Modemimin internet ışığı kırmızı yanıyor internete giremiyorum. Neden olabilir?

Modemimin internet ışığı kırmızı yanıyor internete giremiyorum. Neden olabilir?

Selam,
İnternet kullanıcılarının yakından takip ettiği bir durum ise modemin ışıkları oluyor. Olası bir arıza durumunda modem üzerinde bulunan ışıklar kullanıcılara bilgi veriyor. Modemde internet kırmızı yanıyor ise sorun bağlantı kaynaklı olabilir.
Modemin internet ışığının kırmızı yanması genellikle bir bağlantı sorununu veya modem ayarlarında bir hatayı gösterir.
İnternet kırmızı yanıyor ise dediğim gibi sorun bağlantı hatası kaynaklı olabilir. Böyle bir durumda ise şu adımları izleyebilirsin.

4440375 i arayıp arıza kaydı oluştur. Düzelir birazdan gerçi. Kapat aç yapıyorum ben önce, sonra gene gelmiyorsa 5 dakika bekleyip yardımı arıyorum. Orada genel bir sorun yoksa eğer sinyali kesip tekrar vererek canlandırıyorlar.
Internet'e bağlanamadığınızı Doğru IP Adresi alamadığınızı sanıyorum, ve sebepler, hatalı kullanıcı adı ve parola olabilir, anlık bir arıza olabilir modemi kapatıp 5 saniye bekleyin tekrar ışıkların yanmasını sağlayın, ya da Internet hattınızda bir problem var santral tarafında bunun icin arıza kaydı bırakmanız yeterli olacaktır. sizin yapmanız gereken, modem ayarlarının doğrulugunu sağlamak, adslın bağlı oldugu hattun calisiyor oldugundan emin olmak, hattınızda ek, paralel var mı onlara bakın paralel varsa spliterden once kesilir, ya da sorun yaşarsınız.
modem hattında sıkıntı var. modeme gelen adsl kablosuna ahize bağlayıp sinyali kontrol et.
Arada splitter varsa iptal edip direk gelen hattı modeme bağla.
Telefon bağlayıp bip sesini duyuyorsan modemi tekrar kur. Buna rağmen çözülmezse arıza kaydı bırak.
Cevap
18Cevap
Tüm kabloları sök yeniden tak olmazsa internet ayarlarını veya modem kurulumu wi-fi erişimi ismini ve şifresini yenile
İlk defa görüyorum böyle bir şey. Normalde de kırmızı değil mi?
modemi resetle düzelir düzelmezse ttneti aramalısın
Sürekli aynı ve değişmiyorsa klasik yeniden başlatmayı deneyebilirsin ;)
Modeminin fişini çıkar 10 saniye bekle yeniden tak ;)
res attığın halde düzelmiyorsa müşteri hizmetlerini ara
Depo boş yakıt fulle ışığı yanıyor para lazım diyor gırtlağına parmağını vuruyor tınne diyor.
modemi kapat aç düzelir
fişi çıkart tak.
Güncelleme yapıyor beklemelisin.
Ttneti ara. 444 0 375
Bağlantıda Problem VAR.. :)
ıp adresini öğenmişler pc ye giriyorlar
Ip adresi atayamamıs daha waiting
Kutuda sıkıntı var
Sağlık olsun
4440375 i ara
4440375 ara öğren.
Resetle kanks