İnternet & Teknoloji Sizce korsan oyun indirmek mi? Yoksa para verip almak mı? Lunicular Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence parası olan gidip alsın ama para vermek istemiyorsa indirebilir oyun fiyatları baya pahalı zaten Korsan Satın almak (Steam vb.) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce korsan oyun indirmek mi? Yoksa para verip almak mı? Cevapla Oyun Soruları İndirme Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_RcG_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güvenilir bir siteden indirdikten sonra korsanda bir sıkıntı görmüyorum 1 1 Yorumla Lunicular +1 yıl zaten belli başlı siteler var Yorumla
Kibar-bir_BEY Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Oyuna 60 dolar yani yaklaşık 500 600 lira para vermek aptallıktır. Torrent denen bir şey icat edildi. Çok şükür ki 1 0 Yorumla
Red_Lady Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Mobil oyunlar pahalı olmuyor onlar parayla alınabilir ama 500 tl gibi büyük oyunlar bence korsan indirilebilir. 0 1 Yorumla Lunicular +1 yıl Bencede Yorumla
j4wbona Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 95% +1 yıl oyun yapılırken o kadar emek harcanıyor, kesinlikle o emeğin karşılığı verilmeli. 0 2 Yorumla Lunicular +1 yıl oyunlar 400 tlyi aşıyor 400 tlden fazla olan bir oyuna para verilmez bence gene tabiki ucuz oyunlar da var ama belli başlı oyunlar pahalı Yorumla j4wbona +1 yıl yani orası da doğru ama korsan oyun oynamakta pek doğru gelmiyo Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Oyundan oyuna değişir. Ben geçen aldım pişman oldum ama parasını hakediyor dediğim oyunlarda oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güvenilir bir siteden indirdikten sonra korsanda bir sıkıntı görmüyorum
zaten belli başlı siteler var
Oyuna 60 dolar yani yaklaşık 500 600 lira para vermek aptallıktır. Torrent denen bir şey icat edildi. Çok şükür ki
Mobil oyunlar pahalı olmuyor onlar parayla alınabilir ama 500 tl gibi büyük oyunlar bence korsan indirilebilir.
Bencede
oyun yapılırken o kadar emek harcanıyor, kesinlikle o emeğin karşılığı verilmeli.
oyunlar 400 tlyi aşıyor 400 tlden fazla olan bir oyuna para verilmez bence gene tabiki ucuz oyunlar da var ama belli başlı oyunlar pahalı
yani orası da doğru ama korsan oyun oynamakta pek doğru gelmiyo
Oyundan oyuna değişir. Ben geçen aldım pişman oldum ama parasını hakediyor dediğim oyunlarda oldu
Kesinlikle satın almak.
Para verip almak