Güncellemeler
+1 yıl
bu arada herkes bir kablo bağla diyor benimki ztn laptop bunu taşımam gerek ve sonuçta istediğin yerde kullanman gerek eğer kullanamayaksan masaüstü al daha iyi işte her neyse demek istediğim illa kablo mu bağlanması gerekiyor interneti güçlendirsek ve çeşitli aygıtlar kullansak wifi güçlendirici router gibi ozaman laptopda hızlı olmazmı sonuçta herkes kablo kullanmak istemeyebilir ozaman niye internet var kablo bağlayacaksam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence işletim sistemi şifayı kapmış, bişeyler bulaşmıştır bi şekilde; ağ solucanı vs. vs. veri yedeklemesi sonrası temiz bi kurulum tekrardan, sorunları kökten çözer
yok ya internet testi de yaptım aşırı aşırı düşük pingi çok yüksek ms havalarda indirmesi 0.60 larda aşırı düşük pc daha yeni ne ara kapacak virüsü ztn iyice temizledim bir sürü güvenlik testi yaptım gerisini yapardım ama internet aşırı kanser yani güvenlik testini bile zar zor yapabildim kurulumu çok anlamam ben tekrardan uğraştıramam onla bunla ailem de biraz Geri kafalı söylenir dururlar
yani anlattıklarından bunu çıkardım, telefon vs sorunsuz kullanıyor demişsin?
haklısın ama şimdi bide bozulur format atınca ondan korkuyorum ve yeniden kurulum gerek hiç anlamam kurulumdan
Ethernet kablosu alıp laptoba bağla bide öyle dene
tm bakalım
bu arada herkes bir kablo bağla diyor benimki ztn laptop bunu taşımam gerek ve sonuçta istediğin yerde kullanman gerek eğer kullanamayaksan masaüstü al daha iyi işte her neyse demek istediğim illa kablo mu bağlanması gerekiyor interneti güçlendirsek ve çeşitli aygıtlar kullansak wifi güçlendirici router gibi ozaman laptopda hızlı olmazmı sonuçta herkes kablo kullanmak istemeyebilir ozaman niye internet var kablo bağlayacaksam
Tabi WiFi ile de kullanabilirsin ama gördüğüm kadarıyla laptobunun WiFisi güçlü değil. WiFi adaptörü alabilirsin ekstra olarak WiFini güçlendirir. Tabi kablonun yerini hiçbiri tutmaz kabloda 24 mbps İnternet alırsın mesela WiFi de 15 falan
bizim internetin suçu da varmış ztn şimdi daha çok anladım testlerde aşırı kötü veriler aldım değiştirmekten başka çare yok
İnterneti mi değiştiriyorsun?
belli değil daha en kötü kablo bağlayıp wifi güçlendirici alırım yeterki işe yarasın
İnternetin dandikse bunlar kurtarmaz ama kablo taktığında farkı hissedersin bariz
Genelde tam tersi olmaz mı 🤔
ayn bende öyle düşünüyodum ama böyle oldu işte
Denetim masasından wifi ye gir tanıla yap
her ayarı yaptım bir b0k olmuyor
wi fi access point alcan takıcan
bu arada herkes bir kablo bağla diyor benimki ztn laptop bunu taşımam gerek ve sonuçta istediğin yerde kullanman gerek eğer kullanamayaksan masaüstü al daha iyi işte her neyse demek istediğim illa kablo mu bağlanması gerekiyor interneti güçlendirsek ve çeşitli aygıtlar kullansak wifi güçlendirici router gibi ozaman laptopda hızlı olmazmı sonuçta herkes kablo kullanmak istemeyebilir ozaman niye internet var kablo bağlayacaksam (yazıyorum birkaç yere bileni bulmak için)
Modanın lan portun dan kablo ile wi fi access point bağlı
müşteri hizmetlerine danış
danıştık çok hızlı falan diyorlar babamda değiştirmemek için aşırı bir inat ediyor param olsa gidecem değiştiricem buneya boşuna mı aldım laptopu bir hevesim vardı dünyanın parasını veriyor bide hala değiştirmiyor
Umarım kabloyla bağlıyorsun interneti bilgisayara.
nasıl kablo çok anlamam ben normal modem fişe takılı Laptopum da normal kullanıyorum extra kablo bağlamam mı gerekiyor ne kablosu
Wifiden bağlanıyorsan bağlantı sorunu yaşaman normaldir. Bağlantı dalgalanabilir, gidip gelebilir. Yazılımsal bir sorundur muhtemelen ama lan kablosu ile modemden bilgisayara interneti çekmek bence sorunu çözecek
teşekkür ederim bakarım