AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Bunun türkü ya da yabancısı yok ama ne yalan söyleyim abaza sapık dolu her yer
Benim meme ucum görünse 80 farklı konuda dava açarlar 🙏
onun yerinde olmlak istemezmişsin gibi konuşuyorsun.
Kadinin suratindan belli olmuo mu hayatinin sokunu yasayip yasamadigi kskfkckc
abazalıkta çıgır açtılar yazık kafalarına nefret ediyorum şu ülkeden bu abazalsrdan gına geldi
sadece tesadüf bir durum olmadığını, tabii o alışkın değil diye şaşırmış. biz şaşırdık mı? hayır
Tiktok kaldırılmadığı sürece, bu tarz şeylerle çok sık rastlayacağız.
Yine halkımız kendini olduğu gibi temsil edebilmiş, her yerde ediyoruz tebrikler
Meme uçlarını belli etme sebebi, erkek takipçileri cezbedip takipçi sayısını artırmak değil mi 😉
Senin gibi sazanlarda atlamış
@kirpikli
İnstg. Hesabım yok. sazan senin babandır ayrıca..
Teşhircilik bu kızın yaptığı.
@kirpikli
İnst. hesabım yok.. bu kızın yaptığı teşhircilik.
Sazan da senin babandır...
Orijinal Türk erkeği utangactireminim o 22 binin çoğu bizim ülkemizdeki kansız hainlerdendir
Gözükse eyvallah, bu görüntüyü sürekli görüyoruz zaten... 😂
Düşünecek pek bir şey yok esasen
E çünkü bu kız bu işten para kazanıyor rant yani
Sorun ailede. Aile çocuk büyütmez. Bu nedenle, erkek ve kızların ahlakı azdır ve yetiştirilmeleri yoktur. Maalesef hiç ahlak yok. Hayvanlar gibi şehvetlerimizin peşinden gideriz. Biz sadece hayvanlar gibi düşünüyoruz. Hiç utanma yok😔😪
Hayır sorun ailede değil sorun düzende.
Aile her zaman çocuğun yanında olupta ona müdahale edemez
O yüzden herkes kendini yetiştirir
TikTok izleyen insanlarda saçma çeken nerede saçma s****
Ağza alınmayacak şeyler söylerim ama kaldırılır, tüm küfürleri etmişim sayın.
Türk erkeğinin abazaliktaki azmini öğrenmiş oldu 🤣
Niye hayatının şokunu yaşasın ki beklediğinin fazlası olmus.
Bilincli sekilde yapilmis olaydir bu nerden anlamis 22000 turk erkegi oldunu sallamislar sunu her yeri elma olsa ne. olucak cocuk
Reziller çünkü. Utanıyorum bu milletin erkeklerinden
Bizimkiler yine şaşırtmıyor, bence kız şaşırmıştır.
Bence ilk kazandığı parayla o kişilere bi yemek verir
Sükür tik tok kullanmiyorum. Gerek duymuyorum bana KS yeter
türk erkekleri bizi yurtdışında hep utandırıyor
Türk erkeklerin ne olduğunu bir kez daha görüyoruz hiç birimden koca olunmaz Türk kızları evlenmeyin bunlarla
Artık bitanesini açıp 2 milyon Türk takipçi edineceğini anlamış olmalı...
eee ne demişler... dünya kadar malın olacağına fındık kadar kedi yavrun olsun
Diğer takip edenler karskteri ve nobel ödülü için mi takip ediyor?
bir sürü kız eksi atmış :) sanırım kızın onbinlerce takipçisini pure gentlemen filan sanıyorlar... neden? sırf yabancı olduğu için :))) işte buna gülerim.. çünkü buradan anladığım şu... bu kız sırf bu resimle 22 bin Türk erkek takip edince bunu haber yapıyor ve Türklere laf çarpıyor.. diğer onbinlerce kişiden tek kelime etmiyor.. bizim bazı kızları böyle bir fotoğrafla onbinlerce yabancı takip etse demek ki gurur duyacaklar.. burada yanlış bir şey var... Ben bu resim yüzünden kızı takibe alanlar doğru bir şey yapıyor demiyorum, yargı dağıtırken her yünüyle bakmıyorsunuz diyorum... tiktok denilen yeri biliyorum, yalnız orada Türk kızları daböyle paylaşımlar yapınca hesapları kapatılıyor... yabancıların ise öyle rahat ki, hiç hesap kısıtlaması yok... bunu da düşünmeli... Kızın hesabı da öyle cici kız hesabı gibi değil bu arada..
Öhöm öhöm rus kızları Trük erkeği için ölüyor öhöm öhöm sarışın abdli avrupalı kızların esmer Trük erkeği tutkusu öhöm öhöm.. a*m*k kara kuru maymun suratlı ortadoğulu sapık çöl fareler sizi hahahahaha böyle maymun olursunuz anca siz iyi olmuş
Bu arada kız Türkiyeyi engellemiş jsjsjs
Genellemeyelim lütfen ben takip etmedim
Takip etmek için bir neden göremiyorum
Türk erkeği değilde abazaları desen
Sibel kekillide Türkiyeyi engellemişti. :)
Türk erkeğinin abazanlık ünü tüm dünyada
Turk erkeginin abazaligi ulke sinirlarini asti
Türkiye cinsel açlığın Afrikasıdır diye bir söz vardır fakat bu görüntünün sadece Türk erkeklerini etkilediğini sanmıyorum. Evet arkadaşlar Finler de Almanlar da Ruslar da Türkler de azıyor. Hah!
