Yok babalar günü, yeni evlenecek olanlar, şezlong almak isteyenler, maç keyfi dev ekranlara sığmayan maçkolikler, gamerlar... İstisnasız açtığım her videoda Hepsiburada reklamı var. Video reklamların %75'i Hepsiburada, %20'si Yemeksepeti, %5'i ise diğer reklamlar. Zorla YouTube Premium aldırtacaklar adama. Reklamın da bir kararı olur arkadaş, bıktım aynı reklamları görmekten, rüyama girdi bu sabah. Trendyol adamdır! Ağız tadıyla Aşk-ı Memnu seyrettirmiyorlar. Yatak odasının havasını Adnan iyi değiştirdi xD
YouTube'da her videoya çıkan Hepsiburada reklamları sizi de bunalttı mı?
Merak edip bilmeyenler adına tanıtayım o halde. Youtube, yüklenen videolara belli sınırları geçtikten sonra para ödemeye başladığı günden beri malesef reklamların sayısı da artıyor. Ben kriz geçiriyorum resmen. Videoları hem reklamsız izlemek hem de indirebilmek adına Yotube Go uygulaması indirilebilirler.
Reklamları sevmem ama şikayetçi değilim artık. Bugün indirip denedim. Reklamsız açtı şükür. Ama bir Youtube kadar ayrıcalıklı değil tabi ki. Youtube'un web sürümü gibi bir şey. Umarım faydası olur.
Harbiden ha önceden başlangıçta 1 reklam koyuyorlardı şimdi 2 reklam üst üste izleyip videoya başlayabiliyoruz. Sonra diyorlar reklam engelleyici kullanmayın bizde buradan ekmek yiyoruz diye.
Özellikle Trendyol reklamlarına bir yaptırım gerek. Çünkü bunlar reklam yapmıyor, taciz ediyor. Devlet eliyle Trendyol reklamlarına bir sınır çizmek veya tamamen yasak getirmek gerek. Çok fazla suyunu çıkardılar. Toplumun büyük bir kısmı da bundan rahatsız.
İnternet & Teknoloji konusunda 476 cevap paylaştı.
Ahahahhaha kıyamam yaaa aşkı memnu keyfisini bölmüşler😂😂😂 Benim de Sims4 ile ilgili bazı detaylar için izlediğim videolara sürekli Hepsiburada ara verdi sinir oldum. Ama kolayını buldum indirip izliyorum🥳😎
Senin hab erin yok galiba youtube 1 Haziranda reklamaları çoğalttı ve bu youtuberları çok büyük etkiledi onlardan yararlanmıyorlar ama bi kullanıcılar için tabi çok sıkıcı bir durum
Sadece hepsi burada değil ki Trendyol da var eğer reklam izlemek istemiyorsaniz youtubede süreyi sonuna kadar getirin ve tekrardan başlatın reklam olmuyor ben böyle yapıyorum ama yapmayı unutuyorum aşıktım galiba 😆