+1 yılbak şimdi kızım www.gezginler.net/.../...tion-everest-ultimat.html
bunu indir ve ekran kartı modelini bul çıkan sonucu ver bana görünüt baglaştırıcılarındaki bilgileri buraya kopyala linkine göre sana mesaj atacam...011 Yorumla
Soran+1 yılPCI\VEN_8086&DEV_2A42&SUBSYS_20091B0A&REV_09
PCI\VEN_8086&DEV_2A42&SUBSYS_20091B0A
PCI\VEN_8086&DEV_2A42&CC_030000
PCI\VEN_8086&DEV_2A42&CC_0300- +1 yıl
bana bilinmeyen aygıtın içerigini gönderme verdigim programdaki görüntü bağlaştırıcılardaki ekran kartı model numaralarını verki sana driverinin linkini atayım...
Soran+1 yılGörüntü Bağdaştırıcısı Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset - Graphics Controller 0 windows 8 32 bit son sürüm destekli olması lazım
- +1 yıl
Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset bunlardan hangisi işte Gl40 mı GM45 mi 47 mi hepsi olmaz bir tane cipsetin var o programın içinde hangisi yazıyor söyle ona göre w 8 ni bulalım... hangisi?
Soran+1 yıl45 chipset
- +1 yıl
Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset bu saydıgın 4 ayrı ayrı cipset 4 nünde ayrı driveri var 4 ü de yazıyor diye saçma cevap vermede.
Soran+1 yılsenin görüştü bağdaştırıcıdaki yazıyı kopyaladım
Soran+1 yılsende düzgün söle o zaman :D
- +1 yıl
vesavlad.wordpress.com/.../
bu sitedeki metini türkçe dilne çevir ve yazdıklarını uygula. - +1 yıl
yapamam diyorsan w8 i sil 7 ye don intelin w8 dirver o model için driveri yok ama 7 yi 8 e cevren mucit bulunmuş :)
Soran+1 yılbulamadım dmeiyorum 2 yıldır vardı silindi diyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltr.driverscollection.com/ al bakalım bu driver için 1nci link.
support.amd.com/.../legacy bu da 2nci link.017 Yorumla
Soran+1 yılekran kartı intel ati değil
Cevap sahibi+1 yıllaptop markası sunny h54z demedin mi internetten kılavuzuna baktım kullandıkları ekran kartı ati raden hd 3200 serisi
Cevap sahibi+1 yılRadeon*
Soran+1 yılhayır değil her pc readon olacak diye birşey yok Görüntü Bağdaştırıcısı Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset - Graphics Controller 0
Cevap sahibi+1 yılYardım etmeye çalışıyoruz. kılavuz'da oyle yazıyor aç bak kendin o zaman.
Soran+1 yılverdiklerin 65 bits ama
Soran+1 yılpardon 64 32 lazım son sürüm 8 desteğide yok
Soran+1 yılmalesef :(
Cevap sahibi+1 yılwindows 8 yok windows 7 var uyumluluktan halledebilirsin onu.
Cevap sahibi+1 yılhttps://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds001887 buna bir bak istersen
Cevap sahibi+1 yılwww.driverscape.com/.../ati-radeon-hd-3200-graphics al sana windows 8
Soran+1 yılsen bendende hiç anlamıyon soorun giderme programda olur :D driver desteği olmadan yüklenmez 32 değil 45 canım
Cevap sahibi+1 yıl32 lazım diyorsun şimdi 45 oldu arkadaşım kinder'den mi çıktın sen bırak uyu allah aşkına , iyi geceler.
