Hattım açık hat. Babam kimlerle mesajlastıgını neler konustugunu çıkarıcam diyor. Çıkarabilir mi ya?
Cevabın nedir?
+1 yılsana türkiyenin özetini yapayım
bir bankanın kredi kartı var bende yıllardır
1 kere iddia oynarken arkadaşın parası yetmedi bende karttan çektrdim
amcaoğlu 2 gün sonra telefon açtı
sen kredi kartıyla iddia mı oynuyorsun diye
amcaoğlu şu an bir bankada müdür
ama o zamanlar değildi
anlamışsındır umarım07 Yorumla
Soran+1 yılAbi artık kimsenin özeli kalmamıs ya.
- +1 yıl
aynen öyle
belli başlı yerlerde tanıdığın varsa neler yaparsın neler
burası türkiye
Soran+1 yılTürkiye'min geliştiği alanlara bak işte :)
- +1 yıl
çapa tıp fakültesinde diş için sıra aldım 14 ay sonraya verdiler
okuldan bir arkadaşa telefon açtım ertesi gün dişimi yaptılar:D
trajikomik nerden bakarsan bak
Soran+1 yılKafamız kopsa 5 ay sonraya bakarlar artık. Çok dengesiz bir millet yetişiyor :)
- +1 yıl
benden geçtim artık da ardımız ne olacak şüpheliyim
Soran+1 yılHayırlısıı
En İyi Cevaplar
Bir operatorun genel merkezinde calisan biri olarak soyluyrm ki mumkun degil.. hat kendi ustune olsa bile ancak senin aradgn mesaj attigin numaralari gorur ne konstgnu ne yazdigini asla bilemez
28 Yorumla
Soran+1 yılO zaman problem yok :))
- +1 yıl
Herkesin yanlis bildigi bisi var savcilik emri ilede cikaramaz. savciliga basvurur onay gelirse telefon savcilik tarafindan dinlenir gorusmeler kayit altina alinir ancak bu sekilde.. babanin savciliga bunun basvurcak hali yok basvursa bile bu tip bir nedenden dolayi savcilik asla onay vermez dinlemeye.. hic bir kurumun boyle bir teknik alt yapisi yok tum numaralarin gorusmelerinin yazismalarinin kayit alinmasi demek bir kent buyuklugunde server gerektirir sadece snn icin degil yaziyi okuyanlar icinde bilgi olsn diye soylyrm net olan bisi varki herkes bilsin ogrensin savciliga basvuruldgnda gesmise yonelik telefon kayitlari alinamaz savcilik onay verse bile.. dinlenmeye baslar sonrasi alinirr okeymi millettt:))
Soran+1 yılCansın cannn :)
Soran+1 yılKorkmuyorumda her insanın bir özeli var. :)
- +1 yıl
Peki wp ya da insta mesajlarına ulaşabilir mı yoksa sms için mi geçerli
+1 yılHic bisey yapamaz hat baskasinin ustune anca bir savci arkadsinin ricasiyka bakabilirki bunlar yasaklndgi icin siktin sne ogrenemz takil free
11 Yorumla
Soran+1 yılRahatım ya :D
Cikabilir ister senin ustune olsun ister onun cikarir
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bende baskasının üzerine olan hatın cıkarayım. Saçma değil mi. Hat benim üzerime değil. Tanımadıgım bir adamın üstüne. Öyle gidip almıstım 6 sene önce
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
polise numaranı verse anında bulur herşeyi de sen naptınki kızım naptın babanı utandırcak bişimi yaptın bunu buralara yazcağına git babanla konuş ve pişmansan ALLAH u tealaya yalvar dua et bişi olmasın gelipte buralara yazma derdinide anlatma günahlarına şahit çıkarma gizlisin biz görmüyoruz ama yaradan görüyo
214 Yorumla
Soran+1 yılİşte Türkiye'min fesat insanları. Yanlıs yaptıgım bir şey yok. Gayet düzgün aklı basında bir kızım. Ama her insanın özeli vardır. Sen annenle babanla aynı arkadaşlarınla aynı mı konusursun?
Soran+1 yılSevgilimle bile seviyeli bir şekilde konusan bir insanım ben. Kız arkadaslarımla bazen baya cok sacmalayabiliyoruz oda 2 3 kisiyle bazen küfürlü bir biçimde. Bunu görmelerini istemiyorum mesela :)
Demek istediğim annenle babanla konusurken hep saygılı bir biçimde konusursun. Ne kadar samimi olsanda bir saygı var konusmana dikkat etme felan ama arkadaslarınla öyle değil.
