Kingston A2000 500 GB VS Samsung 870 Evo 500 GB
Oyun oynayacağım hangisini alayım?
Oyun oynayacağım hangisini alayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer SSD alırken, bütçe de uygunsa, yonga üreticisi Samsung tercih edilebilir.
870 evo Sata SSD diye hatırlıyorum. Kingston A2000 M2 SSD. M2 daha hızlıdır. Kingston seçmelisin. Eğer Samsungun M2 modellerinden birini yazsaydın, kesinlikle Samsung derdim.
Şu sitede 30 dakikadır vakit geçiriyorum gördüğüm en iyi, en bilgi dolu cevap buydu. Teşekkür ederim.
Birisi SATA SSD ( Samsung ), diğeri M.2 SSD ( Kingston ) tabii ki Kingston kat kat daha hızlı olacaktır. Samsung ssd nin hızı 500 - 599 MB/s ve pahalı bir ürün. Lakin Kingston ssd nin hızı 2200MB/2000MB/s ortalama 4 kat daha hızlı olur. SATA SSD almaktansa eğer anakartınız destekliyor ise M.2 SSD almanız daha mantıklı olacaktır. Fiyatlara baktığımızda ise Samsung 649,00 bandında, Kingston ise 581,11 fiyat bandında. Tartışmasız olarak burada açık ara Kingston alınır diye düşünüyorum.
Cevap
6Cevap
giriş seviyesi bir m2 ssd o Kingston tavsiye etmem. 870 evo da alınmaz değmez. altta birileri Kingston 4katı falan demiş diğeri Samsung olsa markası direkt onu al derdim demiş bunlar cahilce öneriler.
Peki ne önerirsiniz?
Maksimum 700.
Evet minimum 480 GB olmalı.
urun ozelliklerini duzgunce inceleyip bir de test videosu bulabilirsen bence kararini ona göre verebilirsin
Kingstonun veri yazma hızı samsungun 4 katı.
Hocam kronik sorunu falan var mıdır?
Sen bilgili bi abiye benziyosun reis
Test videoları yok mu YouTube de?
Samsung
870 evo al
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?