Soran+1 yılGörüntü Bağdaştırıcısı Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset - Graphics Controller 0 verdiği 3200 cipset 45
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım kolay gelsin sana :D
Soran+1 yılben sana intel dedikce kaç yıldır kullandıgım pcyi sen daha iyi biliyosun ami dedin ama değilmiş 45 dedim onada tıklamadın en basta kafa bulacak baskasını bulun ok
Soran+1 yılpiyangodanmı cıktın sen
+1 yılSunny diye bir laptop markası yok o tür ürünler clevo firması tatafından üretilir taylantlı bir firmadır clevo nun sitesinden buldun buldun yoksa işinçok zor ya da windows un en son sürümüü kuracaksım kndisi tanı anıyacak
16 Yorumla
Soran+1 yılokadar cahilsinizki anlatamam sizlere bilip bilmeden yazmayın ben her sürümünü kullanmıs biriyim windowsun her driverida fzlasıyla var ben sildim yanlıslıkla sonra bulamadım anlamayan sizsiniz burada google bir önce yaz var mı yok mu diye sonra yaz rasgele değil türk malı kafanıza göre yazmazsıanız seviriim türk olmayan sizsiniz iyi günler
Soran+1 yılcahilliğinizi belirtmek iserim sizden iyi bilgisayar
Soran+1 yılher marka laptop vardır bunu öğrenemeyip cahil kalır biz değil sizsiniz
- +1 yıl
Casper sunny vediğer bir çok markanın üreticisi Clevo isimli firmadır driver larınıda Sadc nların sitesindn indire bilirsin cahillik dğil tecrube tekrar soyluyorum ben sunyy lap top un üreticisinin clevo oldugunuu biliyorum snde ogrenmek istiyorsan bios a gir orada yazıyor her maka laptop sadece üzerine yapıştırılan br kağıttır bunu unutma senin laptopun sunny degil sunny diye ararsan ömrün biter... ayrıca windows 7 kurarsan kamerasını kullanma ihtimalin zor..
- +1 yıl
bu da cahil dedğin bilgi işlem müdüründen sana kıyak olsun :))))
https://www.clevo.com.tw/en/e-services/download.asp - +1 yıl
www.notebook.gen.tr/.../...iver-yardim-t13545.html böyle senin gibi arayanlar çokk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılnvidia sitesine bakabilirsin orada ekran kartı driverleri vardır artık hangi seride hangi sürümse orada yazar link veremiyorum daha birinci seviyede olduğum için
04 Yorumla
Soran+1 yılekran kartı intel 8 i sitede bulamadı
- +1 yıl
https:// downloadcenter. intel. com/ SearchResult. aspx? ProdId=816&lang=eng
- +1 yıl
bu siteye bak bide normalde link atamıyorum birleştir onları çıkar ^^
Soran+1 yılbaktım buralara daha önceden 5 kere driver bulma programların tamamıyla 30 a yakın program kalmadı bakmak için drivera baktım yok ekran hariç
+1 yılKübra öncelikle laptop markası ile olmaz bu iş. GPU-Z adlı programı indir. Ordan bana ekran kartının markasını modelini tam olarak söyle. Netten bulur sana yollarım?
07 Yorumla
Soran+1 yılGörüntü Bağdaştırıcısı Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset - Graphics Controller 0
- +1 yıl
benim dediğim programda mı çıktı yoksa aşağıdaki programları mı denedin? Çünkü ekran kartın On-Bord ise everstte belli olmuyor.
Soran+1 yıleverest kuruluydu girdim ordan verdim
- +1 yıl
ufak bir program dediğim onunla bakarsan daha sağlıklı olur bende sonra nette bulmak için elimden geleni yaparım
- +1 yıl
gpu-z ya da cpu-z fark etmez ben cpu-z kullanıyorum. daha önce aynı sorunu yaşadım çünki
Soran+1 yılhangi sorunu yasadun
- +1 yıl
ekran kartımın driverını bulamıyodum ayrıca ekran kartımın markasını bile bilmiyodum. Bu programla buldum meğer 2 tane ekran kartı varmış bilgisayarımda ondan indirdiklerim yanlış oluyomuş hep. Ondan sonra bulup indirmek kolay oldu
Ekran kartın nvidia ise google nvidia driver, amd ise amd driver yazıyorsun. Sürümüne göre resmi sitesinden indiriyorsun.
018 Yorumla
Soran+1 yılresmi sitesinde win 8 yok desteği ya da ben bulamadım 2 yıldır 8 kullanıcısıyım ekran kartı driverida vardı son sürüm olarak silindi bulamıyorum
Soran+1 yılonuda dnedim
Soran+1 yılbu işletim sistemi desteklememektedir
Soran+1 yıl7 de kullandıgım daha önceki ekran kartı driveri olmuo yani
Soran+1 yıl8.15.10.18982
PCI\VEN_8086&DEV_2A42&CC_0300
Soran+1 yılmobile intel 4 series chipset family sürücü modeli wdddm 1.1
Soran+1 yılsen anlatmak istediğini anlatamıyorsun bilgisayardan fazlasıyla anlarım anlamakla alakası yok ama olmayanı yaratamazsın driveri sen ne istediği bilmiyosunki canım
- +1 yıl
Canım karşında bilgisayar mühendisliği mezunu var. Bilgisayardan anlıyorsun da madem ekran kartı sürümü diyince neden başka şeyler yolluyorsun? Ekran kartı dediğin ya amd ya da nvidia olur. Amd serisi ati rodeon hd 4000 5000 gibi katmanlara sahiptir. Nvidia ekran kartları gt 5800 gibi isimlerle adlandırılır. Sen gidip kasanın chipset sürümünü atıyorsun bana. Bilgiyi vermeden nasıl seni yönlendirebilirim?