Tipik bir kadın takip edene abaza der etmeyene ivne...
Erkek olduğu nerden belli belki böyle memelere sahip olmak isteyen kızlar takip ediyor
Türk erkeği üstüne düşen görevi icra etmiş, ne var ki bunda😂
arkadaş ben kalça göğüse hiç ilgi duymuyorum ben mi anormalim acaba?
Keşke erkekler böyle değilde güzel şeylerle gündem olabilseydi. Kalite yine her zamanki gibi. 😒😒
Zaten kızın amacı meme ucu gösterip takipçi kasmak neyine şaşırmış olabilir ki?
Gayet haklı bir yorum. Şişman bir kadın olup koca sarkık memeli olsa o takip eden erkeklerin hiçbiri olmayacak. Üstüne linç yiyecek. İnternet ortamını da biliyoruz.
kız rezil etmiş lan bizi 😂 aga arap ülkeleri başta olmak üzere seks delisi ülkeler arasındayız yalan yok😅 işin ilginç tarafı dini görüş islam 😂
nerde obje görseler bizim abazalar kaçırmıyor
bizim abazalar diyerek genellemediğin için saol :)
Benim umrumda değil o objeler. Obje görmedim sanki :)
Türkiyede karşı cinse selam vermek bile sapıklık olarak alğılandıği için bu durumu garipsememek lazım, sapıklık türk erkeklerine mi özgü sadece.
Amacına ulaşmış oda takipçi çekmeye çalışmış zaten ayrıca bu takipçilerin türk dışında olsaydı şaşırtıcı olurdu
Türkiye dışında da bir sürü erkek takip ediyor ve onlar da meme ucu için takip ediyor.
@GeçimsizimBugünlerde teşekkür ediyorum muhteşemsin 👍 bizim kızlar hep erkekleri karalama peşinde kendi milletinin erkeğine karşı tutumlarına bak
@hasretkalanadam Sizi bizim kızlar karalamıyor bu olayda amerikalı bir şırfıntı karalıyor. O, takip eden 22 bin erkeğin onu o amaçla terk ettiği ne belli? Ayrıca ilgi istemeyen video çekmez. Video paylaşmaz. Biraz Türk erkekleri güzelsin seksisin deyip de bunun göttünü kaldırdıysa o da triplere girmiştir.
@GeçimsizimBugünlerde pembe yorumları okudun mu?
Karalamişlar
@hasretkalanadam Okumadım erkeklerin yorumunu okudum. Bununla ilgili bir soru soracağım.
@GeçimsizimBugünlerde ok kızları da oku bence
@hasretkalanadam Okudum. Saçmalamışlar bazılarına hak verdim ama onların ülkesinde de abazalık fazla onlar sadece daha rahat yaşayabiliyorlar. Onların kadınlarında da erkeklerinde de ırz, namus gibi bir şey yok. Bu ırz, namus anlayışı bizim toplumumuza has bir şey. Benim merak ettiğim şey 71K takipçisi var. Bunların içinde erkekler de vardır şüphesiz. Bu erkeklerin içinden sadece TÜRK ERKEĞİ Mİ KENDİSİNİ MEME UÇLARI İÇİN TAKİP ETMİŞ?
@hasretkalanadam soruyu sordum
Biz Türk milleti olarak neden kendimizi başka milletlere aşağılatmayı ve aşağılamayı seviyoruz? Detayı okuyun? ↗
@GeçimsizimBugünlerde güzel 👍
Sadece Türk erkeği değildir toplamdir. Ne kadar takipçisi varmış
Utanıyorum artık ya ne zaman bitecek diye ama yok bitmeyecek baksana yazık ya valla yazık boşa yazıyorum boşa konuşuyorum artık
canıım burası ayyy afrika-ü cinsel açlık resmennn ayol
Kişilerin göğüs ucu için takip ettiğini nereden biliyorsunuz da hakaretler ediyorsunuz?
meme ucu cinsel degil turk erkekleri cok sapik ve pis zihniyetli
klasik Türk erkekleri aşırı soğudum aklı olan azerilerle felan takılsın
Azeri değil Azerbaycan Türkü
Azerbaycanlı*
Kızda açmasın meme ucunu açarsa tabi eder adamlar orsp gibi
Bunu boşuna takip etmeyin beyler sadece ucu gözükmüş ben dekolte veren az takipçili bir hatun biliyorum.
Ülke adına utanç verici
Ne rezillik. Erkekler çok fenalarda cidden
😂😂😂
Zuhaahaha unlu oldum iyi mi :D 22 binin icinde bende vardim. Baş abaza olarak hepsini kordinee ettim :D
cinsel açlığın afrikasıdır, türkiye diye güzel bir cümle var
onlar genelde ümmetçi tayfa.
İnanırım buna bizim ülke cinsel açlığın afrikası.
Şaşırdık mı? :D kurşun atar kurşun yerler söz konusu hatunsa bu arada güzelmiş uçları ahahahh.
Meme ucun gözüküyor kapat demek için takip etmiştir onlar
sütyen takmak bi zorunluluk değil bizim sığırlar tabi görmemiş bilmiyor
cinselliği aşaydık zaten marsa giden gemide biz olurduk!
Ahahshs komedi ya bir anda ünlü olmuş bence şokun şokunu yaşamıştır 😂😅
şu erkekleri bi anlasam
Güzel ama tombik tombik memiktolar djjd