Soran+1 yılKüfürde bir iki kişiye oda bazen. Ki biz ona gülüyoruz. Hatalı oldugumu yanlıs bir sey yaptıgımıda sanmıyorum. Kızdıgım su benim. Daha beni tanımadan '' sen naptınki kızım naptın babanı utandırcak bişimi yaptın'' gibi konusmanız.
Soran+1 yılBir yandanda haklısında ilk neden çekiniyorsun diyede sorabilirsiniz değil mii?
Soran+1 yılBazı babalar var ki doğru olan bir şeyde bile kızıcak seyler bulabiliyor. Bide benim açımdan düşün :))
Soran+1 yılBana güvenebilir mesela :)
Soran+1 yılYa telefondada bir şey yapamaz erkekler :D :D Rahatsız eden olunca anneme söylüyorum zaten.
Soran+1 yılTanımadııgm numaralara cevap bile vermiyorum ben :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıldetaylı anlatırsan olayları detaylı derim ama şu an için öyle bişe imkansız. ama durumlarını bilmem lazım yani baban neci ? meslek çevresi felan ve neyden şüpheleniyor yani büyük bişeydense adam inat eder yapar.
normal şartlarda o olay var. kişiye göre değişir.016 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin hattı şirketin üzerineydi. Şakasına esprisine seninde cıkarıcam dedim bayada söyledi yarın görürsünüz felan diye. Yapıcam dediyse yapar yani ya.
Cevap sahibi+1 yılÇevresi geniş ise yapar annenin adınaysa bile tabi yasadışıdır bu daha sonra babana ve bu işi yaptığı şahsa dava açıp kazanırsın. Bu kişi eğer hat kurumuysa yani avea vodafone veya turkcell gibi yerler ise üstüne tazminat davası bile açabilirsin.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim yalnız bu kadar korktuguna göre suçun var belliki ;)
Soran+1 yılGerçekten sinir oluyorum. Yargısız infaz yapıyorsunuz çoğunuz :/ Her insanın bir özeli var sonucta. Suçumda yok.
Cevap sahibi+1 yıltamam ya kızma : D sorun yok hem banane :P
Soran+1 yılTamam :)
Cevap sahibi+1 yılbir sıkıntı olursa yaz burdan bu olayla ilgili yardımcı olurum ben. bu işler benden sorulur.
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim gizli :)
Soran+1 yılSende gizlisin :)
Cevap sahibi+1 yılaynen :) belkide sen cıkabilirsin :P veya benim sorularımdan birine direk cevap verebilirsin
Soran+1 yılNe gerek var :)
Cevap sahibi+1 yılbilmem :) gereksiz mi diyorsun yani?
Soran+1 yılGereksiz ağır kaçar sanki ya ayıp olur sana karsı
Cevap sahibi+1 yılhmm ben linki bırakayım o zaman saat 3:45 e kadar bekliyeyim gelen giden olur belki :) bana ağır kaçmasın davet edilen yere mutlaka gidilir ;)
www.kizlarsoruyor.com/.../q1592399-besiktasin-sampiyonlar-ligi-rakibi-sizce-tur-atlar-miyiz
öylesine kendi sorularımdan bir tane hemen göz önündekini attım :)
babandan çekineceğin bişey varsa zaten yapma bence o yediğin bokları bidaha
11 Yorumla
Soran+1 yılYediğim boklar biriyle cıkmak ve kızlarla cok ender küfürlü konusmak ve sacmalamak mı oluyor?
+1 yılNumaranin sahibine savcılık kagit gonderir o herif onay verirse cikartabilir ama mesajlaşmalarina değil sadece mesaj attigin numaralsr cikar
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanı korkutuyor bosuna ya :) Kızcağı seyler kızlarla konusmalarım olur bide cıktığım kişiden bahsetmişmdir onlar yani. s :D 4 5 aydır sms ypmıyorum neyseki :)
İmkansiz olaylar olaylar :) rahat ol bianonce de hattini kendi ustune al
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni telefon alınca öyle yapmayı düşünüyorum :)
+1 yılHat onun üstüne dahi olsa cok zor anca savcilik polis falan yapar o isi
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin hattı şirketin üstüne onun cıkarmıs. :D
- +1 yıl
Izinsiz yapamaz annen operatörü sikayet etse tazminattan bir sürü para kazanirdi ve zaten 18 yas üstü annen babana noluyo
Soran+1 yılkafayı yemiş diyebiliriz :)
savcılık emri olmadan yapamaz
ama sen babanın güvenini kazan bence :)015 Yorumla
Soran+1 yılOldum olası bana yeteri kadar güveninin oldugunu sanmıyorum zaten. Hİçbir şey yapmadığım halde lisede telefonumu alıp mesajalra bakardı arkadaşlarımla normal konustugum halde demediği kalmazdı. şu an sakasına diyor ama insan düşünmüyor değil. Annemin telefonundan kimlerle konustugunu cıkarmıs ama o şirketin üzerine.