Soran+1 yılsen bana demedin kopyala gönder dedin kaç demedin burada kopyaladım gönderdim sen aptalca öyle demeseydin bende düzgün verirdim
Soran+1 yılkopyala dedin canım nese ben buldum zaten ekran kartını tanımıyordu arkadsım buldum ben cok sacma gelebilir ama diğer pc masaüstü lcd tarzı onun driver cdsi vardı g41 g45 yazıodu ordan buldum yok yakındı ekran yahu nette hiç yok teknoloji uzmanına bile sordum teamgibi bağlanıp buluyolar yok orjinal sitedede yok markasının sitesindede bulamadm 7 xp vardı driver cdsinde buldum kendi driveri değil başka pcmin yanlız anakart intel 2 side ama biri 35 biri 45 ama 31 41 45 olarak vardı ordan yükledim :D 1 aydır arıyordum silmişim yanlıslıkla ilgilnc olarak buldum :D
Soran+1 yılvardı bende driver ler silindi virüs olarak gördü salak bir program sonra silndi karantinada bulamadım tüüm driverlar vardı zatn :D
- İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılSlim driver driver solution programlarini denemenizi tavsiye ederim
05 Yorumla
Soran+1 yılof aynı şyleri yazmayın ben zaten ilk olarak 30 program denedimde bulamadm sadece ekran kartını sürücüsünü sitede bulamadıgımı belirttim direk link olarak atacak dedim ama aynı şeyleri neden diyorsunuz
- +1 yıl
Özür dilerim kusura bakmayin lutfen driverinfo sitesinden donanim kimliği bilgileri ile denedinizmi
Soran+1 yıldevid olmasın o. d
- +1 yıl
Hayir onu herkes biliyor bu dedigim farkli en iyisi link bulup vermek :)
Soran+1 yılver bakalım :)
+1 yılnvidia. com' a gir orada otomatik driver arama var. En azından ekran kartın nvidia' mı değil mi onu bir ilk önce öğren.. Ve kullandığın bilgisayar dizüstü mü masaüstü mü? ve markası nedir?
025 Yorumla
Soran+1 yılintel diye belirtmişim lapop
- +1 yıl
o belirtme yanlış..
bilgisayarını buldum. nvidia. com istesine gir oradan otomatik sürücü bul de ve çıkanı indir..
ekran kartın senin nvidia geforce gt320m - +1 yıl
www.ekilavuz.com/.../dizustu-bilgisayar-notebook bu da kullanım klavuzu.. umarım aynısıdır. Aynı tip ise muhtemelen aynı makinadır. Aşağıda yazdığım driverı indir.
Soran+1 yılya ne nividası üretici intel corporaion söledim ya nereden cıktı nvida bilmeyecek kadar aptal değiliz 3 yıllık pcyi intel yok mu
Soran+1 yılsen gerçekten bilgili olduguna eminmisin? sen aynı model olupta anakart falan filanı değişik olangörmedinmi hiç aynı olacak die kural yok
- +1 yıl
Sen hiç intel anakartta farklı bir ekran kartı takıldığını görmedin mi?
- +1 yıl
yazmışsın windows 8 notebookun modeli şu diye.. o modelin çatısı altında farklı kaç tane sistem üretilmiştir biliyormusun. Zamanında backup yapsaydın o zaman yardım etmeye çalışıyoruz yaranamıyoruz. Bir halttan çaktığın yok hala konuşuyorsun. Aynı olucak diye kural yok diyor dediğime laf diyor sen sabır ver.
