AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle hangi şehirde bu arazi , şehire göre fiyat söyleyecem , mesela geçen sene ben Kayseri'de 150 dönum sulu araziyi patatese 750 bin TL'ye kiraladim
konya ama sulak yani
Yani sulak arazide , çevrende hiç Koray veren yokmu onlardan bi fiyat aralığı ogrenebilirsin mesela , bence 600 bin TL çok 50 dekar yer için
Kolay kolay kimse o parayı vermez gibi
ben de şehirdeyim açıksa napsam bilemedim bana da miras kendim mi eksem kiraya mi kararsızım açıkçası
Kendin ekersen çok masrafın olur bu zamanda , hele oncedende yapmadiysan bu işi zarar edersin , en iyisi kiraya verip paranı almak hiç caylaga çamura bulasmamak 😅
Köyde hiç tanıdığın yokmu veya koyunuzun sosyal medya hesabı ordan birilerine ulaşıp ogrenebilirsin
etraftakiler öyle dedi de daha kar olur diye o bi kaç sene önceydi bence
Ben yillardi bu işi yapiyorim öyle abartildigi gibi karı getirisi yok , sadece rezillik inanki , etrafındakiler düşmanın herhalde 🤣🤣
yapma dayı ya bizde de var da bizde artı hayvan da var ondan kar oluyo
60-70 tanede Bende de hayvan var, bu yıl süt et para etmedi 20 tane inegimi kestirdim ben zarar ediyor diye , tarlada var kazanacanmak için ekebiliyormusun sulu 1500-2000 dönüm çok kazanirsin , ben 1500 dönüm arpa buğday ektim masrafları çıkınca aldığım para 350 bin tl
Heleki Konya ovasında sular bitiyor koca koca obruklar oluşuyor , Konya ovasında toprak kanser olmaya başladı , verim git gide düşüyor
biz de amerika da alıyorz ozmn karlı oluyo
abi dur naptin
konya biterse zaten tarım %50 ye düşer turkiyenin yarısını konya besliyo
Çiftlik profesyonellik her zaman kazandırır bak ona lafım yok
Evet Türkiye'nin yarısını konya besliyor da ondan yurt disintan gemi gemi buğday , arpa getiriyoruz 🤣🤣
Türkiye'nin tahıl ambarı konya zaten , en çok tarım. arazisi orada
ayn burada herkes birden mısıra yüklendi birkaç senedir sular bitiyo
Heh işte bak benim dediğim o yani , devlet bunun önüne geçebilmek için yeni yasa getirdi , mesela ben sulu tarlami pancar, patates, mısır filan ektim , hasattan sonra o bölgeye 3 yıl bunları ekemiyorum , bu suların bitmemesi için alınan bı onlem
yeter bu seneye kadar aldığımızı aldık zaten
Allah bereket versin ne guzel
amin amin
Be sulu tarım yapmıyorum , uğraşamam tek adamım yetisemem
ayn damlama biraz kolay bi sermesi toplaması ugrastiriyo
Aynen damlama daha kolay , hem hafif , bı defa kur bırak hasata kadar sadece vana aç kapa
domuz sıkıntı onda da gece falan 😂
4 tane çoban köpeğim var kamyonun arkasına atıyorum , kopekleri saliyorim tarlaya 🤣, arkadaşlarda geliyor gerekeni yapıyoruz 😅😅
zor ya tarlada mısır kalmadı bixim yedi bitirdi
Girdiği yeri talan etmeden bırakmıyor , çok zarar veren bı hayvan , dedigin gibi Mısır'da gorunurde bir şey yok icine bı giriyorsun yarısını ziyan etmisler
pate de var mi kar abi
Bu sene ekenlerin çoğu zarar etti , patates tarlada 3-4 TL arası gitti borcu olan sattı , borcu olmayan büyük ciftciler depoladilar para edince çıkarıp satarlar
yani zor Allah sabır versin
Amin amin cümlemize
hayır değil
neden peki?
bisey bilmeden yazıyorsunuz ya bide gerçekten
https://youtu.be/VdHOG7d_GCU