Öncelikle herkese merhaba, siteye yeni üye oldum ve bu benim ilk sorum olacak.
Bundan 2 sene önce eski standart kasa PS4'üm için Battlefield 1 oyunu almıştım. İlk aldığımda az bir şey oynayıp daha sonra sildim.
Şimdi 1 aydan fazla önce 2. El bir PS4 Pro satın aldım ve performansından gayet memnunum. 1-2 hafta önce Battlefield 1'i makineye kurup oynamak istedim ama her seferinde disk kirlenmiş okunmuyor uyarısı ile CD'yi çıkardı makina hatta bir kaç sefer CD yi vermedi ve kapanmadı o yüzden fiş çekmek zorunda kaldım. CD'yi pek çok kez kolonya ile deterjan ile sildim denedim çare olmadı. En son tanıdığım bir PS cafeden oyunu ödünç aldım temiz CD halini. onunla yükler sonra kendi oyunumla oynarım diye düşünmüştüm fakat o cd de de aynı sorunu yaşadım. Cidden çok enteresan. PS3'den beri aklı başında bir şekilde PS kullanıyorum ilk kez böyle saçma sapan bir durum yaşıyorum. Bunun hakkında fikri ya da önerisi olan var mı acaba aranızda? Şimdiden teşekkür ederim :)
Bundan 2 sene önce eski standart kasa PS4'üm için Battlefield 1 oyunu almıştım. İlk aldığımda az bir şey oynayıp daha sonra sildim.
Şimdi 1 aydan fazla önce 2. El bir PS4 Pro satın aldım ve performansından gayet memnunum. 1-2 hafta önce Battlefield 1'i makineye kurup oynamak istedim ama her seferinde disk kirlenmiş okunmuyor uyarısı ile CD'yi çıkardı makina hatta bir kaç sefer CD yi vermedi ve kapanmadı o yüzden fiş çekmek zorunda kaldım. CD'yi pek çok kez kolonya ile deterjan ile sildim denedim çare olmadı. En son tanıdığım bir PS cafeden oyunu ödünç aldım temiz CD halini. onunla yükler sonra kendi oyunumla oynarım diye düşünmüştüm fakat o cd de de aynı sorunu yaşadım. Cidden çok enteresan. PS3'den beri aklı başında bir şekilde PS kullanıyorum ilk kez böyle saçma sapan bir durum yaşıyorum. Bunun hakkında fikri ya da önerisi olan var mı acaba aranızda? Şimdiden teşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sorunun cd den olduğunu düşünmüyorum çünkü farklı bir cd ile de denemişsiniz
sorun muhtemelen ps de
ps4 kullanmadım ama makineye format ya da fabrika ayarlarına dönderiliyorsa bunu bir deneyin derim
o zaman ama hafızam gider. Ayrıca diğer oyunlarda hiç böyle bir sorun yok mesela bu olaydan sonra Outlast yükledim oynuyorum ya da NFL 20 yükledim oynuyorum.
değişik bir durummuş
ama yine de oyun cd leriniz sizdeyse makineye format atıp hafızasını silip tekrar oyunları yüklemeyi denemenizi öneririm
fakat çalışmayan oyunu çalıştırmak istemiyorsanız bu riski göze almayın ve bu şekilde kullanmaya devam edin
çünkü format atıldıktan sonra da makine tuhaflaşabilir bu sefer çalışan oyunlarınızda çalışmayabilir
Usb'ye hafızayı (saveleri falan) yedekleyip, format atabilirsiniz.
İnternetten bakmıştım geçmişti videoyu tam hatırlayamıyorum
Hiçbir fikrim yok umarım olur ama
Yok..
cd çizilmiş