Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sacini saga tara ayna karsisina gec sacin yine saga taranik gozukur. Ama karsidan bakan biri icin (arka kamera) senin sag tarafin onun sol tarafidir yani senin sacini sola taranik gorur.
Kisaca ayna senin kendi yansiman, arka kamera insanlarin seni gordugu sekil.18 Yorumla- +1 yıl
Dostum ayna karşısında saçımı sola doğru taradığım zaman insanlar da saçımın sola doğru olduğunu söylüyor. Lütfen detaylı bir araştırma yapalım
- +1 yıl
Yuz yuze bakan iki insana sag elinizi havaya kaldirin denilince caprazlama eller havaya kalkar. Halbuki kendi tarafimdan bakinca benim sag elimin oldugu taraf onun sol elimin oldugu taraf. Sacini benim sag koluma gore taramis kisi halbuki sacini kendi sol kolunun oldugu tarafa dogru taramistir. Anlatabildim umarim.
- +1 yıl
Ben sana kameraların doğru olmadığını söylüyorum. Fotoğraf çektiğin zaman Kamera, lens, diyafram açıklığı gibi unsurlar daha fazla ön plana çıkar ve sen ikinci planda kalırsın. Profesyonel bir çekim yaparsan o ayrı tabi
- +1 yıl
İnsanlar seni aynada göründüğün gibi görüyor dostum, bende sana bunu söylemeye çalışıyorum
- +1 yıl
Estağfurullah dostum, istişare yapmak güzel birşey :)
- +1 yıl
Aynalar:ama şunu anlamadım soruyu goreseldeki fotoğraflar için mı sordun genel olarak mı? eğer gôreseller için sorduysan ikisi aynı kişi değil bence sağ taraftaki erkek 🤷
12 Yorumla- +1 yıl
Sağ taraftaki zaten erkek, solda ki ayna sağdakini ise arka kamera olarak düşün canım
- +1 yıl
Bunu deniycem kafama takıldı 🤭
- +1 yıl
hangi ayna? mağaza mı ki mi ev mi? :D güneş altında çekilmiş foto mu loş ortamda ki foto mu? ışık önemli bir etken sanırım
13 Yorumla- +1 yıl
Telefon kameraları tamamen yazılıma bağlı, fotoğraf çektiğin zaman ışık, ortam, renk gibi unsurlara daha fazla öncelik verir ve seni ikinci plana atmış olur. Arka kamera ile fotoğraf çektiğim zaman çenemin sağa doğru yamuk, kaşlarımın çok ince olduğunu gördüm, beni her gün gören insanlara bunu sorduğum zaman ise böyle şeylerin olmadığını söylediler. 576 megapiksel gözler ile 48 megapiksellik kamerayı kıyaslamak için kafayı yemek gerekiyor herhalde 😄
- +1 yıl
ilginç bir konu araştıracağım bende :D
- +1 yıl
Hiç tavsiye etmem, ter döktüm araştırırken ya 😄
- +1 yıl
Valla telefonla çekilen resimde gerçeklik payı aramak ergenliktir diyorum. Esra erolda ki kadının kullandığı uugulamadan sonra cekilen resimlere hiç inanmıyorum. Kadın 40 yakın yaşı tiktoktaki resimleri 20lik😂😂pes yani
20 Yorumla - +1 yıl
Işıksız bir ortamda aynaya bakacaksın işte o zaman gerçek görüntü o
24 Yorumla- +1 yıl
Güncellemede yazdığım sonuç gerçek sonuçtur :)
- +1 yıl
Ha onu ben denedim güzeldi dlsşflsşdl
- +1 yıl
Ya bende düşünüyorum her seferinde, "Bu kızlar neden hep ayna karşısında fotoğraf çekiyor?" Diye sebebini de öğrenmiş oldum hahahahahaha
- +1 yıl
Yarısı öyle evet 😂😂
- +1 yıl
Kesınlıkle ayna ama kalıtelı ince düz bır ayna. Telefon kamerası olayında lens dıyafram yazılım bırcok şey var renklerin doğruluk oranı aynaya göre çok daha az
20 Yorumla - +1 yıl
