Gamer Death stranding oynarken FPS sorunu yaşıyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazen normal çalışıyor 60 FPS gayet güzel, bazende 15-20 FPS e düşüyor düzelmiyorNasil düzeltebilirim bu sorunu, oynayamadım bir türlü Death stranding oynarken FPS sorunu yaşıyorum? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzel oyun mu bu arada dağa çıkma oyunu deniyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel ya ben sevdim, bide oynayabilsem doğru düzgün Yorumla
okyanusAtı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Laptoptan mı oynuyorsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet gaming lap top Yorumla okyanusAtı +1 yıl Şarja takılı oyna sürekli ayrıca ayarlardan performans ayarlarını fulle çek hangi marka laptop Yorumla Soran +1 yıl Şarja takılı oynuyorum, HP Pavilion Yorumla okyanusAtı +1 yıl Ayarlardan ayarlamalısın onu Yorumla Soran +1 yıl Oyunun ayarlarını otomatik yaptım Yorumla
PırlantalıAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sistem özelliklerini tahmin ediyoruz galiba 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 3050 ekran kartı, AMD ryzen 5000h işlemci var. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel oyun mu bu arada dağa çıkma oyunu deniyor
Güzel ya ben sevdim, bide oynayabilsem doğru düzgün
Laptoptan mı oynuyorsun
Evet gaming lap top
Şarja takılı oyna sürekli ayrıca ayarlardan performans ayarlarını fulle çek hangi marka laptop
Şarja takılı oynuyorum, HP Pavilion
Ayarlardan ayarlamalısın onu
Oyunun ayarlarını otomatik yaptım
Sistem özelliklerini tahmin ediyoruz galiba
3050 ekran kartı, AMD ryzen 5000h işlemci var.