Ben web 3.0 web tarıyıcısı kullandığım için, ad block zaten kodlamasında olduğu için, video bloglarda, mikro bloglarlarda veya herhangi interaktif dijital aplikasyonda böyle bir sorunum yok. Bugün dijital ekonomi kuruldu ve evet çok ciddi anlamda son tüketiciye ulaşabiliyor ama genel olarak bazı reklamları isteyerek açıyorum, onlarda kişisel gelişim videolarına, hobilere veya bilim, teknoloji gibi alanlarda olan videolu ya da yazılı içeriklere. Tabi bir de blok zincirinden gelen, kripto finans merkezlerine de açığım. Bunun dışında bana sorun eden bir konu yok, Google istediği kadar pinglerini alsın yollasın, bana etki etmiyor. YouTube ama bugünün en ciddi, yeni sosyal sınıf oluşturan aplikasyonu, gerçekten güzel içerik yapan YouTuberlar var. Onlara beğeni ve izlenme olarak destek oluyorum.
ne düşünebilirim ki? beğenmeyen parasıyla satın alır, zaten buna zorluyorlar sanırım. artık reklamlar da teknolojik hayatın bir parçası yt da olmasına da şaşırmıyorum :d çokta yormuyo atla yazısına basması, bi derdim yok. buna alternatif uygulamalar var reklamsız açan modlu uygulamalar çok dert olursa onu kullanırım ama pc veya tv dışında bi yerden youtube zaten açmıyorum
Hay ben onların Ebesini dikeyim. Spor yapıyorum karşıma çıkıyor birde bir tane değil 2 3 tane bıraksan dahada gider.
Eskiden böyle değildi nerden para getireceklerini şaşırdılar sirf illet ücretliye geçelim diye bu oyunlar. Insan bir anlık sinirle geçebilir ama sana inat geçmeyecem ey yooootooooppp
Bazı reklamlar ilgi çekici ve oldukça bilgilendiriyor da, daha reklamlar çok can sıkıcı çıkmış Arab’ın teki “salamın alaykum” Eeeee mantı tarifi, ya da bir uzak doğulu ergen bilgisayar oyunu gösterisi
Eger reklamsız izlemek istiyorsaniz bilgisayariniza opera denen bir tarayici var onu kurabilirsiniz. Sonrasında ise reklam engelleyicisini acip keyfinize bakabilirsiniz
@fikretdemi646 google dan arastirman lazim. Play store dan bulamazsin illegal oldugu icin. Youtube Vanced indir diye arat mutlaka bulursun. 1 kereye ozel telefonundan kurulum izni isteyecek izin ver
Kesinlikle önceden bir reklam çıkıyordu şimdi video öncesi 2 reklam video ortası yine 2 reklam bazen diyorum ben İnternete para veriyorum ama ful reklama gidiyor 😑
Bende öyle yapıyorum hatta sarı çizgiye kadar doluyo sonra sarı çizgiye gelmeden wifi yi kapatıyorum sarı çizgiyi geçene kadar izliyorum sonra tekrar açıyorum böylede yapabilirsiniz
Benim telefonum Google desteklemiyo YouTube da Google şirketi olduğu için vanced olarak yükledim yani huwaei telefonlar vanced kullaniyo bildiğim kadariyla her telefonu destekliyomu bilmiyorum destekler heralde