Soran+1 yılbenim sistem intel asla nvida değil sistem servis dahi söledi program bile sölüyo hr idddasına girerim
Soran+1 yılGörüntü Bağdaştırıcısı Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset - Graphics Controller 0
- +1 yıl
Senin sistem intel değil demedik zaten. İçerisinde bulunan ekran kartı yonga seti nvidia da olabilir amd de olabilir. Sana bir seçenek söyledim. Dedim ki şu siteye gir otomatik arat dedim orada çıkmassa zaten nvidia değildir dedim. o zaman da 2 seçenek kalıcak ve bulunucak dedim. Ama yok kafanın dikine gidilicek. Sana başarılar.
- +1 yıl
https://www.intel.com/p/en_US/support/detect şuraya gir check for system de, bulsun ve adımları takip et.
Soran+1 yılsite dolastık bulamadımki yapmadıgın için yardım istedim zaten sende bana yaptırmaya calısıon :D
- +1 yıl
Bir önceki yaptığım yorum sorununu çozucektir.
Soran+1 yılbir önceki yorumunuz üst üste 8 kere denenmiştir faydası görülememştir
- +1 yıl
imkanı yok, intel ise kendi driverını bulur ve yüklerdi. Demin kendim de denedim ve attım buldu. ask google diyorum.
- +1 yıl
Soran+1 yılbunu denemiştim ilk olarak ama 4500 cıkmıyo orada Mobile Intel (R) 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) Drivers Download 45 yani 3üncü adımda ne yazcaz
- +1 yıl
downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx
şunu bir dene.. En yakını bu gorulen o ki.. win 8 desteği yok diyor yalnız. sonradan w8 yuklendı herhalde o makineye. bir dene bunu. - +1 yıl
bir de şuna bak, aygıt yöneticisine gir, orada goruntu bağdaşlaştırıcı veya ekran adı altında grafik sürücüsünü gösterir ona sağ tık özellikler de. sekmeden sürücüyü seç ve güncelle de
Soran+1 yılbu verdiğin oldu ama çok eski sürüm son sürüm olarak atabilirimisn az öncekini eski sürümler sorun çıkarıyor genellikle
- +1 yıl
onun dışında yeni yok tek o var intelin kendi sitesinde. Dediğim gibi aygıt yöneticisinden bak ve güncelle de.. Oradan bir aratsın bulamassa son driver odur.
Soran+1 yılyüklerken eski sürücü diye hata veriyor zaten eski sürücü windows 7 nin 2 yıl önceki sürümü kullandım cünkü windows 8dede son sürüm kullandım eski sürüm yanş birde güncellemeyi deniyim
- +1 yıl
o sürümü kim bulup yuklediyse onunla iletişime geç ya da aygıt yoneticisinden kartı seçip güncelle diyeceksin. Başka çıkarın yok gibi.
Soran+1 yılaygıt yöneticisinden sürümü güncelleyince programı açmıyor
- +1 yıl
garip.. bulursan şayet bana mesaj at onu driver listeme ekleyeyim elbet lazım olur.
+1 yılEkran kartı marka-model ve kullandığın işletim sistemini yaz, hallederiz :)
031 Yorumla
Soranintel sistem win 8
- +1 yıl
Şimdi intel'in onboard kartından bahsediyorsun sanırım. Modeli tam olarak ne? HD4500 serisi falan mı?
Soran+1 yılekran kartı modeli ücretici intel corporaration diye geçiyo pc marka sunny model h54z
- +1 yıl
https://www.intel.com/p/en_US/support/detect şu linki dene bi. Programın çalışması ile ilgili olan sorulara onay vermen gerekiyor.
Soran+1 yılkusura bakmada ben burdan bulamıyorum soruyu sormadan önce 30 program denedim silmiştim yanlıslıka driverlar geri yükledim parça parçada olsa son sürüm halinde önceden ekran kartı driverı vardı şimdi hiçbisekilde bulmuyo elle yüklemiştim daha önce şimdi bulamıyorum tam link atarmısın win 8 olanı? modeli bulamıyom
- +1 yıl
Verdiğim linkteki "Check system for updates" yazan kısma bas, uygulamanın çalışmasına izin ver. O kendi arıyor tarıyor listeliyor güncellenmesi gereken driverı. Eğer bu şekilde olmazsa biraz uzun bir yol var onu deneyeceğiz artık.
