İnternet & Teknoloji Bu sıralar telefonda en çok vakit geçirdiğiniz uygulama hangisi? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor KS'ye çok girmiyorsunuz sanırım, aktiflik ölü bu sıralar. Nerede takılıyorsunuz öyle gelmeyince buralara :D Bu sıralar telefonda en çok vakit geçirdiğiniz uygulama hangisi? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. Ksye giriyorum ama uygulamasından değil onun dışında yeni oyun buldum onu oynuyorum 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl ınstgram sonrada KS en fazla kulandıgım uygulamalar 1 0 Yorumla
Aslı__35 Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl İnstagram genelde. Yalnız o kadar çok bağımlılık yapıyo ki..😬😬 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Youtube. Bu aralar değil her zaman youtube du. Dizi bağimlisi bir insanim 🤷♀️ 1 0 Yorumla
massalizm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Burası, çünkü finımın olucam jsjdjd 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl olunca ne oluyor :D Yorumla massalizm +1 yıl Ne biliyim bakıcam işte ne olduğuna, olabilirsem 😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bir şey olmuyor, olma bence xd ama yine de uğraşmak istiyorsan takil tabi sorun yok. d Yorumla
yunosa Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl ne kadar linçlense de tiktok... zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun 2 0 Yorumla
Sıktınamasendebe Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Twitter. Bu hesabı da az önce açtım belki ilerde burda da aktif olurum 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. Hiç değişmeyen akademia uygulaması ya da hiç. 2 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 426 cevap paylaştı. KS burada çok aktifim 1 0 Yorumla
gökkota Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl WhatsApp, kızlar susarsa öff rahatlayacağım 🤦♀️ 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Instagram'dan çok burdayım. 😄😄😄 1 0 Yorumla
MorPanjur96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şu sıralar Twitter’da takılıyorum daha çok. 1 0 Yorumla
Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İnstagram 1 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ince kolyem sayfasını takip ediyor bu kız xd Yorumla Meddiii +1 yıl Yiaaa. d merabaa Yorumla 8matador1180 +1 yıl naptın hayatının kolyesini bulabildin mi xdd Yorumla Meddiii +1 yıl Yok eskiye devam. Goruyorsun zaten ppde haha Yorumla 8matador1180 +1 yıl hayır goremıyorum gorunmuyor be sdfd Yorumla Meddiii +1 yıl İste o kadar kucuk jsnsbsb Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. En çok kullandığım wp 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 441 cevap paylaştı. Youtube ve KS 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnstagram 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sadece KS 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ksye giriyorum ama uygulamasından değil onun dışında yeni oyun buldum onu oynuyorum
ınstgram sonrada KS en fazla kulandıgım uygulamalar
İnstagram genelde. Yalnız o kadar çok bağımlılık yapıyo ki..😬😬
Youtube. Bu aralar değil her zaman youtube du. Dizi bağimlisi bir insanim 🤷♀️
Burası, çünkü finımın olucam jsjdjd
olunca ne oluyor :D
Ne biliyim bakıcam işte ne olduğuna, olabilirsem 😂
Bir şey olmuyor, olma bence xd ama yine de uğraşmak istiyorsan takil tabi sorun yok. d
ne kadar linçlense de tiktok... zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun
Twitter. Bu hesabı da az önce açtım belki ilerde burda da aktif olurum
Hiç değişmeyen akademia uygulaması ya da hiç.
Kitap oku ve KS bu aralar
Oyun oynuyorum genelde
Günlük 2-3 saat isim varsa 1
Discord üzerinden takılıyorum.
KS.. YouTube... sportify
KS burada çok aktifim
WhatsApp, kızlar susarsa öff rahatlayacağım 🤦♀️
Instagram'dan çok burdayım. 😄😄😄
Instagram, bide oyun oynuyorum
Şu sıralar Twitter’da takılıyorum daha çok.
KS
Instagram
Youtube
Daha çok Youtube'da takılıyorum.
İnstagram
ince kolyem sayfasını takip ediyor bu kız xd
Yiaaa. d merabaa
naptın hayatının kolyesini bulabildin mi xdd
Yok eskiye devam. Goruyorsun zaten ppde haha
hayır goremıyorum gorunmuyor be sdfd
İste o kadar kucuk jsnsbsb
En çok kullandığım wp