Dediğim gibi for...
driverlar filan oluyordu sanki internetin, ekran kartlarının... Bildiğiniz bir video var mı acaba?
driverlar filan oluyordu sanki internetin, ekran kartlarının... Bildiğiniz bir video var mı acaba?
Windows 10 kendisi otomatik kuruyor zaten güncel olanları. Ancak bunun dışında eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsan adı ve modeline göre kendi sitesinden indirebiliyorsun. Örneğin Asus ROG Zephyrus G14 adlı bir dizüstü bilgisayarın var. Asus'un sitesine girip ''sürücüler'' kısmından modelini seçip indirebilirsin. ''chipset, LAN, BIOS'' gibi ibareler karşına çıkacaktır, onları indirip kurman gerekir. Eğer masaüstü bilgisayar kullanıyorsan bu sefer de anakart modeli için aynısını yapman gerekecek. Sürücü kurmak için yardımcı programlar vardı eskiden ama her zaman doğru sürücüleri kurmazdı, artık kullanılmıyorlar. Onlara hiç bulaşma.
Anakartının model numarasını cpu-z gibi bir programla oku not al
ya da direk board un üstüne bak. Üreticinin sitesinden driverları edinebilirsin.
Chipset, ses sürücü driverlarını indirmen yeterli
Grafik sürücüsünü zaten biliyorsundur..
Cevap
5Cevap
Masa üstü mü? Notebook mu? Masa üstü ise anakart ın tam modelini yazıp yanına datasheet yazınız açılan sayfada Driver bölümü mevcut, oradan işletim sistemini seçim Driver ler karşınıza çıkacak, notebook da yine aynı yönetimi deneyebilirsiniz...
windows 10 ise otomatik kurar olaki kurmaz ise mecburen 3. parti yazılım kurman lazım acemi olduğuna göre
Kanka xp de vardi o simdi çoğu driver yükleniyor otomatik sadece ekran kartinin driverini kurman gerek o da harici ekran karti varsa nvidia gibi
Aynen Nvidia'yı kendim not ettim özelliklerini.
Eskiden şeydi ya ne bileyim tek tek internet drivelarını indirme filan.. Mesela şu an windows 8.1 indireceğim, herhangi bir tek tek driver aramaya gerek yok değil mi? Eksikler olanlar da aygıt yöneticisinden bulunuyor diye görmüştüm, doğru mudur acaba?
Dogru kardeş hatta otomatik driver bulan programlar var onlari da kullanabili
driver booster filandı yanlış değilsem.. Tamamdır reis çok teşekkür ediyorum, Allah'a emanetsin.
windows 10 driverları otomatik kuruyor zaten.
Windows 8.1 kuracağım.
Çekmeceye bak
are you funny boy?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?