Böyle süper oyun fikirleri nerden geliyor aklımıza hshshs bizimkiler bilindik oyunlar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmem ki öğretmende kızmıştı ekrkeler yok tükürmedik falan dedi ben de evet hocam tükürükle ebelemece oynadık dedim onlar ceza aldı ben dürüst olduğumdan almadım sonra duvarda durdurlar gittim önlerinde oturup bekledim wpdlwldo
Biz de işte el kızartmaca oynardık onlar bırakırdı ben vurun derdim eşdls acıyı seviyorum o zamandan beri mazoşistim ama yani cinsel amlamda anlama hemen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
akilli zeki bir cocuktum. Bos bos islerle ugrasmazdim cocukken bile
Oyun oynamayı ve eğlenmeyi boş iş diye adlandırıyorsan pekte zeki sayılmazmışsın
Haha igrenc diye kendin yazmissin. oyun oynamadim demedim pis oyunlar oynamadim dedim
Aynı şey pislenmek eğlenmektir
Böyle süper oyun fikirleri nerden geliyor aklımıza hshshs bizimkiler bilindik oyunlar
Bilmem ki öğretmende kızmıştı ekrkeler yok tükürmedik falan dedi ben de evet hocam tükürükle ebelemece oynadık dedim onlar ceza aldı ben dürüst olduğumdan almadım sonra duvarda durdurlar gittim önlerinde oturup bekledim wpdlwldo
Çok dirüstmüşsün hahahaha 👏😐
Kızları erkekler tuvaletine çekmeye çalışırdık ilk okulda hdhdhdısı
O nasıl ilk defa dudyn
Tükürük fırlatıyorsun tükürüğün geldiği ebe oluyor işte normal ebelemece gibi ama tükürükle
Şimdi d c oynamak ister misi
Ahah çok iyi ya. Benim yok sanırım
😞😅 nasıl olmazz
En garip olanı bu kızdı kayış diye bir oyun oynardık. Kemerle birbirimizi dövüyorduk
Ohaa eğlenceli gibi
Evet çok eğlenceliydi.
Biz de işte el kızartmaca oynardık onlar bırakırdı ben vurun derdim eşdls acıyı seviyorum o zamandan beri mazoşistim ama yani cinsel amlamda anlama hemen
Cengavermişsin sen cinsel anlamda anlama yazana kadar aklıma bile gelmedi
bu saçma bilgi bize ne kattı
Bilmiyorum ama çok anlatmak istedim 🥲
zaten hava sıçak
Kaybeden çıplak yüzer.
Cidden iğrenç be 😄
Oghfu evet ama o zaman eğlenceli geliyordu