yazilim öğrenmeye başladım siber guvenlik uzmanı olmak istiyorum bana yol haritası verir misiniz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pek bu konulardan anlamam ama siber güvenlik üzerine eğitim veren yerler var oraları araştırıp yazılım dışında eğitimler de alabilirsin
Onlara baktım genelde de yabancı kaynaklardan yapıyorum ama burada bilen birisi daha iyi olurdu yardım için
Sen hangi alanlara ilgilisin
Ben psikoloji, felsefe, iletişim gibi alanlara ilgiliyim
Benim iletişimim zayıf bana ne tavsiye edersin
Bana göre iletişim becerisi kişinin kendini tanıması ve anlaması ile başlıyor. Kişi kendini dinleyip anladığında başkalarını da dinleyip anlamaya başlıyor. Bunların dışında ben kendimi geliştirmek için eğitimler aldim, çok fazla kitap okudum. Tabi bir diğer iletişimi geliştiren şey de insanlar ile iletişim halinde olmak mesela kendisini savunmayı bilmeyen birisi tartışmalara girmeden bu becerisini geliştiremez buradaki tartışma dediğim şey müzakere aslında. Benim genel anlamda tavsiyem diksiyon, kişisel gelişim ve beden dili hakkında ya eğitim alman ya da araştırma yapman bunların haricinde kesinlikle kitap okumalısın özellikle kişisel gelişim böylelikle kendini de tanımış olursun
Önerebileceğin kitap var mı
Benim iletişim üzerine önerebilecegim kitaplar;
Joseph Murphy - Bilinçaltının Gücü
Doğan Cüceloğlu - Iletişim Donanımları
Nüzhet Şenbay - Söz ve Diksiyon Sanatı
Ünsal Oskay - Iletişimin ABC'si
Kevin Hogan - konuşarak ikna psikolojisi
Bunların dışında kendim ile iletişimimi mi nasıl arttırırim dersen önereceğim kitaplar;
Doğan Cüceloğlu - Içimizdeki Biz
Doğan Cüceloğlu - Içimizdeki Çocuk
Sen universitemi okuyorsun
Okudum bitti 2 hafta sonra tekrar okumak için sınava girecegim
Neden master lik falanmi
Kendimi üniversite zamanında tanıdım bir de önlisans mezunuyum hedefim akademik ilerlemek o yüzden lisans okumam gerek ki diğer akademik birimleri okuyabileyim
Hangi üniversiteyi okudun
Ağız ve diş sağlığı okudum İstanbul'da
İlgi duyduğun alanlara neden yonelmedin
ilgi duyduğum alanlara o zaman ilgi duymuyordum
Fikrini ne değiştirdi peki yaşadıkların mi gorduklerin mi
Aslında her ikisi de. İnsan sürekli değişiyor, gelişiyor, öğreniyor. Hayatımızın farklı evrelerinde o anki kendimizi tanımaya çalışıyoruz. Ben ilgilendiğim alanlarla ilgilenmeyi istemedim direkt kendimi onlarla özdeşlesmis olarak buldum. Ben hayatta herkesin bir geliş amacı olduğunu düşünüyorum sanırım benim geliş amacım da ilgi duyduğum alanlardı
Herkesin geliş amacı belli tabi hangi dine mensupsun bilmem ama
Müslümanım. Ama sadece tek bir neden için dünyaya gelmiş olamayız. Burada düzeni sağlamak içinde hepimizin farklı görevleri var. Mesela kiminin görevlerinden biri iyi bir hukukçu olup adaleti sağlamaktır, kiminin geliş amaçlarından biri doktor olup insanları sağlıklarına kavusturmaktir... ama hiçbirimiz öylesine yaşayıp gitmek için buraya gelmedik
Haklısın. Senin ilgi alanlarına bakınca insanlarla konuşup dertleşmeyi mi seviyorsun
Evet insanları dinlemeyi, anlamayı kimi zamanda fikir vermeyi seviyorum
Farketmem zor olmadı hala konusuyoruz
Aslında insanlarla iletişim her zaman güzel yeterki konus
İnsan sosyal bir varlık konuşmadan duramaz 😄he şimdi diyeceksin asosyal olan insanlar var ama onlarda en kötü ya kendileri ya da eşyalar ile konuşuyorlar 😄
Kötü bisey. sen şu an ne ile ugrasiyorsun
şu an ders çalışıyorum
Ben rahatsız etmeyim sonra konuşuruz
Ne rahatsızlığı estağfurullah
Müsait olduğunda dönüş yaparsın ozaman
İstersen normal mesaj atabilirsin yani konuşacaksak buradan herkes görüyor
Xper puanım yetmiyor
Zaten bende onu istiyorum seninle rahat konusmak
İstersen fake hesap kur instadan konuşalım normal instagramini vermek istemezsen
Bana yapabiliyorsan yaz oradan vereyim
Yazabiliyorsan*
Sorun orada zaten yazamıyorum sen yazabiliyormusun
Takip at yazayim
Takipteyim zaten