aynalar çünkü kamerada bir çok değişken vardır ve insan gözü en iyi kameradan bile daha iyi görür, telefonun markası, kamera, lens kalitesini ve farkını düşünücek olursak gerçeği yansıtmaz
11 Yorumla- +1 yıl
o zaman çok güzelmişim xd
Tripod, Kamera, 3 adet ışık ve 1 2 saat süren bir Photoshop retouchu sonrasında oluşacak görüntü her zaman en doğru ve gerçek seni yansıtır
10 YorumlaIkisi de gerçeği tam olarak yansıtmıyor , kendimizi insan gözüyle görmek lazım. O da tabi mümkün değil
10 Yorumla- +1 yıl
Sol taraftaki ayna sağ tarafta ise telefon
🤔 Arada ne olmuşla bu kıza evrim geçirmiş 😂😂😂20 Yorumla - +1 yıl
Bazen aynayı öpesim geliyo ama telefon kamerası öyle mi yerden yere vurasım oluyo
20 Yorumla - +1 yıl
Sen yine mi geldin bacımsü dedikodularını aldukk ndkdkdkd benice ayna
10 Yorumla - +1 yıl
Bazen aynaya bakınca hoşuma gidiyor görüntüm bir foto çekineyim diyorum telefona bakınca aaayy bu ne diyip fırlatıyorum geri. İkisine aynı anda bakınca daha iyi gibi, en azından daha az yanıltıyor
30 Yorumla - +1 yıl
aynada kendimi beğeniyorum ama telefonda o kadar iğrenç çıkıyorum ki anlatamam
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende öyle çarpılmış gibi sanki😄😄
- +1 yıl
Telefonun arka kameraları diye biliyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Arka kameralar da fotoğraf çektiğim zaman çenem yamuk, kaşlarım aşırı ince çıkıyor. Halbuki çenem düz ve kaşlarım da normal düzeyde kalın, arka kameralar da değil ne yazık ki kanks
- +1 yıl
Ahah evet ama bir yerde öyle okumuştum bende tam bilmiyorum
- +1 yıl
Telefon kameraları yazılıma bağlı olduğu için kusurları çok üst düzeyde yansıtıyor. Kaşların hafif kalkık ise fotoğraf çektiğin zaman kaşların alın bölgesine kadar gidiyor hahahahahahaha
- +1 yıl
sjdj evet ya
- +1 yıl
Şuna bir açıklık getirelim bencede ama sanırım ikiside yanıltıyor
10 Yorumla - +1 yıl
Ayna tabiki, Telefonda her şekil yaparsın ama Ayna da yapamazsın.
10 Yorumla - +1 yıl
Eğer ön kameraysa yandık🤦♀️
20 Yorumla - +1 yıl
Yanlız resim çok iyi. olmus
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 426 cevap paylaştı. Ayna dogru yu gösterir derler
10 Yorumla- +1 yıl
Yazılar ters kamerada da bazen çıkıyor
10 Yorumla - +1 yıl
Ne ayna ne de telefon
10 Yorumla - +1 yıl
İnşallah aynalar gösteriyodur
30 Yorumla - +1 yıl
Aynadır umarım 😅
10 Yorumla ayna
10 Yorumla- +1 yıl
Ayna
10 Yorumla - +1 yıl
Ayna tabiki. 💢
10 Yorumla Aynalar elbette
10 Yorumla- +1 yıl
Ayna
10 Yorumla - +1 yıl
Ayna diyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Snape değil mi la bu?
10 Yorumla - +1 yıl
Aynalar bence
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aynaa
10 Yorumla Ayna
10 Yorumla- +1 yıl
net ayna
10 Yorumla - +1 yıl
Kamera
10 Yorumla Bence aynalar 🤗☺️
10 Yorumla- +1 yıl
Bence aynalar 😁
10 Yorumla - +1 yıl
Ben aynalar dicem
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Canlı kamera görüntüsü tam halimizi yansıtmaktadır.
Saygılar.
Hocam merhaba, dediğiniz video kayıt işleminde ön kameradan mı yoksa arka kameradan mı bahsediyorsunuz?
Aslında birinin uzaktan sizi arka kamerayla spontane şekilde çekmesi daha doğal olur.