Selamün Aleyküm Hayırlı Sabahlar KS Ailesi 😊 Günaydın Evet Telefonunuzda Hangi Ana Ekran Duvar Kağıdı Ve Hangi Kilit Ekran Duvar Kağıdı Kullanıyorsunuz Kim Ne Kullanıyor Bakalım 😉 Ben Samsung Galaxy S10 Teldfonumu Kullanıyorum Telefonumun Orijinal Duvar Kağıdı Kullanıyorum Şimdilik Sonra Daha Güzel Duvar Kağıtları Bakarım Peki siz Ne Kullanıyorsunuz
Selamün Aleyküm Hayırlı Sabahlar KS Ailesi Telefonunuz da Hangi Ana Kilit Duvar kağıdı Kullanıyorsunuz?
Hmm Peki Telefonun Ekran Paneli Nedir eğer Amoled Oled Türü Panele Sahipse Telefonun Siyah Duvar Kağıdı Pilden Tasarruf Sağlar Çünkü Amoled Oled ekranlarda Siyah olan piksel ışık yanmıyor IPS LCD Panele Sahip telefonlarda Siyah Duvar Kağıdı Eklesen Bile Siyah Olan kısımlarda Beyaz Işık pikseller Yanmaya Devam Eder Ben Kendimden de Biliyorum Bir önceki telefonum IPS LCD paneldi Siyah Duvar Kağıdı Eklesem bile piksel Işık Yakıyor Buda pile olumsuz yansıyor tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İşte buu🦒💘
Yaa Çok Tatlı Kilit Duvar Kağıdı Olmuş🦒💖😊
Genelde siyah tonlarını kullanırım hem gözümü almıyor hemde daha az şarj yer
Hangi Panele Sahip telefonun kardeşim
Huawei mate 10 kullanıyorum ve netten indiririm duvar kağıdını
Bunu kullanıyorum knk
sade siyah ekran benimki
Hmm Peki Telefonun Ekran Paneli Nedir eğer Amoled Oled Türü Panele Sahipse Telefonun Siyah Duvar Kağıdı Pilden Tasarruf Sağlar Çünkü Amoled Oled ekranlarda Siyah olan piksel ışık yanmıyor IPS LCD Panele Sahip telefonlarda Siyah Duvar Kağıdı Eklesen Bile Siyah Olan kısımlarda Beyaz Işık pikseller Yanmaya Devam Eder Ben Kendimden de Biliyorum Bir önceki telefonum IPS LCD paneldi Siyah Duvar Kağıdı Eklesem bile piksel Işık Yakıyor Buda pile olumsuz yansıyor tabi
Olduğu gibi orjinali kaldı.