Fiyatı iyi düşmemiş bunun. İyi cihazdır kullanıyorum arkadaşımda da var ama bu markayı alacaksan özellikle dikkat et. Pc yi aldigin zaman açtığında klavye de ışık yanmasi lazım. Kasayı iyi incele çizik var mı veya kasa da açık yer var mı diye ekranın etrafını incele. İlk açtığında pil full sarj oluyor mu kontrol et. Klavye de sorun var mı bak. Ölü pixel testi yap son olarak bana kalırsa kutuyu açarken kayıt al kanıtlı çalış herşeyi kamerada göstere göstere kutuyu aç
Sistem iyi ama daha iyisi bulunabilir. İşletim sistemi de yüklenince fiyat artacak zaten. Ne için pc kullanacağına bağlı ama 16 gb ram yeter ddr4 için 32 gerek yok eğer oyun içinse
en sağlam oyunlara bak 16 gb yetecektir sana ekstra maliyete gerek yok bence. İleride çıkacak oyunlarda da DDR5 kullanılacak zaten ama onlar da şu an çok pahalı. İntel Yerine Amd işlemci ve ekran kartı seçersen fiyat daha düşer. Bazı kişiler AMD'ye mesafeli duruyor eskiden kötüydü ama şu an bence gayet yeterli
Bayadır bakmadım bir örnek veremem açıkçası. Gaminggen tr ye bir bak hazır sistemler var. Cuma günleri de incehesapta saat 22.00 da hazır sistem ve pc parçaları satılıyor uygun fiyata oradan da bakabilirsin.
Bir kere şunu söyleyeyim o ekran kartını sakın alma vram belleği 8 gb. Şu an çoğu oyun 8 gb'tan fazla bellek kullanıyor en az 12 alman gerekir. Yoksa donmalar takılmalar yaşarsın
Misal şu sistem aşağı yukarı aynısı hatta ekran kartı daha iyi. Amd sistemi ve ssd 500 gb. İstersen özelleştirebilirsin ve 11 bin lira daha az fiyata. Bu şekilde indirim kovalayabilirsin. www.gaming.gen.tr/.../
Değişen bir şey yok. O ekran kartı vrami her oyuna yetmez. 16 gb ram sana yeter. Monsterdan çok şikayetçi olan da vardı ama kullanmadım bilemiyorum. Laptopta oyun oynamayı sevmiyorum ben. Ekran küçük vs :D ama tercih meselesi tabi
Selam xsully1! 🍀 Oyun bilgisayarı almak ciddi iş, hele ki böyle bütçelerle işin içindeyken. Pakette Intel i7-12700H ve RTX 4060 var, üstüne 144Hz ekran ve 1TB SSD, tadından yenmez. Bu fiyata bu özellikler bayağı iyi. 🖥️💥 Ama MSI, ASUS gibi markaların modellerini de karşılaştırmak akıllıca olur. Dükkânların kampanyalarını kovala, bazen fena indirimler yakalayabiliyorsun. Hadi bakalım, oyunlarda başarılar! 🎮🔥
Yapım malzemesi kalitesiz , ekran kartı ve işlemcisi ortalama kalitede 40k ya eşdeğerinde daha iyi kalitede cihaz bulunur. Tek sorun yapım malzemesi ve ekranınında 144hz olduğuna inanmadım pek