Ben Windows 7 seviyorum, eski temalar falan güzeldi hoşuma gidiyordu. Peki ya siz en çok hangi Windows sürümünü seviyorsunuz?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
7 ama bilmiyorum yani o daha kullanisli daha gec yaşlanıyor diyelim 😉
10 Yorumla
- +1 yıl
Ben de 7 yi begeniyordum
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. windows 10 . hepsinden daha kararlı bir sürüm.. bir kez bile mavi ekranla veya bilgisayarınız çökmekten kurtarıldı yazısıyla karşılaşmadım.. ve bir kez bile format atmak zorunda kalmadık.. tıkır tıkır çalışıyor sorunsuzca.. 10 un tek bir handikapı var.. sürüm yükselten güncellemeleri sorunlu. bazı bileşenlerin sürücülerini uçurabiliyor.. ben iki kez ekran kartı sürücüsünü kaybettim sürüm güncellemelerinde. neyse ki elimde yedeği vardı da , manuel göstererek yükledim tekrar.. bu problem hariç ben çok memnunum..
şimdi 11 i bekliyorum.. bakalım neler olacak..10 YorumlaWindows 10 seviyorum çünkü tasarımsal olarak göze en güzel hitap eden bu sürüm.
10 Yorumla- +1 yıl
Ben genelde Windows 7 ürününü seviyorum çünkü bilgisayarım 2010 model olduğu için en rahat bir şekilde onu çalıştığını gördüm ama şu anda Windows 10 kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. En sevdiğim Windows 7, temaları ve simgeleri daha çok hoşuma gidiyor. Windows'un sonraki sürümlerindeki simgeler git gide MacOS'a benzedi. Bir de Windows 7 daha stabil ve hafif
10 Yorumla- +1 yıl
10 iyi ama 8 e de kötü diyemem ikiside favorim, nedeni çok kullanışlı
10 Yorumla 8 güzel bence de basit temalar ve kolay kullanımlı.
10 YorumlaWin 7 guzeldi win 10 da guzel ama
10 Yorumlaşimdiye kadar en dinamik bence 7
10 Yorumlawindows xp'yi çok severdim. win 7 kullanıyorum..
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
3.1 ya da 98 saf temiz ve sadeydi
10 Yorumla - +1 yıl
win xp sevmiştim 12 sene kulandım
11 Yorumla- +1 yıl
Windows 10 da iyi
Win 7 candır
10 Yorumla- +1 yıl
Windows 10
10 Yorumla windows 7
10 Yorumlawin 10 benim için çok kullanışlı
10 Yorumla- +1 yıl