Benim eskiden sık sık yaptığım eylemdi. Telefonun dilini Çince yapardım ve tekrar dili Türkçeye çevirebilmek için dil menüsünü bulmam gerekirdi. Eğer bulamazsam kötü sonuçlar doğuracağını bilirdim, zira telefon babamın olurdu ve bu da ekstra heyecan katardı. Peki siz bunu yaptınız mı?
Telefon dilini Azerbaycan Türkçesi yaparsam onlaynHayırdır mövzü mü var?Zahmet olmasa sesi artırın. (Bu fotoğraf bana ait değil)
Çocukken telefonun dilini değiştirip tekrar o menüye dönebilmenin heyecanını yaşadınız mı hiç?
İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı.
😂😂😂 aşırı hoşuma gitti yaa resmen Azerice yapınca kibarlaşmış. Benimki sesi yükselt diyor. Küçükken öyle bir şey yapmazdım ama ortaokulda kendi telefonumu ingilizce kullandım uzun süre. Şimdi de arada yapıyorum. Ama öyle bilmediğim dillere çevirmedi hiç😅
Çinceyi ben de yapmıştım. 😄 Normalde de Türkçe veya Rusça kullanırım. En olmadık İngilizce. Ama Azerbaycanca gözüme daha da bir hoş göründü, deneyeceğim bunu. Anlaması da çok güç olmasa gerek. 😄
Uykulu uykulu nasıl cümle kurduysam doğrusu. Bir keresinde telefonu Çince ye çevirdim, geri çeviremedim sonra çince ayarlardır, dil ne demektir falan bir iki kelime öğrendim ama unuttum. Çince değil de ben Osmanlıca Rusça (ta00ta biliyorsa öğretir😄) ve ingilazca lazca biliyorum ama ingilizcem kullanmaya kullanmaya A0 oldu sıfır bilgim var gerçi evde otura otura Türkçem'de A0 oldu 😂
Ya tamam bacım öyle hissetmende soun yok çok iyi bir şey kendini sevmende soru baöbaşka adam sana seksi misin diye sormuyor ki a*k sanki millet çirkin diye telefonu kendi kendine dil değiştiriyor ne alaka onu anlamadım ben