İnternet & Teknoloji Format atmayı bilen var mı? kullanımda4 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Asus bilgisayarimda full format atmak istiyorum 1. Sini anlayamadim yalnizca windowsun yuklu oldugu surucu ne demek helpp Format atmayı bilen var mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xBugra Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl bilgisayarda ne var ne yok silinsin tertemiz bir windows yüklensin diyorsan: tüm sürücüler 1 6 Yorumla kullanımda4 +1 yıl Windowsun kendisi silinmiyo ama dimi? en iyisi hangisi? Yorumla xBugra +1 yıl format demek windowsun kendisini silip yeniden bir windows yüklemek demek :) sen hangisini indiriyorsun? w8 de w10 da sanırım iyi gibi. Yorumla kullanımda4 +1 yıl Ben sectim zaten yeniden yuklensin diye ilk defa format atiyorumda heyecanluyim😂 Yorumla kullanımda4 +1 yıl Yani windowsa bisisy olmicak tum suruculer dersem Yorumla kullanımda4 +1 yıl Asus leptopum Yorumla xBugra +1 yıl devam et endişelenme :D Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. 1. seçenek sadece windowsun yüklü olduğu C sürücüsünü sıfırlar.2. seçenek tüm PCyi sıfırlar.Önemli bir veri yok ise 2. seçenek seçilir. 0 2 Yorumla kullanımda4 +1 yıl Bende diyorum tum suruculer ama onemli olan windowsun kendisi silinmiyor dimi secersem Yorumla Rose2113 +1 yıl Yukarıda Bu bilgisayarı sıfırla yazıyor ya telefonu fabrika ayarlarına çevirmek gibi düşün. Sonradan yüklenen her şey silinir. Windows silinmez.Format atarsan windows silinir. Yenisi yüklenir. Senin yaptığın yüklü olan windowsu sıfırlamak oluyor. Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. C ve D olur ya genelde windows C de yüklüyse sadece onu sıfırlar. 0 6 Yorumla kullanımda4 +1 yıl C ve d var ama onemli bir sey yok Yorumla kullanımda4 +1 yıl Tüm suruculer windowsu filan silmiyo dimi hani kendi windowsu kalsin istiyorumda Yorumla kullanımda4 +1 yıl Napsam bilemedim Yorumla 34Constantine +1 yıl Kendi windowsu kalsın ne ya. Format atarken mevcut silinir yeniden yüklenir. Yorumla kullanımda4 +1 yıl Onu demedim windosw yuklenir dimi tum suruculer dersem Yorumla 34Constantine +1 yıl Tüm sürücüler dersen komple ne var ne yok siler sıfırdan yeni kurar. Formatın amacı o zaten. Yorumla
AniyasayanSüperErkek Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Sadece Windows yüklü olan sürücü yedeğini aldıysan ikisi de olur 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sadece C diskini formatlamak demek. O seçeneği seç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bilgisayarda ne var ne yok silinsin tertemiz bir windows yüklensin diyorsan: tüm sürücüler
Windowsun kendisi silinmiyo ama dimi? en iyisi hangisi?
format demek windowsun kendisini silip yeniden bir windows yüklemek demek :) sen hangisini indiriyorsun? w8 de w10 da sanırım iyi gibi.
Ben sectim zaten yeniden yuklensin diye ilk defa format atiyorumda heyecanluyim😂
Yani windowsa bisisy olmicak tum suruculer dersem
Asus leptopum
devam et endişelenme :D
1. seçenek sadece windowsun yüklü olduğu C sürücüsünü sıfırlar.
2. seçenek tüm PCyi sıfırlar.
Önemli bir veri yok ise 2. seçenek seçilir.
Bende diyorum tum suruculer ama onemli olan windowsun kendisi silinmiyor dimi secersem
Yukarıda Bu bilgisayarı sıfırla yazıyor ya telefonu fabrika ayarlarına çevirmek gibi düşün. Sonradan yüklenen her şey silinir. Windows silinmez.
Format atarsan windows silinir. Yenisi yüklenir. Senin yaptığın yüklü olan windowsu sıfırlamak oluyor.
C ve D olur ya genelde windows C de yüklüyse sadece onu sıfırlar.
C ve d var ama onemli bir sey yok
Tüm suruculer windowsu filan silmiyo dimi hani kendi windowsu kalsin istiyorumda
Napsam bilemedim
Kendi windowsu kalsın ne ya. Format atarken mevcut silinir yeniden yüklenir.
Onu demedim windosw yuklenir dimi tum suruculer dersem
Tüm sürücüler dersen komple ne var ne yok siler sıfırdan yeni kurar. Formatın amacı o zaten.
Sadece Windows yüklü olan sürücü yedeğini aldıysan ikisi de olur
Sadece C diskini formatlamak demek. O seçeneği seç