Geçtiğimiz ay yeni taşınan komşumuza Vodafone ev interneti şifremi verdim artık herhalde kendine internet bağlatmıştır. Bu nedenle Vodafone modem şifresini değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştiririm acaba bilen yardımcı olursa sevinirim.
Vodafone modem şifresi nasıl değiştirilir, şifre yenileme?
Modem şifresini ve gerekli ayarları tekrardan yapılandırmak istersen. Öncelikle ağa bağlanıp tarayıcı url kısmına 192.168.1.1 yazıp modem ara yüzüne giriş yapın. Oradan kablosuz ağ kısmından şifrenizi ve wifi isminizi tek tıkla değiştirebilirsiniz.
İnternet & Teknoloji konusunda 814 cevap paylaştı.
192.168.1.1 ya da 192.168.1.2 ikisinide deneyin ve giriş yapmanız için bir sayfa gelicektir oraya modem arayüzüne giriş için şifrenizi girin; i̇nternette vodafone yazıyor ama olmazsa tekrar bakın fabrikasyon basit bi şifre olması lazım
Modem arayüzünden değiştirebilirsin. Arayüzün adresinide modemin markasinj google yazarak bulup şifreyi girip güvenlik bölümünden değiştirebilirsin. Arayüz şifresi genelde modemin altında yazar. Hatta bazı modemlerde arayüz ip adreside yazıyor.
Ben turk teleom ev ınternetıne bakıyorum yanı bızde sıstem uzerınden degısıyor arasan onlarlada oyle yaparlar olmazsada 192.168.1.1 den modem arq yuzune gıt
Modem kurulurken icndeki kağıtlarda modemin şifresi ve kullanıcı adı yazar benimkinde ikisindede vodofone yazıyordu kullanıcı adını değiştirme şifreyi değiştir