Arkadaşlar aero insta wp falan indirdim Google dan bilinmeyen kaynakları açtım. Sanırım virus bulaştı nasıl temizlicem ben bunları her saniye mesaj geliyor aynı siteden lütfen yardım edin
Telefonuma virus bulaştı bu site sürekli mesaj gönderiyor napmaliyim ₺?
chrome a gir.3 noktaya tıkla. ayarlara bas. site ayarlarına oradan bildirimlere gir. izin veriliyorun altında siteler var. o sitenin üzerine tıklayıp engelleyi seç. olmazsa telefonununandroid sürümünü yazarmısın öyle yardımcı olmaya çalışacağım
Reklamlari engelledim şu an almıyorum cidden virus bulasmis sürekli virus uyarısı alıyorum ve telefon yeni olmasına rağmen kasmaya başladı 128g hafızası var
Film-dizi sitesine girmiş olabilirsim. Neyse ilk önerim samsung internet uyhulamasını kullanman. İkşnci önerim chrome ayarlarına gir ondan sonra site ayarları》bildirimlere tıkla play. nrb. com u engelle ya da kökten bildirimleri kapa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Chromede ayarlardan izinleri kaldır. Virüs falan yok reklamlara izin vermissin sadece :)
Ay tskkklerrr
Rica ederim ❤️
chrome a gir.3 noktaya tıkla. ayarlara bas. site ayarlarına oradan bildirimlere gir. izin veriliyorun altında siteler var. o sitenin üzerine tıklayıp engelleyi seç. olmazsa telefonunun android sürümünü yazarmısın öyle yardımcı olmaya çalışacağım
Reklamlari engelledim şu an almıyorum cidden virus bulasmis sürekli virus uyarısı alıyorum ve telefon yeni olmasına rağmen kasmaya başladı 128g hafızası var
Markası ne telefonun. Samsunglarda ayarlarda cihaz bakımı var virüs temizleyebiliyorsun.
Virüs değil Adaware bulaşmış ya da nbryb. com'a bildirim onayı vermişsin.
Virüs bulaşmamış sen bi siteye bildirim onayı vermişsin
Bahsettiğin sitelere hiç girmiyorum nasıl duzelticem bunu
Film-dizi sitesine girmiş olabilirsim. Neyse ilk önerim samsung internet uyhulamasını kullanman. İkşnci önerim chrome ayarlarına gir ondan sonra site ayarları》bildirimlere tıkla play. nrb. com u engelle ya da kökten bildirimleri kapa
Öyle yaptım çok sağol aero instayi bosuna silmiş oldum ama olsubdu :((
Dediğim gibi samsung internet daha güvenli ama sen bilirsin. Çözülmesine sevindim iyi günler
Chromenin, ön bellek ve verisini temizle.
Bildirim onaylarını kaldırırsan olur gibi