o disk malesef en başta kurtarma diski olarak hazırlanıyor :) o üzden yeniden format atmak daha iyi olur. eğer ki önemli bilgileriniz varsa disk kurtarıcı firmalar mevcut.
Bilgisayarını düğmeden bir kaç kez kapatman lazım ard arda, sonra gelişmiş başlangıç menüsü gelecek /sorun gider /gelişmiş seçenekler/başlangıç ayarları/ oradan güvenli mod'u seç, güvenli moddan yapmak istediğini yapabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben elendim siz devam edin arkadaşlar. Çok iyi anlamıyorum :D
Teşekkür ederim yine de 😄
Anlıyorum evet senin sorunun şifreyi kırmak bunun içinde flaş bellek ve şifre kırıcı program lazım
Bilgisayardan Ben Anlıyorum Bilgisayar Bölümü Bitirdim
Konu ne? Bilgisayar çok geniş bir alan :D
Donanımsal mı yazılımsal mı network mu problem?
Konuyu yukarıdaki üyenin görüşüne yazdım😊
Bun görene kadar arkadaş cevap vermiş. Onu bir deneyim derim.
Soru neyle ilgiliydi çok merak ettim şimdi lşsdfelşl
Kısaca sorundan bahsederseniz yardımcı olabilirm
Yukarida yazmistim
Bilgisayarcıya götürmenizi risk almamanızı öneririm. içindeki veriyi kurtarmanız lazım varsa. yoksa format. parola unuttum seceneği var mı?
Var ama disk takın falan diyor. :/
o disk malesef en başta kurtarma diski olarak hazırlanıyor :) o üzden yeniden format atmak daha iyi olur. eğer ki önemli bilgileriniz varsa disk kurtarıcı firmalar mevcut.
Peki, teşekkürler😊
Aklınıza takılan bir şey olursa elimden geleni yaparım. Çekinmeden yazabilirsiniz
Rica ederim 👍
Sıfırlama diski ile sıfırlarsın
O nasıl oluyor tam olarak?
Sıfırlama ile alakalı bi disk oluşturup CD ya da USB atıp onu göstererek oluyo
İyi anlamam, soracağın soruya göre değişir.
Çekin ben doktorum 😎
çok iyi anlamıyorum, çok çok iyi anlıyorum buyur
Özelden sorabilir miyim biraz uzun bir konu
Buraya yazabilirsen daha memnun olurum aslında :)
Peki :D
Yönetici oturumunun şifresini unuttum, ama konuk hesap guest açık. Guestten şifreyi görebilir miyim veya iptal edilebilir mi?
Maalesef :/ windows kaç kullanıyorsun
8 kullanıyorum 🙄
Bilgisayarını düğmeden bir kaç kez kapatman lazım ard arda, sonra gelişmiş başlangıç menüsü gelecek /sorun gider /gelişmiş seçenekler/başlangıç ayarları/ oradan güvenli mod'u seç, güvenli moddan yapmak istediğini yapabilirsin
Onu denedim olmuyor😅
başka çözüm bilmiyorum :(
Görev nedir?
Hackerlik mi yapacaz
Hımhım
Nedir konu
Yukarıda yazdım
Guest ile açamazsın. Bir ihtimal kurtarma cd si ile açılır.
Peki şifre sıfırlanır mı öyle?
Sıfırlanabilir. Ama bu öyle buradan anlatılacak bir mevzu değil malesef. Bir kaç yöntem daha denenebilir.
Özelden yazsam yardımcı olur musunuz
Mümkün olduğunca
Ne lazımdı
Yazdım sana
Rica ederim :D
Özür diliyorum ben bilmiyorum.
Ne sorunu var?
Sorun ne 😁