Soran+1 yılbaşka birşey indirdi oda açılmadı
Soran+1 yıl30 kbps yani ekran kartı en az 50 mbit olur yani boş şey indiridi
- +1 yıl
Aygıt yöneticisinden ekran bağdaştırıcıları kısmına gel. Ne kadar ünlem işaretli ya da normal ekran kartı görünüyorsa sağ tıkla özelliklere gir. Resimde görüldüğü gibi ayrıntılar kısmına gel. Donanım kimlikleri yazan kısmı seç listeden. Sonra yazanları bana gönder ya da benim yaptığım gibi direkt ekran görüntüsü al. https://imgur.com/5WKaA7q
Soran+1 yıllink atamıom
- +1 yıl
İşletim sistemin Win8 64bit ise (öyle umuyorum) bunu dene : downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx
- +1 yıl
32 bit ise de bunu : downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx
Soran+1 yıl32 bits
- +1 yıl
Tamam 32 bit olanı da yazdım, onu indir bir dene bakalım ne olacak.
Soran+1 yılzaten denedim ilk olarak bunları sen aynı şeylri veriyorsun win 7yi win 8 olanını vereceksin win 7 win 8 driverlar uyumlu değil win 8 olanını verebilirimsiniz
- +1 yıl
Windows 8 versiyonu yok ki sitede. Eski bir çipset sendeki.
Soran+1 yılne eskisi 1 yıllık 1 yıldırda kullanıyordum gayet buna değilde sitede 8 e ait hiçbişe yok
- +1 yıl
İntel'in forumlarına baktım (kafama taktım bir kere), Windows update'i kullansınlar Win8 driverları için diyor. Bir dene bakalım.
Soran+1 yılchromeyi indirio o
- +1 yıl
Driverı aygıt yöneticisinden güncellemeyi dene ve seçeneklerden Windows Update'e bağlanmasını sağla.
Soran+1 yılprogramını arıyorum girmek için progrm yok güncellese ne fayda
- +1 yıl
Aygıt kimliklerine baktığın yerde sürücü diye bir sekme var ona bas oradan sürücüyü güncelleştiri seç (seçilebilir durumdaysa) sonra Windows updateten bulmasına izin ver.
Soran+1 yılsen benim dediğimi analadadın galiba driveri elle kurmam gerek driveri görmüyor programa giriş yapamıyorum hiçbirşekilde ekran ayarlarına sürücüsünü indirmem gerek
- +1 yıl
Benim dediğim yere girmen için ekran ayarlarına ihtiyacın yok ki. Önceki resimde gösterdiğim şekilde gireceksin.
Soran+1 yılekran kartını tanımıyordu arkadsım buldum ben cok sacma gelebilir ama diğer pc masaüstü lcd tarzı onun driver cdsi vardı g41 g45 yazıodu ordan buldum yok yakındı ekran yahu nette hiç yok teknoloji uzmanına bile sordum teamgibi bağlanıp buluyolar yok orjinal sitedede yok markasının sitesindede bulamadm 7 xp vardı driver cdsinde buldum kendi driveri değil başka pcmin yanlız anakart intel 2 side ama biri 35 biri 45 ama 31 41 45 olarak vardı ordan yükledim :D 1 aydır arıyordum silmişim yanlıslıkla ilgilnc olarak buldum :D
Soran+1 yılvardı bende driver ler silindi virüs olarak gördü salak bir program sonra silndi karantinada bulamadım tüüm driverlar vardı zatn :D
- +1 yıl
Bulduysan sıkıntı yok, bulduğunu da sakla da ileride arama yine.
Soran+1 yılcd hazırlıyorum xp 7 8 8.1 masaüsü pc için de sıgarsa ayırt edip sistem olarak tek dvd koycam kullancam son sürümlerini sonradan siliniyor virüs programları bozuyor error diyo bazen :) sağolun ilgilendiiğiniz için internette yok var ama 7 olanı desteklemiyor nedense 7 xp de destekliyo aynı pcde bu işletim sistemi desteklememektedir diyo aynı işletim markada olsa 8 desteği yoktu bulundu ya sıkıntı yok önemli olan o :)
Soran+1 yılbende vistanın tüm driveri var her 2 pcnin vistami daha iyi 7 mi daha iyi sence
- +1 yıl
Vista'dan uzak dur. Windows 7 çok daha iyi. Microsoft bile kabullendi bunu :) Zaten Microsoft'un artık politikası oldu bir iyi bir kötü işletim sistemi yapmak. Windows Xp iyiydi, Vista kötü, Windows 7 iyiydi, Windows 8'de arayüzü bozdular, Windows 8.1 ile toparladılar.
Sorunu çözdün mü yorumlara bakmaya uğraşmadım valla cözemediysen yardımcı oluyum.
