Blu Tv Hakkındaki Değerlendirmem?

Blu Tvden yıllık üyelik aldım ve birkaç aydır Blu Tv kullanıyorum. Blu Tv hakkında değerlendirme yaparsam;

- Hobbit serisinin sadece 3. filmini platformlarına koymuşlar. Aynı şekilde çocuk kategorisinde bana uygun tek yapım olan Süngerbob'un da sadece 9. sezonunu koymuşlar. Hobbit veya Süngerbob'u tam izlemek istiyorsak, serinin önceki filmlerini ve sezonlarını internette aramakla mı uğraşıcaz? Bir seriyi veya diziyi ya tam koyun ya da hiç koymayın.
- Çocuk kategorisi çok zayıf, Süngerbob haricinde kaliteli bir yapım yok.
- S Sport isimli güzel spor kanalları vardı. 2-3 ay yayınlayıp birden kaldırdılar. Platforma girme sebeplerimden birisi S sport kanallarıydı, bu kanalı kaldırdıkları için birçok kullanıcının tepkisini kazandılar.
- Bir hesabı birkaç kişi kullanıyorsa, aynı profili kullanmak zorunda kalıyorlar. Yani netflixteki gibi bir hesabın içinde ayrı profiller oluşturulamıyor, herkes aynı profili kullanmak zorunda.
- İçerik sayısı netfilixe kıyasla az. Özellikle de yabancı dizi ve film sayısı az.

-Bunlar bu platformun olumsuz yönleri. Olumlu yönleri ise başta Discovery'nin belgesel kanalları olmak üzere çok sayıda canlı tv kanalını izleme özelliği olması.
-Belgesel film ve belgesel dizi konusunda zengin bir platform.
-Yabancı aşk ve dram filmleri konusunda biraz zengin bir platform.
- Çok sayıda yerli dizi de var.
-Yıllık üyelik alırsanız, diğer platformlara göre fiyatı çok uygun ve ucuz oluyor.
- En önemli olumlu özelliği ise, dünyadaki en önemli yabancı dizilerden birisi olan Game of Thrones'i yayınlıyor olması.

Blutv çok sayıda artı ve eksi özelliği olan bir platform. Sizin Blutv hakkındaki görüşünüz nedir?