İnternetimiz hızlı ve modemin yanında cihaz kullanıyorum ama bilgisayarımda internet çok yavaş ama telefonumda int çekiyor?

dediğim gibi internetimiz hızlı mbps si çok düşük değil telefonumda gayet hızlı çekiyor ve gitmiyor ama pc mde aşırı yavaş ve sürekli gidik gösteriyor tekrar bağlanıyorum oyun indiremiyorum 4 tane oyun indirdim onları da zar zor LOL indi ama oyunu açınca yükleme kurulumu var o asla olmuyor sürekli ağ hatası veriyor ve çık diyor her neyse googlede bile zar zor çekiyor birşey aratıyorum açılıyor siteye giriyorum başka yerlere tıklıyorum 10 saat açılmıyor ağ hatası veriyor oyuna giriyorum yine ağ hatası veriyor çıldırıcam laptopum oyuncu laptopu özellikleri harika kendisi de harika özellikleri kat kat kaldırır Wifi 6 desteği bile var en çok onda hızlı olması lazım ama asla hızlı değil googleyi bile açamayacaksam ne anlamı var laptopun ve oyun oynayamayacaksam ve laptopta internet ayarlarını yaptım ama yinede çekmiyor çok kişi bağlanmıyor internete ve bilgisayarım yeni onda sorun olduğunu sanmıyorum modemimiz de gayet iyi,/ internetçimizi de aradık gayet hızlı dedi ve ailem de interneti değiştirmemek için inat ediyor kanser sebepleri/ çözüm var mı biraz uzun sorry
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada herkes bir kablo bağla diyor benimki ztn laptop bunu taşımam gerek ve sonuçta istediğin yerde kullanman gerek eğer kullanamayaksan masaüstü al daha iyi işte her neyse demek istediğim illa kablo mu bağlanması gerekiyor interneti güçlendirsek ve çeşitli aygıtlar kullansak wifi güçlendirici router gibi ozaman laptopda hızlı olmazmı sonuçta herkes kablo kullanmak istemeyebilir ozaman niye internet var kablo bağlayacaksam
İnternetimiz hızlı ve modemin yanında cihaz kullanıyorum ama bilgisayarımda internet çok yavaş ama telefonumda int çekiyor?