Blu TV Müşterilerin Sorunlarına Neden Çözüm Odaklı Yaklaşmıyor?

Evet sevdiğimiz dizileri, Ücretli Televizyon kanallarını izlemek için platform satın alırız öyle değilmi illaki sizde almışınızdır. Ben Belgeselleri seven biriyim onun için Discovery izlemek için BLU TV satın aldım ayrıca Olimpiyatları ve çeşitli spor dallarını izlemek için Eurosport-1, Eurosport-2 Kanalları da var Blu tv yi satın aldığımda müşterilere çözüm odaklı yaklaşmayan, canlı sohbetdeki temsilcilerin sorununuzu ekibe ilettik dönecek hikayelerine tanık oldum. Öncelikle benim sorunum ise Blutv de Eurosport-1, Eurosport-2 ve Discovery kanallarının açılmaması Bilgisayardan İnternet tarayıcıları üzerinden açılmadığını tüm cihazlarda aynı şekilde girmediğini belirtsem de size dönüş yapacağız deyip ya da çözüm odaklı olmayan basit öneriler de oyalıyorlar Bilgisayarımdan tüm tarayıcılardan, girmeme rağmen bu kanallar açmıyor blu tv de, sadece İOS, üzerinden mobilden izleyebiliyorsun, Bende İnternete genellikle PC den giren bir insanım ayrıca tüm diğer mobil cihazlardan bile aynı şekilde tarayıcı ile bu kanallar açmıyor. Sorun Blu tv kaynaklı ama soruna çözüm üretemiyorlar. Neden BLUTV çözüm odaklı sorunlara yaklaşmıyorlar?
İphone 6S üzerinden Google chrome üzerinden verilen hata
İphone 6S üzerinden Google chrome üzerinden verilen hata
Blu TV Müşterilerin Sorunlarına Neden Çözüm Odaklı Yaklaşmıyor?