İnternet & Teknoloji Sosyal medya kullanmak nasıl tamamen bırakılır? Sorucambilinn Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sosyal medya kullanmayi nasil birakirim? Ve biraktiktan sonra bidaha acmak istemiyorum bunu nasil basaririm? Güncellemeler+1 yıl Niye imkansiz? Güncellemeler+1 yıl Gncll Sosyal medya kullanmak nasıl tamamen bırakılır? Cevapla Sosyal Medya Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
StingerAkali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Zor bi sey degil. Ben yaklasik 10 yildir kullanmiyorum. Hesaplarini dondur, sil. Uygulamalari da kaldir. Aklina bile gelmez bi sure sonra. 0 1 Yorumla Sorucambilinn +1 yıl Insallah. Bu surede neler yaptin Yorumla
Sadece_Erdem Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Cevabını bulursan haberleşelim be reis saçlarımıza aklar düştü sosyal medya yok sadece whatsapp demeyi istiyorum😂😂 0 0 Yorumla
DeAngelo Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Zor, bırakılmaz. Bırakan sapıtır, tımarhaneye gider. 1 0 Yorumla
isimsizüye045 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl ilk başta dondur girmemeye çalış ben instayı dondurdum hiç eksikliğini çekmiyorum bile 0 12 Yorumla yavuzjcw +1 yıl Polly want a cracker Yorumla isimsizüye045 +1 yıl @yavuzjcw neyy Yorumla yavuzjcw +1 yıl NİRVANA dinliyosun ve polly sarkisini bilmiyor mususn Yorumla isimsizüye045 +1 yıl @yavuzjcw biliyorum tabi kii ama bi an yorumumla alakasını çözemedim aklıma gelmedi Yorumla yavuzjcw +1 yıl Boş attım zaten Istersen yaz calabiliyorum Yorumla isimsizüye045 +1 yıl @yavuzjcw burdan nasıl yazılıyo bilmiyorum ki , ben de nothing else matter intosunu çalabiliyorum😎😎 Yorumla yavuzjcw +1 yıl Bende solosunu:/ Yorumla isimsizüye045 +1 yıl @yavuzjcw akustik gitarla anca intro oluyo🥺gitarın masterwork mü memnun musun Yorumla yavuzjcw +1 yıl Elektro Gitarım Masterworktü Fena degil Suanda fender stratım ve 2007 american Bass ım var o sadece askı Yorumla isimsizüye045 +1 yıl @yavuzjcw ah fender benim üzümlü kekim🥺🥺ben de ilk masterwork elektro akustik alıcaktım ama vazgeçip cort almaya karar verdim , oyuzden sordm Yorumla yavuzjcw +1 yıl CORT daha iyi Ama fenderi saticam 1000$ civarinda almistim Schecter e gecmeyi dusunuyorum Yorumla yavuzjcw +1 yıl Takip atsana knka Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yavaş yavaş bırak sürekli azalt Bir süre sonra alışırsın farkli hobiler edin 0 1 Yorumla Sorucambilinn +1 yıl Direkt kapattim 1 is yaparken bi cok isle ugrasiyorum artik Yorumla
KırSakallıWill Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Reel dünyaya atılarak ve Arkadaşlarla vakit geçirerek. Artık eskisi gibi etkisi yok bende sosyal medyanın. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Mesala bura ile başlayabilirsiniz 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl kapat bidaha girme başka şeylerle oyalan 0 0 Yorumla
biriistenapıcan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl imkansız gibi bir şey 0 2 Yorumla Sorucambilinn +1 yıl Niye Yorumla biriistenapıcan +1 yıl çünkü öyle yani Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl sende yok o potansiyel 0 7 Yorumla Sorucambilinn +1 yıl Nerden biliyon Yorumla Loyall +1 yıl iyi biliyorum Yorumla Sorucambilinn +1 yıl Ahahhahha sanki beni taniyosun avel Yorumla Loyall +1 yıl iyi tanıyorum ayan Yorumla Sorucambilinn +1 yıl Nerden taniyisun adim ne mesela Yorumla Sorucambilinn +1 yıl ? Yorumla Sorucambilinn +1 yıl Ahhahahah boyle gidersin istee Yorumla
ilberkenarortaylı23 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İmkansız 0 1 Yorumla Sorucambilinn +1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zor bi sey degil. Ben yaklasik 10 yildir kullanmiyorum. Hesaplarini dondur, sil. Uygulamalari da kaldir. Aklina bile gelmez bi sure sonra.
Insallah. Bu surede neler yaptin
Cevabını bulursan haberleşelim be reis saçlarımıza aklar düştü sosyal medya yok sadece whatsapp demeyi istiyorum😂😂
Zor, bırakılmaz. Bırakan sapıtır, tımarhaneye gider.
ilk başta dondur girmemeye çalış ben instayı dondurdum hiç eksikliğini çekmiyorum bile
Polly want a cracker
@yavuzjcw neyy
NİRVANA dinliyosun ve polly sarkisini bilmiyor mususn
@yavuzjcw biliyorum tabi kii ama bi an yorumumla alakasını çözemedim aklıma gelmedi
Boş attım zaten Istersen yaz calabiliyorum
@yavuzjcw burdan nasıl yazılıyo bilmiyorum ki , ben de nothing else matter intosunu çalabiliyorum😎😎
Bende solosunu:/
@yavuzjcw akustik gitarla anca intro oluyo🥺gitarın masterwork mü memnun musun
Elektro Gitarım Masterworktü Fena degil Suanda fender stratım ve 2007 american Bass ım var o sadece askı
@yavuzjcw ah fender benim üzümlü kekim🥺🥺ben de ilk masterwork elektro akustik alıcaktım ama vazgeçip cort almaya karar verdim , oyuzden sordm
CORT daha iyi Ama fenderi saticam 1000$ civarinda almistim Schecter e gecmeyi dusunuyorum
Takip atsana knka
Yavaş yavaş bırak sürekli azalt
Bir süre sonra alışırsın farkli hobiler edin
Direkt kapattim 1 is yaparken bi cok isle ugrasiyorum artik
Reel dünyaya atılarak ve Arkadaşlarla vakit geçirerek.
Artık eskisi gibi etkisi yok bende sosyal medyanın.
Mesala bura ile başlayabilirsiniz
Gerçek sosyal hayata karisarak.
kapat bidaha girme başka şeylerle oyalan
imkansız gibi bir şey
Niye
çünkü öyle yani
Ben hiç kullanmıyorum
Çok zor
azalta azalta olur
sende yok o potansiyel
Nerden biliyon
iyi biliyorum