00 YorumlaAra kısmına dxdiag yaz. Girdiğin yerde markası yazar.
00 YorumlaYarin da halletmemis olursan soyle bir de ben bakim kanka.
07 Yorumla
Soran+1 yılBİLİYOSAN VER
Soran+1 yılönce insan ol
Soran+1 yılyarına kadar ugras uyuma bildiğin halde bulamassan yardım edeyim diyorsun bu allahtan revamıdır
sunny de yok ekran kartının mrka model öğrene bilir misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılsunnynin neyi yok anlamadım
Soran+1 yılsitesinde var 8 olarak değil
Soran+1 yıl7mi cocukmusun sen
Ekran kartı modelinizi yazarak sürücünüzü indirebilirsiniz.
01 Yorumla
intel win 8 bilgisi driver bulmak için yeterli değil :S
012 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir kullanıyoruma yanlıslıkla silindi ekran kartını nasıl olmaz ne dlga geçion
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yılher bilgisayar tanır windowsou ayarlara girmek ve düzgün kullanmak için sürücüsünü yüklemeen lazım
- +1 yıl
aşşağıda win8i bulamıyorum sadece demişsin ben de bundan bahsediyorum win8 onu otomatik olarak tanır ve yükler :) ayrıca birşey yüklemene gerek yok.. illede kurcalıcam diyosan denetim masası windows update kısmından sadece o driverı yükleyebilirsin ama win8 otomatik olarak yüklemediyse karşına çıkar.. hangisi olduğunu da şöyle anlarsın.. display driver, display controller gibi bişi yazar ya da Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset - Graphics Controller gibi bişi yazar
Soran+1 yıltanımıyor bilgisayar yardım edecekmisin
Soran+1 yılben 2 yıldır kullanıyorum driveri olmamaası imkanszı
- +1 yıl
ben hala modelini merak ediyorum kartın.. bir kaç model yazdın ama onlar da ekrankartının modelleri değiller.. chipsetinden baktım orda da win8 yok.. kartın modeline ulaşabilsek çözülecek.. normalde laptop modelini yazsam çıkar googledan ama çıkmıyo sen atabilir misin laptobun özelliklerinin bulunduğu bir link?
Soran+1 yıllink atamıyorum
istemediğin kadar kişi yardım eder sana şimdi burada :)
02 Yorumla
Soran+1 yıleminmisin bir tane mesaj bile yok
Laptopa bakmadım budamı çidt ekran kartlı öyle ise hangisinin driverı?
03 Yorumla
Soran+1 yıllaptop intel 45 chipset
Soran+1 yılsürücüsüne girmen için ayarlarına elle yüklemen gerek
kurdunuzmu ekran kartını kuramadıysanız elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim
05 Yorumla
Soran+1 yıllaptop modeli sunny model h54z
Soran+1 yılnasıl cıkmaz dünya kadar cıkıyo win8 ekran kartını bulamıyom o hariç
Gizli Üye(36-45)+1 yılsunny h54z yanlış bilgi baktım internete. Bu pcnin altında barkodu falan vardır onun resmini çekip atar mısın.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuldum. Birden farklı chipset var ama makinanda. Şunu indirip kurar mısın; downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx
File name: Win7Vista_64_151719. zip yazanı.
Cevap sahibi+1 yılBurada da asıl sana lazım olan varmış :) indir kur haber ver.
drivers.softpedia.com/.../1
Soran+1 yılbir dünya cıkıo iyi bak gözlerinmi kör
Cevap sahibi+1 yılNe halin varsa gör! Babamın oğlusun sanki bu saatte yardım etmeye çalışıyorum verdiğin yanıta bak, dangalak.
Soran+1 yılson sürüm ve 32 bit olması lazım verdiğin biri 64 diğeri 2009 a ai windows 8 desteği yok :D
Cevap sahibi+1 yılBanane ya naparsan yap. Önce insan ol. Sokayım ekran kartına.
Soran+1 yılbnde sana sokayım piç
Soran+1 yılsen bendende hiç anlamıyon soorun giderme programda olur :D driver desteği olmadan yüklenmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılSlim driver driver solution programlarini denemenizi tavsiye ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılof aynı şyleri yazmayın ben zaten ilk olarak 30 program denedimde bulamadm sadece ekran kartını sürücüsünü sitede bulamadıgımı belirttim direk link olarak atacak dedim ama aynı şeyleri neden diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim kusura bakmayin lutfen driverinfo sitesinden donanim kimliği bilgileri ile denedinizmi
Soran+1 yılevet hep 7 cıkıo 1 tane buldum o eski sürüm son sürüm lazım :(
Yardımcı olabilirim..
