Selamin aleykum iyi gunler arkadaşalr ben samsung A 34 aldim Iphone alicaktim xs leri hiç biyerde bulamadim kisacasi x serileri diyelim 2 el sordum kımısının pili degişmiş kimisinin orasi burası degişmiş temiz buldum iphone 11 64 Gb lik 10 milyar diyor letgo dan buldum 21 ay garantisi var alayım desem babam gil almıyor bende yeni çikan samsung A 34 aldim nasil iyi midir sizce
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
samsung a34 yeni mi cikti
he baktim
netten simdi guzel telefon
@aznueEvet yeni çıktı Mart 2023 te çıktı epey de puani 80 sen hangi telfon kullaniyorsun iphone 11 x ten iyi midir 11 alacaktım pahali olunca almayalım dedi babam ikinci el de sorun çıkartır kesin
ben 11i ikinci el aldim sadece 3 ay kullanilmisti hic bir sorun yasamadim
hatta telefonu suya bile dusurdum ona ragmen bir sey olmadi
Iphone 11 puanı epeyde 55 11 24 milyar para. Mi verilir ya 8 milyardi geçen sene keşke alsaydım
Sen ne kullanıyorsun
11 kullaniyorum ben
Guzel telfon dimi 10 milyar mis 10 milyar para verdim eski telfon 2020 Mart ayında aldim huawei p 30 lite
Bende çok istiyorum 11 de alamadım ya letgoda buldum ikinci el babam kizdi 2 gundur benım için tel araştırıyor babam 11 letgoda 10 milyara var beyaz xs bakıyordum ben onun da sıfırı yokmuş nasil sen temiz mi buldun
benim babamin cok telefoncu tanidigi var oule buldu babam
ben 13 istiyodum ama temiz olarak 11 vardi diye 11 aldi
Bende çok tel kullandim iphone de 6 kullandim
iphone 6nin kamerasi cok hosuma
gidiyo benim
İnternet & Teknoloji
1 ay
Samsung a34 telefonumda ayarlarda "telefon alindiginda uyar" ayari ne anlama geliyor?
unkownnn888
unkownnn888
Takip Et
Xper 2
Biseyler yaptim ama anlamadim acaba telefon mu bozuk yeni aldim vatandan
Senin Cevabın
2
Cevap
Soru Sor
Beğen
Paylaş
Takip Et
Uzman Çocuk Doktoru Görkem Astarcıoğlu
Bana Özel
Yilmaz64
Yilmaz64
Bilge
, eic 98%
4 sa
Bende aldim bakalim yarin gelecek iphone den vazgeçtim guzel telfon mu peki
10
Yorumla
Yilmaz64
Yorumla
unkownnn888
unkownnn888
4 sa
Ben begeniyorumm
Yorumla
unkownnn888
unkownnn888
4 sa
Bence gyzel
Yorumla
Yilmaz64
Yilmaz64
16 dk
@unkownnn888 samsung a 34 diye araştırma yaptım direk sen çıktın ayfon dan güzel mi peki 11 12 den hatta xs den
Yorumla
Daha Az Göster
Yilmaz64
Yilmaz64
15 dk
@unkownnn888 senin telfon hangi renk ben yeşil gelecekmiş güzel mi kullanislimi dm ye gelsene
Yorumla
unkownnn888
unkownnn888
12 dk
Siyah benimki
Yorumla
unkownnn888
unkownnn888
11 dk
Ben hiç iphone kullanmadim
Yorumla
Yilmaz64
Yilmaz64
5 dk
Ben 6 tane filan kullandim ilk tel 33 10 du ikinci samsung ays 3 galxy kore yine 4 samsung samsung j7 prime anneme verdim 2018 de 5 inci tel Gm 5 plus 2018 de pubg çıktı sırlar bozuldu kırmızı ekran geldi 6 inci tel iphone 6 aldım 2019 da ikinci el 5 6 ay kullandim sıfırladım içloud şifresi unuttum 2020 Mart ta p 30 lite aldim mavi renk 3 yildir kullaniyorum iphone xs alacaktim 0 kalmamış ikinci el de iyi olmaz dediler bizim kiler 11 de çok pahali bunu önerdi hala oglu 10 milyara alacam yalnız siyahıni bulamadım yeşil iyi olur mu of ya şans mı yok bende buda 8 telfon olacak herhalde 10 milyara aldim içinde neler çikiyor
bu ne
Ben itane filan kullandim ilk tel 33 10 du ikinci samsung ays 3 galxy kore yine 4 samsung samsung j7 prime anneme verdim 2018 de 5 inci tel Gm 5 plus 2018 de pubg çıktı sırlar bozuldu kırmızı ekran geldi 6 inci tel iphone 6 aldım 2019 da ikinci el 5 6 ay kullandim sıfırladım içloud şifresi unuttum 2020 Mart ta p 30 lite aldim mavi renk 3 yildir kullaniyorum iphone xs alacaktim 0 kalmamış ikinci el de iyi olmaz dediler bizim kiler 11 de çok pahali bunu önerdi hala oglu 10 milyara alacam yalnız siyahıni bulamadım yeşil iyi olur mu of ya şans mı yok bende buda 8 telfon olacak herhalde 10 milyara aldim içinde neler çikiyor
8 tane kullandim pardon ya kopyalama yaptim da sen çok şanslı bir kizsin ya
Baban ne iş yapıyor peki
kaporta sanayisi var
Hadi canım sende Kac yaşında baban sanayici mi yani kaportacı
18 yasindayim
evet
Bende sanayi ciyimde benim de çok tanıdık var telfoncu babam alma di çevrem çok geniş benimde sjjsjsjs
Ben oto elektrıkcym abimin yanındayim 3 yildir
guzel
Hangi şehirde yaşiyorsun baban kac yaşında
napcan
Ben endustri meslek lisesinde okudum mobilya bölümü 2019 da mezun oldum 3 yildir abimle. Beraber çalişiyoruz
bir şey yapmayacam meraktan soruyorum işte
sorma
fazla merai g0te y@rak demisler
Kaportacı larida bilirim araba boyası fırın boya babam bana Metin usta der ☺️☺️
Ne diyorsun sen ya hiç hoşuma gitmedi ama bu dediklerin
Dm ye gelsene ya
sbeep
Bende kotu birisi değilm ama
Babam baya kizdi ama 2 gundur gezdi benim için telcilerde benim tanıdıklar ikinci el almam diye tutturdu ne şansızım ben ya küfür etti al ikinci elde ebn a tersten gor dedi
Bende oyuzden samsung aldim annemde yeşil aldim karı telfonu o neymiş dedi samsung lar da güzel ya alie sorunları çok bende ya
Gizliden çıksana ya niye gizliye geçtin
Dm ye gel lütfen ya
@aznue
sal beni ya
Burdamisin