Telefonumu kulanarak nasıl para kazanabilirim sevdigim kız sürekli valorant pubg zula csgo minecraft benzeri oyunları oynuyo ve gamer sanirim bende oyun oynamayı çok severim ama pcm tarihi eser madi durumdan ötürü para kazanmam gerek ne yapabilirim sadece daha yakın olmak istiyorum 🥺
Espiri yaptım ama niyetim üzmek değildi.. Para, hayatta önemsenecek kadar kıymetli birşey mi? Sevgi, merhamet, doğa, sanat, kültür, bilgi, zeka, hoşgörü birçok şeye bedava erişebilir ve fakat parayla da satın alamazsın. Parayı bu kadar gözünde büyütme, kendine, yeteneklerine uygun iş, uğraş edinmeye çalış. Yetecek kadar para herkese yeter.
Ya yaşım, bulundugum konum, ailem, ve madiyet, engel oluyor oyun yapmak istiyorum yazılım öğrenmek istiyorum sürekli vidyolar izliyorum sitelerde geziyorum fakat pc olmadigi icin öğrendigim seyleri deniyemiyorum
15k paraya ihtiyacın yok. Sen 2k kadar para biriktir. O laptopla yazılıma başla, para kazadıkça, cihazını da yükseltirsin. GErçekçi, faydalı bir yardım istiyorsan bu şekilde ilerle, hedefine doğru çalışıp, kendini geliştirmeye çalış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muzla havuz videoları çekmeyi deneyebilirsin..
Üzülüyorum komik değil zaten yakisikli degilim zengin degilim iyi içerik üretemem kim beni neden izlesin
Espiri yaptım ama niyetim üzmek değildi..
Para, hayatta önemsenecek kadar kıymetli birşey mi? Sevgi, merhamet, doğa, sanat, kültür, bilgi, zeka, hoşgörü birçok şeye bedava erişebilir ve fakat parayla da satın alamazsın.
Parayı bu kadar gözünde büyütme, kendine, yeteneklerine uygun iş, uğraş edinmeye çalış. Yetecek kadar para herkese yeter.
Ya yaşım, bulundugum konum, ailem, ve madiyet, engel oluyor oyun yapmak istiyorum yazılım öğrenmek istiyorum sürekli vidyolar izliyorum sitelerde geziyorum fakat pc olmadigi icin öğrendigim seyleri deniyemiyorum
Merakım oyun geliştirmek ise, pc alacak kadar para biriktir. Biyerlerde birkaç ay çalışsan yeterince para kazanırsın.
Biliyorum ama öğrenciyim ve yasimdan oturu islere alinmiyorum
Cırak olabilirim ama gunluk 20 25tl ile 10 15k para toplayamam
15k paraya ihtiyacın yok. Sen 2k kadar para biriktir.
O laptopla yazılıma başla, para kazadıkça, cihazını da yükseltirsin.
GErçekçi, faydalı bir yardım istiyorsan bu şekilde ilerle, hedefine doğru çalışıp, kendini geliştirmeye çalış
Teşekkür, ederim denerim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!