019 Yorumla
Soran+1 yılollllllll
Soran+1 yıllaptop markasını güncellemede belirtim sistemide biliyorsun
Soran+1 yılsenin dediğin olay cok baska güncelleme zten güncel o güncel driveri güncelliyo driveri yüklemiyor sürücüyü ben sürücüsünü yüklemek istiyiroum ayarlara giriyim güncellemede sürücüsü olacakki güncellesin
Soran+1 yılpara vermek istemiyorum kücücük bir driver için 30 tl sadece 1 tane hemde toplu alıyolar
Soran+1 yılemin ol ben buraya yazmadan 4 gündür sorunu yasıyorum 4 gündürde driver bulma programı kalmadı elimde denenecek düşün artık koddanda bulamadım kullanıyodum yok oldu simdide bulmadım
- +1 yıl
Öyle degil. Bu programı kurcaksın sonra birine özelden şifreyi söyliceksin senin pcne uzaktan baglantı saglayıp senin bilgisayarının özelliklerini kontrol edip çözüme ulaşcak..
www.teknomobil.org/...amwiever-v416320-turkce.html - +1 yıl
kendi sitesinden indir silinmiş heralde. www.teamviewer.com/tr/download/windows.aspx
Soran+1 yılbiliyorumda kim yapacak
- +1 yıl
baglanabılırım ama öncelikle son defa bunu laptopuna indir kur bakalım ne olcak
https://www.intel.com/support/siu.htm
Soran+1 yılchromeyi indiriyo bu
model yazman mümkünmü
01 Yorumla
Soran+1 yılh54z sistem modelide
Gizli Üye(36-45)+1 yılsunny mi? bence bilgisayarı değiştimen daha kolay
16 Yorumla
Soran+1 yılbence sen yasama öl senden kaliteli olduğu için
Soran+1 yılşu an kullandıgım bilgisayar 2.5 milyarlık 10 ram 10 ekran kartı 4 tb harddiski var 3 tanede pc var laptop masaüstü tablet olarak sennki kaç tl yazık yavrum 1000 mi sen kaliye öğren önce seni satın alırım yoksa defol
Soran+1 yıltblet sammsun masaüstü capser en pahalısı sen önce kıcına don al ahahahah :D
Soran+1 yılTABLET SAMSUNG DEDİM
- +1 yıl
Ufak at l*n biraz :D 10 ram 10 ekran kartı ne :D
benim notebook oyun için olan bir makine, 10 ekran kartı dediğin şey ve 4 tb hdd yok :D
Ulan notebookta zaten öyle bir sistem yok hahah..
Marka kalitesinden zaten zıçmışsın bide şunlarım var diye hava atıyorsun.
İnsanlara hava atmaya çalışan zibidi, sana yardım ettiğim için kendimden utanıyorum anasını satim.
Soran+1 yılulan allahın cahili 4 tb harddisk yokmus 3.4 tane takılı aynısında iyi bk allahın körü googlea yaz önce 4 tb hdd yokmuş pcde en az 3.4 tane 3.4 lük hdd takılı 500 tll bunun sadece 4 tb fiyatı okadar aptal olcagına önce google 4 tb yazmayı deneseydin 10 yokmus 2 tane takılı aptal pcde en az tane ekran kartı takılı 2 tane sabit 2 si usb markası yokmuş sen öyle san ulan sendne kaliteli pc eminim bu yazıyı okuyup gülen cok olacaktır 4 tb hdd yokmuş güldürme beni mal mal konusup canımı sıkma hava atan yok gel bulusalım ama varsa o dediklerim fakir değilim sistem kaldırmazmıs? ulan mal zaten sistemi sen kuruyorsun kaldırması için aynısını kadar almayan o* cocugudur
mesaj atarsanız detaylı anlatabilirim
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 SAATTİR YENİ SORUN ÇÖZÜLDÜ
+1 yılhttps://www. geforce. com/drivers/results/77228
06 Yorumla- +1 yıl
ama tam modeli yazman lazım Kangroo PCA52 mi mesela?