Soran+1 yılErkek kardeşimi daha cok seviyor hepimizden. Her ne kadar cocuksu düşünüyorsun desende öyle değil :) Kıskanma felan değil güveni yok. Sürekli hata bulur kızar bagırır cagırır. su bir senedir biraz büyüdüğümü anladıda bazı seylere laf etmiyor. :)
Soran+1 yılHayırr değiliz. Rahat bir ailem var aslında. Ama babamın bana tutumu cok başka. İnsan sevmediği insanın hani hep yanlıslarını bulur laf sokmaya calısır ya öyle. Para konusunda hiçbir sıkıntı yasatmıyor Allah razı olsun ama sevgiyi gösteremedikten sonra. :)
Soran+1 yılİnşAllah ya :)
Soran+1 yıl19 :)
Soran+1 yıl4 5 yıldır sürekli ağlatan seyler var ki umarım dediğin gibi olur :)
Soran+1 yılBu zamana kadar kendi kızını tanımadıysa artık :) Üzülme ben kendim içinde onlar içinde üzülmeyi çoktan bıraktım :) Etraftaki cogu kıza göre karakterim oldukca düzgün beni tanıyan herkes sürekli bunu dile getirir ama onlar bilemiyor işte :)
Soran+1 yılBunu duymak sevindirdi teşekkürler abicim :))
+1 yıleğer hat babanın üzerine ise bütün hatlar atmış olduğun mesajdan tuta, konuşduğun yere kadar bulur. belirli bir süre kayıt altında tutarlar operatörler
00 Yorumla
+1 yılAçık hat ne oluyor la? Turkcell, vodafone, avea tarzı birşeyse online işlem merkezine girince internetten bile çıkıyor. Cahillik ne kötü birşey.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen cahillik ne kötü bir şey. Açık hat ne oluyor bilmiyorsun bile :)
- +1 yıl
Bu arada araştırdım :D Online işlem merkezine girip kimlerle konusmussun kimlerle mesajlasmıssın ortaya çıkar ama mesajların içeriğini falan göremez.
Soran+1 yılAman ya neyse. Yanlıs yaptıgım bir şey yok. Sadece merak ettim. Bide insanın özeli oluyor o yani. baska bir şey yok :)
Konuştuklarını çıkartamaz ama numaralar çıkartılır. Konuştuklarını çıkarabilmesi için savcılıktan belge almak zorunda.
00 Yorumla
+1 yılBulamaz. Ya hat sahibi ya savcılık kararı gerek. Hatsahibi de anca faturasıyla numaraları görür sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Konuştuğun numaraları bulabilir yanlızca, mesajlar ve telefon kayıtlarına sadece mahkeme kararı ile ulaşılabilir, ki bu mümkün değil :)
Rahatla :)010 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin hattı şirketin hattı oldugu için mi rahatca konustugu kişileri bulabildi peki? :)
Bulsun yanlıs bir şey yapmadım hiç hani kız arkadaslarımla özel konustugum konular vardı onlardan cekiniyorum. Düşünmesi insanın güvenini sarsıyor :) Rahatım :)
Soran+1 yılBirde insanın özeli var sonucta yani. Telefondada arkadaslarımla rahat konusamıcaksam napayım ben :)
Soran+1 yılBazı şeyleri anlayabilse kızına böyle bir şey söylemeyi düşünmezdi bile. Birde 19 yasındayım. :)
Soran+1 yılOdun az gibi :)
Soran+1 yılTeşekkür ederimm bu arada :)
numaraları çıkartır bide kaç dakika konuştuğu neler konuştugunu çıkaramaz
00 YorumlaÖğrenemez. Hadi yine iyisin sevgilini nasıl tahrik ettiğini görmeyecek.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet görmeyecek çünkü etmedim :)
Soran+1 yılKüfür bir bayana yakısmaz. Ama cok samimi oldugum 2 3 kız arkadasımla küfürlü konusuyordum. Bide cıktıgım oldu her ne kadar düzgün konussamda kızması için cıktıgımın olması ona göre bir sebep yani. Bide insanın özeli varr :)
Soran+1 yılBizim babamla pek öyle sohbetmiz yok. Olsada o karsındaki insanı anlamaya calısmıyorki :) Özellikle beni :) Ne yaptıysam güvenini kazanamadım :)
Soran+1 yılYa bir yürü git manyak :D
Babanin ustuneyse cikarabilir sen kicini kurtaricak yalanlar bulmaya bak
07 Yorumla
Soran+1 yılYalan bulmama felan grek yok. Açık sözlüyümdür. Kız arkadaşlarım harıc erkeklerle düzgün konusurmki ki taktıgım konu su. Benim ailemle konusma tarzım bska arkadaslarımla. Herkesinde oldgu gibi yani. Her insanın bir özeli vardır sonucta.
