Ya lütfen çok acil yardımcı olabilir misiniz? Apple kullanıyorum ve son uygulamaları temizlerken altta sildiğim eski sevgilime attığım günaydın mesajı çıkıyor saatlere göre birde. Sabahları günaydın yazısı akşamları da iyi akşamlar yazısı çıkıyor alta fotoğraf koyacağım. Lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim zaten unutamıyorum hergün gördükçe daha kötü oluyorum. Nasıl kurtulacağım bundan?
Arkadaşlar Apple kullanıcısıyım son uygulamaları silerken altta yazı çıkıyor ne yapmam lazım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eskiden bana da geliyordu bu ya nereye kayboldu şimdi bide sadece whatsapp da değil başka uygulamalar da yapıyordu
Bende sadece wpde oluyor ve yanında onun ismi falan da çıkıyor bir türlü kurtulamadım
Boşver ben takmıyordum sen atana kadar gelmediini de fark etmedim sende gider bence
İnşallah🤷🏻♀️
Hadi bakalım :))
Güncelle telefonunu güncel halinde bu yok, korkmana gerek yok en çok kullandığın uygulamaya göre bildirim veriyor
En güncel sürümünde şuanda🥺
Sevgiline attığın günaydın mesajı değil o eğer youtube çok kullanmış olsan o sana günaydın derdi. Uygulama sana sadece selam veriyor.
Hayır yanında onun ismi çıkıyor karaladım orayı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!