- +1 yıl
radeon 3200 senin kartın : www2 . ati. com/drivers/legacy/13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc. exe
Soran+1 yılintel diyorum herkes aynı öneriyor ben bile buldum bulamadınız :D
- +1 yıl
sende şunu anlamıyorsun H54Z kodlu 11,6" ekranlı bilgisayarın ekran kartı Ati HD3200 dir.
Soran+1 yılmalesef driver elimde 3 senedir kullanıyorum intel corporation tatlım markası intel graphis media driver g45 :)
- +1 yıl
https: //imgur. com/kq7WEVU
bende kılavuza bakıp söylüyorum tatlım
googleden bulabilirsin istediğin driveri
012 Yorumla
Soran+1 yılbualamadıgım için burdayım
Soran+1 yılyok
Soran+1 yılhangisi
Soran+1 yılilginç olan sensin
Soran+1 yıl2 senedir kullanıyorum driveri yanlıslıkla sildim sonra bulamadım anlamıyorum desene ne diye ugrasıon bilmediğin halde programları denedim diom
- +1 yıl
saçma salak konuşma millet burada sana yardım etmeye çalışıyor millet 2 yıllık bilgisayar okudum 2 yıl net cafe işlettim ve çevremdeki tüm pc lere ben format atıyorum anlamıyor olsam yazmazdım zaten senden daha iyi bildiğim için sordum anakart ve ekran kartı cd si olmayan tüm pc lere ben o programla yüklüyorum driverleri senin laptobun modelini yazınca 1 tane bile göstermiyor google gösterse detaylı özelliklerine bakıcam neyse sana kolay gelsin arkadaşım
Soran+1 yılcdsi var win 7 olanı win 8 olanı değil
- +1 yıl
Oha sen hala uyumadın mı :D
Soran+1 yılne uyuması arıyom :D
Driverpack indir o buluyo
012 Yorumla
Soran+1 yılof aynı şyleri yazmayın ben zaten ilk olarak 30 program denedimde bulamadm sadece ekran kartını sürücüsünü sitede bulamadıgımı belirttim direk link olarak atacak dedim
Soran+1 yılprogram kalmadı denenicek ella kalıyo oda nedense :)) program kalmadıgına göre denedim demek anlamına geliyo :D
Soran+1 yılyüklenince baska yere yönlendiriyo :(
Soran+1 yılbşka bişi yüklenio yni
Soran+1 yılhangisnde
Denetim masasına gir...
07 Yorumla
PCI\VEN_8086&DEV_2A42&CC_0300- +1 yıl
Soran+1 yılbu başka birşeye yönlendiriyor
Slimdrivers kur pcye ^^
Oradan halledilir.18 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlar driver bulma programı önermeyin ekran kartını hiçbirşekilde bulmuyor 30 program denedim elle indirebileceğim arıyorum
Soran+1 yılkurdum
Soran+1 yılaloooo
Soran+1 yılonu denedim zaten bulamadım sn linki ver yardım edecek dedim cünkü yapamadıgım için
İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı. söyleseydin ya bilgisayarın markasını modelini
01 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye bk
Ekranın olayım. Kart gibi takıp sürücümü yükle.
01 Yorumla
Soran+1 yılgüldürme beni
İnternetten bulabilirsin ekran kartının markası?
02 Yorumla
Soran+1 yılintel 45 chipset?
Driver pack soulation u tavsiye ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlar driver bulma programı önermeyin ekran kartını hiçbirşekilde bulmuyor ekran kartı hariç sadece 30 program denedim onuda soruyu sormadan önceelle indirebileceğim arıyorum
Ana kartını söyle bide psunu
03 Yorumla
Soran+1 yılanakart h54z
Soran+1 yılsunny
- İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılImece yapalım
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
+1 yılmarka model?
01 Yorumla
+1 yılAnlatıyımmi. d
06 Yorumla- +1 yıl
Niye cevap vermiyon la. d
Soran+1 yılheeeeeeee
- +1 yıl
Fareyi sağ üst köşeye kaydır orda araya bas dxdiag yaz enter de yukarda ekran yerine tıkla bana Ad kısmında ne yazıyo onu söyle
Soran+1 yılintel
- +1 yıl
Sadece intelmi yazıyor bak mesela benimkisi bu https://i.hizliresim.com/2vlvPd.jpg
Soran+1 yılintel coporotion
TW ver yapayım sana
01 Yorumla
Soran+1 yıllink ver
alameti farika :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem