En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Her şeye daha fazla zaman ayırabiliyorsun.
20 Yorumla
- +1 yıl
akıl sağlığını olumlu yönde etkiliyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Instagram kullanmıyorum. Saçma sapan videolar izlemiyorsun başka insanların hayatlarını gözüne sokmasına izin vermiyorsun bu biraz göz ardı edilebilir ama başka insanların hayatını görüp kendi hayatından soğumuyor kendini onlarla karşılaştırmıyor isyana memnuniyetsizliğe sürüklenmiyorsun ama bu daha çok ergen veya çocuklar için geçerli
Ama şu da var orada geçirdiğin zamanı artık verimli kullanmayacaksan yani mesela Instagramı sildin ama tv fazla izlemeye başladın. O zaman çok saçma silmen bırak kalsın yanii🙄20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evet ben 1 hafta zorunlu kaldığımdan komple telefonu bırakmak zorunda kalmıştım. Ilk 2 gün zorlandım ama sonra çabuk adapte oldum vakit geçsin diye başka işlerle meşgul oldum. O 1 haftanın sonunda şunu fark ettim- konsantrasyonum arttı, verimliliğim arttı, dinlediğimi anlayamıyordum bazen o da iyi oldu, şarkı dinleyemediğim onun bunun hayatına bakamadığım için üzülmedim veya sinirlenmedim gibi birsürü olumlu yönü vardı. Bunu araştırdım ve gerçekden telefonla uğraşmak beynin çalışmasını durduruyormuş özellikle bir şeyler okumazsan ve sadece instagramda dolaşıp her gördügünü like larsan. Sonucta beyinde bir kas ve kası çalıştırmazsan erir bu kadar basit. Deneyin görün. Bu 1 haftadan sonra zaten bağimlı olmadığım sosyal platformlarida sildim hala girmiyorum yani ve mutluyum burayada haftadan haftaya işte 😅
21 Yorumla - +1 yıl
WhatsApp ve KS hariç hiç sosyal medya kullanmadım
Bağımlılık yapıyor
Ve kullanmadığım için mutluyum30 Yorumla - +1 yıl
ben uzun bir süredir kullanmiyorum bıraktığım zaman kendimi daha iyi hissetmeye başladım ufakta olsa psikolojimi rahatlattı kendimi bir yarışın içinden soyutladigim için çok memnunum tavsiye ederim
10 Yorumla Akıl ve sinir sağlığı daha iyi duruma geliyor, kendine ve düşüncelerine daha çok vakit ayırıyorsun bence
20 YorumlaKendimi daha çok beğenmeye ve sevmeye başladım, vaktim arttı, güzel şeylere yöneldim
30 Yorumla- +1 yıl
zamanımın ne kadar degerli oldugunu fark ettim ve muhattap olmadigim insanlarin hayatları hakkında bilgi edinmedigimde daha huzurlu ve kafa rahat
20 Yorumla - +1 yıl
Bırakalı 4 sene oldu. Modayı pek takip edemiyorsun birini stalklayamıyosun ve akımlardan falan haberin olmuyo ama yine de açmam. Sıkılıyorum
10 Yorumla Genelde kullanmam zaten pek ara sıra iş konulu facebook
20 Yorumla- +1 yıl
Bırakan var mı demen ve benim aklımı kaçırmam dhdhsh
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Stresi yarıya indiriyor , kaç beğeni almış , nasil tepki alir , kaba yorumlar artik yok , gercek dünya ile iç icesin filtre yok , sahte yüzler yok , sahte dostluklar yok , seni engelleyerek tepki vermeler yok , rahatlamış hissi ,
30 Yorumla - +1 yıl
kendime faha fazla zaman ayırıyorum ama insan bi süreden sonra sıkılıyor
10 Yorumla - +1 yıl
iki kürek kemiğinin arasındaki çıbandan kurtulmak gibi
beş senedir rahatım sadece wp o bile bazen sıkıyo30 Yorumla Kafan çok rahat oluyo onu bunu paylaşmış şunla şunla takipleşmiş gibi saçma sapan şeyler diyen olmuyo soyutluyorsun yani kendini değerin artıyo sana ulaşmaya çalışıyorlar 1 yıldır kullanmıyorum
20 Yorumla- +1 yıl
Faydası zihin yorgunluğundan kurtuluyorsunuz daha huzurlu oluyorsunuz deneyin görün değişimi
00 Yorumla - +1 yıl
2 senedir instagram kullanmıyorum kim nerede napıyor diye merak etmiyorum eğlenmem gereken anlarda çat çat fotoğraf çekmiyorum
20 Yorumla - +1 yıl
Kendine daha çok vakit ayırmış olursun ve kendini daha çok tanırsın
20 Yorumla - +1 yıl
Pek kullanmam bir Facebook var birde WhatsApp başka yok
10 Yorumla Faydası çokkkk... Mutlaka en az bir hafta dene
10 YorumlaSosyal medya varda bi tek haber falan bakıyorum
10 YorumlaDaha sosyal bir insan olursun
10 YorumlaBu saatten sonra imkansız :)
10 YorumlaKullanmıyorum ve öyle rahatım ki
10 Yorumla- +1 yıl
Sevgilinn arkanfan igrenclik yapmaz🥺🥺
20 Yorumla - +1 yıl
Fayda göremedim sekercim
20 Yorumla - +1 yıl
Bir faydası yok.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
kafam dinlendii
10 Yorumla - +1 yıl
Bol vakit çok bilgi
00 Yorumla Faydası çok mutlaka denemelisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Sosyal medyanın zararlarını anlarsak sorunun cevabını buluruz.
Yorumunuz için teşekkür ederim 🙂