5ghz modem zararlı mı
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar:
Normal şartlar altında zaten wifi sinyalleri zararlı sinyallerdir. Araştırmalar sonucu kansere yol açtığı söylenmektedir. Sağlık açısından zararlı ancak öyle risk taşıyabilecek boyutta değil. Sonuçta çoğu teknolojik aletin zararları vardır kullandığımız telefonda bile SAR değeri yüksek olduğu için çeşitli kanserlere yol açmaktadır. Bu yüzden sağlık konusuna pek takılmamanızı öneririm.
Cevap
3Cevap
Zararli biz Illuminati olarak dünyaya böyle teknoloji sallıyoruz insanları daha kolay kontrol etmek icin.
saygılar Illuminati Grupu
neyseki çabuk uyandım cihazı imha ettim
Öyle diyolaaa
Hız olarak iyi bence
5mbps kadar deildir
o ne
Bir kere bu cep telefonlarında olan 5g ile aynı şey değildir. Modemdeki bant genişliğini ifade eder.
İki farklı bant genişliği var; 2.4 GHz ve 5 GHz
Bu rakamlar, Wi-Fi ağında kullanabileceği iki farklı bant demektir. İkisi arasındaki en büyük fark, hızdır. İdeal koşullar altında, 2.4 GHz Wi-Fi, yönlendiricinin sınıfına bağlı olarak 450 Mbps veya 600 Mbps’ye kadar destekleyecektir. 5 GHz Wi-Fi ise 1300 Mbps’ye kadar destekler.
2.4 GHz bant tarafından kullanılan daha uzun dalgalar, daha uzun aralıklar ve duvarlar ve katı nesneler yoluyla iletim için daha uygundur. Dolayısıyla, cihazlarınız için daha uzun bir menzil gerekiyorsa veya kapsama alanına girmeniz gereken alanlarda bir sürü duvar veya başka nesne varsa, daha iyi bir seçim olur.
5 GHz bant tarafından kullanılan daha kısa dalgalar, duvarlara ve katı nesnelere daha az nüfuz edebiliyor. Ayrıca 2.4 GHz bandından daha kısa bir efektif aralığa sahiptir.
5 GHz için cihazınızın alıcısıda uyumlu olmalı gerekiyor. Sağlık açısından da 2.4'ten biraz daha fazla radyasyon yayıyordur ama tehlikeli olacak kadar değil.