CORSAİR - TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖR DAGITICI FİRMA - İTOPYA ÜÇGENİ AYIPLI MAL HAKKINDA?

Merhaba bugün corsair elite capelix h115i 280mm aldım ve bilin bakalım noldu ürün ayıplı çıktı pompaya giden kabloda ezik vardı dedim bu pompa girişindeki kablo normal mi bi bakıyım corsairin sitesine girdim bakarken mesaj geldi müşteri hizmetlerinden yardımcı olabilirmiyim diye evet dedim ürünün fotograflarını istedi çekip attım normal mi bu durum dedim its not normal dedi nereden aldınız dedi türkiye dedim değişim yapın problem olmayacaktır kablonun o şekilde olması normal değil kesinlikle dedi. Yarın sabah gidicem itopyaya bakalım nolcak. Şimdi bu itopya derseki garanti karar vericek teknik servise yollarlarsa türkiye distrübütörüne distrübütör derseki normal bu durum cihaz sağlam o zaman şöyle bi durum oluşmaz mı? Ürünü üreten corsair teknik servisi çalışanı hatalı derken siz nasıl oluyorda sağlam diye insanlara satabiliyosunuz veyahut dağıtabiliyorsunuz. Bu durumda sizin dağıtıgınız üründen ya haberiniz yok ayıplı oldugundan ya da ayıpsız zannedip ayıplı olarak itopya, vatan vb firmalara dagıtım yapıyorsunuz bu firmalarda diğer ürünlerin hepsi bu sekilde ise onlarda bilmeden sürekli ayıplı mal satmış oluyor. Bu durumda büyük bir ihmalkarlık ortaya çıkıyor. Onlarda topu corsaire atarsa eğer Türkiyede ki firmalara dagıtan distrübütör ile corsair arasında başka bir firma yoksa ya da corsair de bunu bilmiyorsa gerisini aklım almıyor işin boyutu uc sınırlara dayanıyor ne yapabilirim. Bu arada KS profil resmimde konusmanın bir kısmını koydum corsairle gecen.
CORSAİR - TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖR DAGITICI FİRMA - İTOPYA ÜÇGENİ AYIPLI MAL HAKKINDA?