Bilgisayarımın hafızası dolduğu için içindeki videolarımı depolamak için WD markalı harici hard disk aldım fakat yanlış biçimlendirme, kullanıcı hatasından dolayı verilerin silinebildiğini duydum. Dosyaları atmadan önce veri kurtarma programı yüklemeyi düşünüyorum. Dosyaları da tek seferde değil birkaç seferde atabileceğim. Üstüne tekrar yükleme yapıldığında eski veriler gider mi ve bu konuda nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edin arkadaşlar yok mu bilen?
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çok teşekkür ederim çok çok yardımcı oldunuz. Anladığım kadarıyla verilerimin kaybolmaması için farklı klasörlerde kaydedeceğim değil mi? Bu arada Mac kullanıyorum, Hard diskimin sürümü güncel, bilgisayarımdaki videoları atmak istiyorum klasörü tutup üzerine sürüklüyorum ama olmuyor bu verileri atmayı tam olarak nasıl yapıyoruz acaba? Bu derece Fransızım henüz bu konuya yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Kopyalamak ve yapıştırmak için klavye kısayollarını kullanabilirsiniz: Kopyalama için ⌘ + c, Kesme için ⌘ + x ve Yapıştırma için ⌘ + v.
Çok teşekkürler suanda kopyalıyorum bakar öğelerim çok fazla tahmini süre 1 gün yazıyor bazı klasörler için. Bendeki harici hard disk Western Digital 4 tb My Password. Fişe takılmayı gerektirmeyenden. Kullanım kılavuzunda bilgisayarın elektrik bağlantısını kesin yazıyordu fakat şarjım dayanmaz ne yapabilirim sizce?
Bilgisayarın elektrik bağlantısını kesme zorunluluğu yoktur fişte kalsın.