Soran+1 yılAçık hat. Tanımadııgm bir adamın üstüne :)
Soran+1 yılBulsada sorun değil. Onla annemin yaptıgı bazı seylere ne kadar kafama taktıgımı üzüldüğümü anlasınlar. :) Korkmuyorum artık hiçbir şeyden :)
Soran+1 yılYok canım o kadarda değl :D
çok azmederse neden yapmasın. bu arada savcılığa başvurmak o kadar zor bir prosedur değil =) haberin olsun ona güvenme.
05 Yorumla
Soran+1 yılPekii :)
Soran+1 yılAnladım ben ya :)
Soran+1 yılUnutmam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi nummaralarla msjlastigini ogrenebilir ama konustuklarinizi ancak mahkeme karari ile ogrenebilir hangi numaralarla konustugunuda vodafone sitesinde rahatlikla gorebiliyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılTurkcelll benim :)
Cevap sahibi+1 yılTurkcell sitesindede gözüküyor aveada hatta bimselde bile gozuyor rahat ol :-D
Soran+1 yılBu dediğinle rahat mı olunur pek bilemedim :D
Cevap sahibi+1 yılSen yinede rahat ol bende rahatim yani :-D
Soran+1 yılRahatım ya :)
Cevap sahibi+1 yılIyi ozaman
Iyi de bende hangi karilarla anami aldattığı ni cikaririm hiç problem değil
15 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarmama gerek yok biliyorum ;)
Soran+1 yılAğzıma sıçar :D Yanlısı olsada haklıymıs gibi davranıyor adam.
Soran+1 yılPekala. Sağol önerin için :)
+1 yıl18 yaşından küçüksen ki öylesin galiba çıkarır tabii ki
05 Yorumla
- +1 yıl
gerçekten on dokuz yaşındaysan senden başka kimse öyle bir döküm çıkaramaz. savcılık kararı falan da yetmez. öyle bir şey olursa ancak mahkemede delil olur üçüncü şahıslar kullanamaz. ama babanın poliste ya da söz konusu şirkette tanıdığı varsa gayri resmi yoldan yaparsa o başka
Soran+1 yılGerçekten her yerde bir tanıdıgı var. Ama 6 senelik hattım. Açık hat. Tanımadığım bir adam üstüne kayıtlı :D
- +1 yıl
o tanımadığın adamı tanıyorsa tamam işte onun imzasıyla her istediğini yapar. ama yazdığın mesajları göremez. sadece kime mesaj attığını kiminle konuştuğunu görür
Soran+1 yılHayırlısı ya ne diyelim :))
sakso çekerim sana falan yazdın demi , gö. te geldin söylim
10 YorumlaHayır. Hat kimin üzerineyse sadece o savcılıkla yapabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet. çok kolay. hem de saati saatine dakikası dakikasına hem arama hem sms hem de sms içeriği bulunur.
04 Yorumla
Soran+1 yılKolaysa bende istediğim bir arkadasımınkını bulayım?
Cevap sahibi+1 yılha şöyle niyetini açık et güzelim burada milleti kekleme :D bingooo!
Soran+1 yılDengesiz konusmak yerine düzgünce konusabilirsin mesela. Keklediğim felan yok :) Söylediğin cok sacma geldi. İnsanların özelini görmek bu kadar kolay olamaz yani.
