Öncelikle Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler Arkadaşlar 😊 Önce Şunu Söyleyim Şimdi Telefon Almışta Hava Atıyor Görgüsüz Diyenleriniz Olur Elbette Diyen olmadan Önce Söyleyim Ben Hava Atmak İçin Sormuyorum Bu soruyu Ki Sevincimi Mutluluğumu Paylaşıyorum Sizlerle Ben Hava Atmayı Asla sevmem Sadece Görüşünüzü Almak Sevincimi paylaşmak istedim Neyse Arkadaşlar Sonunda Telefonumu Değiştirdim Dün Kendime Samsung Galaxy S10 Aldım şu an Onun üzerinden Yazıyorum Zaten Böyle cihaz yok ya Önceki telefonum Lenovo moto g4+Plus di ondan buna geçince Farkı Çok hissettim Nasıl Buldunuz Kardeşlerim Yeni Telefonumu 😊 Eğer Bu Telefondan almak isteyen Varsa Aklında ki merak ettiğiniz Soruları Sorabilirsiniz
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Dün Yeni Telefon Aldım Samsung S10 Yeni Telefonum Nasıl Buldunuz Kardeşlerim 😊😉 Alırım Hayırlı olsun?
@superpsikolog Eyvallah Kardeşim Çok Teşekkür Ederim 😊🙏🏻 2 Haziran da Aldım yani 2 Gün Oluyor Alalı 4 Yıldır Kullanmış olduğum Lenovo moto G4+Plus Bu Yeni Telefonum Samsung S10 Alınca Akşam Sıfırladım Komple Moto G4 Plus ı Vayy Bee 4 Yıldır Kullandım Az değil yani 4 Yıl O telefona Nasıl alıştıysam Bu Telefona Geçince Biraz yabancıladïm normal dimi? bu kardeşim Yeni Telefonu yabancılamak Yavaş yavaş alışıyorum İşte Varya Sana Şunu Söyleyim Cihaz Gerçekten Muhteşem Samsung gerçekten Bu işi Biliyor Telefon Ekran Olsun Kamera Olsun Hızı Olsun Maşallah Çok Başarılı 👍🏻 Düz S10 Benim aldığım Sahi Aklıma gelmişken Senin Telefon ne oldu Kardeşim En son yandı tamirde demiştin
Hmm Peki Hiç eline Aldın mı Yakından inceledin mi? BEN İlk Defa Bu cihazı S10 elime aldım Ve sahibi oldum zaten Övmek gibi olmasın ki övünmeyi asla sevmem Gerçekten Çok kaliteli cihaz ya Samsung bence benim görüşüm bu işi biliyor
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Selamün Aleyküm Arkadaşlar Dün Yeni Telefon Aldım Samsung S10 Yeni Telefonum Nasıl Buldunuz Kardeşlerim 😊😉 Alırım Hayırlı olsun?
En İyi Cevaplar