bimcell gibi bi hat alıpta açabilirsin.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl rehber bağlı değil sadece tel no'm var Yorumla Tcrbe_sextavsiyecisi +1 yıl tel no nu hesbaı gizliye al Yorumla
Yaşamayanlar_derneği Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Rehberi bağlamazsan gitmez sonrada hesabı gizliye alırsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl rehberi bağlamadım gitmez umarım Yorumla Yaşamayanlar_derneği +1 yıl Yok gitmez hesabını da gizliye al Yorumla
Sadman07 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Doğrudan gitmez eğer rehberdeki kişiler twitter hesabı açarsa "Rehberindeki x kişi x adıyla twitterda diye bildirim gider 0 0 Yorumla
Zey000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl gider ama sadece Twitter kullanıcı adın gider yani fake açacaksan kim olduğunu anlamazlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl rehberi bağlamazsak da gider mi Yorumla Zey000 +1 yıl gidiyor diye biliyorum Yorumla Soran +1 yıl s! çtım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
rehberini bağlamazsan eğer ve tam gizlersen kendini sorun olmaz.. ama gizli hesap açıp tamamen garantiye alacaksan kendini bimcell gibi bi hat alıpta açabilirsin..
rehber bağlı değil sadece tel no'm var
tel no nu hesbaı gizliye al
Rehberi bağlamazsan gitmez sonrada hesabı gizliye alırsın
rehberi bağlamadım gitmez umarım
Yok gitmez hesabını da gizliye al
Doğrudan gitmez eğer rehberdeki kişiler twitter hesabı açarsa "Rehberindeki x kişi x adıyla twitterda diye bildirim gider
gider ama sadece Twitter kullanıcı adın gider yani fake açacaksan kim olduğunu anlamazlar
rehberi bağlamazsak da gider mi
gidiyor diye biliyorum
s! çtım
Twitter ibolana gider
Hayır
emin misin?
Rehberi bağlamazsan gitmez