Cevap sahibi+1 yılsen çok güzel konuşuyosun ama yaa :D okey, sen yazdığım yorumu uydurduğumu bile fark etmediysen konuşacak bir şeyimiz yok. fazla zekisin. :D
+1 yılbir operatörde çalışan bir tanıdığı varsa anında bakar eniştem turkcellde mudur yardımcısı o bile Avea ya bakabiliyordu düşün artık :)
00 YorumlaHat sahibinin baban olması gerekirr kiminle konustugunu görmesi için. Mesaj içeriklerini vs. savcılığa başvuracakta ohoooo
00 YorumlaBabanın okadar işsiz olduğunu sanmıyorum uğraşmaz bence
04 Yorumla
Soran+1 yılKafaya koydumu yapar. Bir şey yaptgım yoktaa bunu söylemesi hiç hosuma gitmedi. Güvenmediğini belli etmese bari :)
Soran+1 yılPeki sağol :)
mesaj atılan numaralar olabılır ama icerigi mahkeme kararı olması gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm :)
Turkcell ise gecmisi degilde ilerki donemde yapacaklarini ogrenir cocugum guvende servisini aktif ederse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler konuştuğun için dava açılması gerekir. Ama kimlerle konuştuğun kolay iş.
00 YorumlaMümkün değil. biz bile savcıya yalvarıp çıkarıyoz. devam et korkma
00 YorumlaÇıkarır evet ama savcılık iznine tabi olması gerek galiba oda zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilim yapmıştı nasıl yaptığını bilmiyorum her haltımı bilirdi meğerse mesajlarımı okuyormuş
00 Yorumla
+1 yılVodafone da kac sn konustugun msji saat kacta attigin snyeye kadar yaziyor isterse yapar
00 Yorumlavodafonun self servisine girince kabak gibi ortada mesela
00 Yorumla
+1 yılbenim peder yapıyor konusmalarımı bile dinliyor
07 Yorumla- +1 yıl
Nasıl dinliyor cidden mi
- +1 yıl
mesleğinin bu işe uygun olduğunu söylemem yeterli sanırım :D
Soran+1 yılSenin özelin pek kalmamıstır o zaman :D Ya bide erkeksin ya rahat bırakması gerek :D
- +1 yıl
dinleme ve mesaj okuma olayını sadece 1 kere yaptı ki zaten bir şey demedi kızma olayı felan yok yani rahat bırakıyo :D
Soran+1 yılBir kere bile neden dinliyorsa artık :) Benim gördüğüm aile erkek cocugunu sürekli rahat bırakıyor. :)
- +1 yıl
son derece özgürüm :D
Soran+1 yılŞaşırmadım :D
Aile & Toplum konusunda 374 cevap paylaştı. Hat onun üstüneyse olabilir
00 YorumlaÇıkarır 10 tl fazla verir turkcelle cıkarır :)
05 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasındayım ama durumuma bak arkadaş :D
Soran+1 yılya hayır büyüdüğümü kabullenemıyorlar. Çıktığım oldu yni. Duyarsa kızar. Ondan çekiniyorum ben. Baska yaptıgım bir sey yok. Bide kızlarla arada küfürlü konusuyordum :D
Soran+1 yılyanlıs yaptıgım br şey yokta gelde anlat :)
Açık hatti nahhhh bulur hiç korkma
06 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :D Korkmuyorumda öğrenmek istedim :)
Soran+1 yılAahahaha :D
Soran+1 yılSen ufaktan yol al kanka :D
Savcılıktan çıkarabilir 18 yasin altindaysan
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarımm :)
Soran+1 yılRahatıım :)
+1 yılÇıkartılır ama çok uğraştırır pamps
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler :)
- +1 yıl
Rica ederim pamps
Sen bittin kızım kurtuluşun yoook :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye canım. Sanki kötü bir şey yapmısım arkadaslarımla düzgün konusmaktan baska :)
Soran+1 yılYa sonucta özelim var. Neden bilsin? Hem merak ettim. O kadar kolay mı diye :)
Korktuguna gore 8176637271722 erkekle konuşuyon.
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki ama kız arkadaşlarımla arada baya saçmalıyorduk. Ondan çekiniyorum.
