Blu tv'ye girdim. Bana bu platformda olan güzel dizi ve filmler önerin. Aranızda blu tv kullanan var mı? Game of Thrones ve Çernobil dışında ne tavsiye edersiniz?
knk bozkır ve masum dizileride var gerçekten müthiş az ama öz bir site netflix kadar degil ama bunlar gerçekten ödüllü diziler özellik bozkır polisie dizisi behzat ç tarzında konuşmalar falan çok orjinal radyo tv işi yaptıgımdan ilgiliyim ilgimi çeken çekmeyen herşeyi izlerim
Evet o dediklerini de gördüm. Aynen az ve öz bir ste meydana getirmişler. Sitedeki yabancı dizi sayısını arttırsalar iyi bir platform olabilirler. Fakat bunu yapmaya pek kapitalleri yani paraları yok galiba :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
The walking dead hemen izlemeye başla ilk bölümden sarmaya başlicaktır
Vay bu dizi var mı blu tv'de? Dikkat etmedim. Varsa başlarim kısa süre içinde.
var diye biliyorum ben izlerken blutw reklamları çıkıyordu var
dogu dizisini izliyorum knk başka yok
İyi bir ara bakarım ona. Blu tv'nin dizi arşivi netflixe göre az. Madem bu platforma girdik idare edicez.
kanka alef var oda türk dizisi blu tvde bak gerçekten harika
Evet gördüm. Onu da izlemeyi düşünüyorum.
başkan ondan başla tarikat var bir tane cinayet falan işliyorlar yani yabancı dizi gibi
Bende sana Çernobili tavsiye edeyim. Güzel bir dizi.
eyw saoalsın bakacagım
knk bozkır ve masum dizileride var gerçekten müthiş az ama öz bir site netflix kadar degil ama bunlar gerçekten ödüllü diziler özellik bozkır polisie dizisi behzat ç tarzında konuşmalar falan çok orjinal radyo tv işi yaptıgımdan ilgiliyim ilgimi çeken çekmeyen herşeyi izlerim
Evet o dediklerini de gördüm. Aynen az ve öz bir ste meydana getirmişler. Sitedeki yabancı dizi sayısını arttırsalar iyi bir platform olabilirler. Fakat bunu yapmaya pek kapitalleri yani paraları yok galiba :D
evet daha domestik bir site tabiki netflix kadar paraları yok
Peki sence amazon, blu tv, gain ve exxen kıyaslandığında hangisi daha iyi?
blu tv bence
Peki amazon üyeliğin var mı? O platformu tavsiye eder misin?
yok valla o yüzden birşey diyemeyecegim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!