Güncellemeler
+1 yıl
Büyük çaplı bir baz istasyonu 2020 yılı aylık kira bedeli 15.000 – 20.000 tl civarı. Mikro yani küçük çaplı baz istasyonu 2020 yılı aylık kira bedeli yaklaşık: 5.000- 7.000 tl civarı.
Piko çaplı yani çok küçük baz istasyonlarının 2020 yılı aylık kira bedeli ise yaklaşık: 2.000- 3.000 tl civarı. diye bir yazı buldum internetten ama pek bir bilgim yok bu konuda fiyatlar büyük baz istasyonu, orta baz istasyonu, ve küçük baz istasyonu diye geçiyor..
Piko çaplı yani çok küçük baz istasyonlarının 2020 yılı aylık kira bedeli ise yaklaşık: 2.000- 3.000 tl civarı. diye bir yazı buldum internetten ama pek bir bilgim yok bu konuda fiyatlar büyük baz istasyonu, orta baz istasyonu, ve küçük baz istasyonu diye geçiyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yalniz kardeşim butun sorumluluk, elektrik faturasi felan size ait oluyor
yok onu bizzat sordum gelen kişiye şirket tüm resmi izinleri alıp faturalarıda kendi üstüne alıyormuş
Bizim burada arkadasin radyo binasi var onun uzerine kurmak istediker ama elektirik faturasi odemediklerini soylemislerdi ondan dedim
Bedava bence
yaani iyimi kötümü?
Onlarin elde edecegi kar yaninda bedava bence. Ayrica baz istasyonu saglik icin riskli degil mi biraz
Bir zarari yoksa olabilir ama varsa hicbir paraya degmez bence
radyasyon ölçümüyle alakalı btk dan onaylı sertifika veriyorlarmış.. aynı cep telefonu ve diğer elektronik eşyalarınki kadar radyasyon var deniliyor.. öyle çok büyük bir radyasyon yokmuş yaani..
Pek inandirici degil
Sertifikayi gosterdiler mi
yok daha anlaşma sağlanmadı ama mühendisler gelip daha detaylı bir inceleme yaptıktan sonra anlaşma olursa vereceklermiş o belgeyi öyle dediler yaani
Vereceklermis de edeceklermis de seni ikna etmek icin niye hemen gostermiyorlar belge topkapi da mi saklaniyor ne yani bence biraz oyalama gibi ama sen bilirsin
yok şimdi şöyle iş sadece benle bitmiyor aile büyüklerinin de onay vermesi lazım ondan birazda öyle oldu yaani
Guveniyorsaniz o zaman buyuk baz mi kucuk baz mi onu ogrenin ona gore fiyat karsilastirmasi yaparsiniz
evet tanıdık bir avukata danıştık sözleşmenin bir örneğini bana yollayın önce ben bir göz gezdireyim hemen imzalamayın dedi
Aynen bu tur firmalara guvenmek zor emin olun her seyden once