Soran+1 yılSen baya fesatsın be arkadaşım :)
Soran+1 yılBizimki biraz eski kafa mı desem ya da benim yaptıgım seylerde hep bir hata bulur. Kızıcak br sey bulur. Yoksa yanlıs yaptıgım hiçbir sey yok. O kötü bakıslarına maruz kalmak istemiyorum. :)
Soran+1 yılKalp kırarak titreme biraz saçma oluyor sanki ya :) Birde insanların içinde küçümseme felan :)
Soran+1 yılAlıştım artık :)
Soran+1 yılahahah :)
hat senin üstüne ise, baban üçün birini çıkarır :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim değil açık hat tanımıyorumda kimin üstüne erkek ismi yazıyor :D
Soran+1 yılİnşAllah :)
açık hat ne deemk biliyorsun dimi?
00 Yorumlaçıkar ama mahkeme kararıyla
02 Yorumla- +1 yıl
ivet mahkeyle olacak iş, yok sa gsm firmaları önüne gelene bu bilgileri vermez, vermesi de suç, ha bir de gsm firmasının bilgi işleminde çalışan bir tanıdığı varsa o şekilde de olabilir, gerçi bu durumda babanı mahkemeye versen kazanırsın, mahkemelerde ortada herhangi bir suç yoksa da bu tür bilgileri istemez.
Soran+1 yılPekala teşekkürler :)
Göremez ama kimlerle konuştuğuna bakar
00 YorumlaEvet zıçtın.
02 Yorumla
Soran+1 yıloff anam offf :D : D:D :d
+1 yılFaturalı mı
06 Yorumla
Soran+1 yılhayırr
- +1 yıl
Gidip taleb üzerine yaş 18 altiysa çıkarır
- +1 yıl
Hat baban üstüne olmalı ama diğer türlü izinsiz yapamaz
Soran+1 yıl19 yasındayım 6 senedir aynı hat. Açık hat. Erkek ismi üzerine kayıtlı. Tanımıyorumda :D
- +1 yıl
Ozaman çıkaramaz rahat ol korkutmuş seni
Soran+1 yılAynen :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılO işler o kadar kolay değil ama istese çıkarttırır
00 YorumlaÇıkarır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBlof yeme
05 Yorumla
Soran+1 yılByük ihtiml öylede bir sorayım dedim yine merak ettim :)
Cevap sahibi+1 yılYok canım yok aynısını babam dedi bir bok yapamadı o isler oyle kolay degil savcılık felan giriyor ben cok araştırdım
Soran+1 yılÇk tesekkür ederiim :) İşleri güçleri bizimle ugrasmak. Onun yerine ilgilenseler keske doğru düzgün :)
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle :) sevgiye ac bırakıyorlar disarda arıyoruz malesef
Soran+1 yılKesinlikle :)
+1 yılSıctın :) fennnaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır sadece merak ettim :)
+1 yılhat kimin üstüne?
018 Yorumla
Soran+1 yıl6 senedir kullandıgım numara. Tanımadıgım bir adam üstüne kayıtlı. Açık hat.
- +1 yıl
zor yapar tahminime göre yapamaz ama önemli olan ne konuşuyorsun?
Soran+1 yılYa konusmamda hiçbir yanlıs yok. Ama insanın özeli var yani. Ben babamla ayrı konusurum arkadasımla ayrı.
- +1 yıl
çıkartamaz bence tabi baban mitte falan çalışmıyorsa :D
Soran+1 yılTanıdıgı cok işte. :D
- +1 yıl
bilemicem o zaman :)
Soran+1 yılHayırlısı be gülüm :)
- +1 yıl
öyle :)
Soran+1 yıl:)))))
- +1 yıl
kork babandan kork :D
Soran+1 yılO beni sandıgı gibi bir kız olarak görmediğini anlayacagı için korkmama gerek yok yaa :)
- +1 yıl
sandığı gibi derken?
Soran+1 yılSalak dengesiz sürekli hata yapan doğru konusmayan amacı olmayan basit bir kız :)
- +1 yıl
dicek söz yok o zamn görsün baksın
Soran+1 yılama bir yandan özel kalmıcak dostum ya :D
- +1 yıl
boşver kalmasın babanın gözünde özel olacaksın
Soran+1 yılNeyse ya görmez umarım :)
- +1 yıl
:))))))))))))))))))
+1 yılEvet çıkarır
00 Yorumlaseks konuştun mu hiç
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hattım açık hat. Babam kimlerle mesajlastıgını neler konustugunu çıkarıcam diyor. Çıkarabilir mi ya?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler