Python satranc 2d :d?

Python uzun zaman oldu bırakalı, bende tekrar amaçlı. Satranc programı yazayım dedim. Öyle arayüz bilgim olmadığı için 2d oldu, Renklerde terminalde siyah kendisini belli etmediği için, renkleri değiştirdim.

Taşları koordinatlara göre seçiyorsunuz bir nevi. işte Satır numarası sütun numarası gibi.

Sonra da size gidebileceğiniz noktaları beyazlarla işaretliyor, bir nevi ipucu veriyor.

şu an sadece fil ile at ın ipucu kodlaması bitti. Anam ağladı yapana kadar, üstelik daha çeyreği falan bu, görüntüsü pek hoş olmasa da oyun işte napayım elimden bu kadar geliyor şimdilik. d
FİL niye orada diye sorgulamayın :d, nasıl ipucu gösteriyor görmeniz için örnek olarak kattım oraya
FİL niye orada diye sorgulamayın :d, nasıl ipucu gösteriyor görmeniz için örnek olarak kattım oraya
şu an 500 satır falan kod oldu. Satranc bilmiyordum fazla oynamasını öğrendim sankşi adlıkjglsjıf
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada şu an çalışmıyor pek, taş alma, saldırma gibi şeyleri düzenlemedim pek. o yüzden görüntüsünü attım, kodları çalıştırabilirsiniz isteğe bağlı
Python satranc 2d :d?