Windows 11 hakkında ne düşünüyorsunuz? Size göre en iyi Windows sürümü hangisiydi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Windows 11 hakkında ne düşünüyorsunuz? Size göre en iyi Windows sürümü hangisiydi?
Ben en çok windows 10 beğeniyorum. ilk önceleri xp daha çok kullanıyordum zaten ilk kullandığım işletim sistemi windwos xp oldu. ondan sonra Windwos 7 kullanmıştım. sonra windows 8 ve 8.1 şu an içinse windows 10 kullanıyorum diyebilirim. tasarımı ve özellikle hızlı olması nedeniyle win 10 daha güzel geliyor. ama Windows 11 hiç denemedim.
ben de 11'i kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla niye bilmiyorum ama 10'a değişmem
Cevap
6Cevap
Win. Xp canımız ciğerimizdi Msn Messenger vb şeyler hep o dönemde Win xp ile kullandık. Movie Maker ile fotoğrafları müzikli klip haline getirdik Winamp ile müzik dinler BS Player ile vcd film izlerdik. Win11 nasıl bilmiyorum 10 kullanıyorum memnunum
win xp deyince beni geçmişe götürdün, güzel zamanlardı
Ben daha geriye de gidebilirim ama usb yaygınlığı olan ve internetin de yaygınlaştığı dönem bu Xp dönemiydi. Solitaire ve mayın tarlası oyunları es geçilmez
Windows XP çok efsaneydi be 😊 25 Ekim 2001 yılın da gelmişti yeniler den ise Windows 10 diyorum Windows 11 de güzel beğendim
Eski olarak windows xp yeni yazılım olarak windows 10 tercihim..
ben windons 7'ciyim sanırım
Xp, 7, 10 en iyi sürümler bunlardı. 👍
Windows Xp Home Edition 😃😃 efsaneler unutulmaz
ahaha aynen efsaneydi
7-10 seviyorum
Windows 95
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?