İnternet & Teknoloji Bakiyemde 35 tl var. Alacağım kitaplar 33 tl tutuyor fakat "bakiye yetersiz" dediği için alamıyorum. Neden öyle oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba.3 adet kitap 33 tl küsür tutuyor sepette. Kart bilgilerimi giriyorum, bakiye yetersiz çıkıyor alamıyorum.Ek ücret mi kesiliyor 1 2 lira Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kargo parası eklenmiyor. Son tutar net 33 Güncellemeler+1 yıl ... Bakiyemde 35 tl var. Alacağım kitaplar 33 tl tutuyor fakat "bakiye yetersiz" dediği için alamıyorum. Neden öyle oluyor? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OmenTonrim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Olmama nedeni kartında olmaması paranın. Bir hesap var bir de kredi karti kısmı var. İkisi farklı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kredi kullanmıyorum iyi de. Yalnizca hesap kartim var benim Yorumla OmenTonrim +1 yıl Hesap kartındaki parayı çekmemesi saçma para harcamış olabilir misin karttan Yorumla Soran +1 yıl Kontrol ediyorum 35 tl var hesabimda Sepetim 33 küsür tutuyor :( Yorumla
uncertainlife Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kargo fiyatı da oluyor eve gelirken 10-15 lira daha fazla tutuyor o yüzden olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sonradan kargo paradı ekliyo olabilir mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Baktım, hayır kaego ücreti yok Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kargo ücreti eklıyodur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gönderim ücreti yok son tutar 33 Yorumla Karaboyy +1 yıl Hesabını kontrol ettın mı 35 mı var Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Karaboyy +1 yıl Kartınla ılgılı bı sorun var bence Yorumla Soran +1 yıl Arayıp öğrendim eft ücreti kesiyormuş 2 3 liram eksik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olmama nedeni kartında olmaması paranın. Bir hesap var bir de kredi karti kısmı var. İkisi farklı
Kredi kullanmıyorum iyi de. Yalnizca hesap kartim var benim
Hesap kartındaki parayı çekmemesi saçma para harcamış olabilir misin karttan
Kontrol ediyorum 35 tl var hesabimda
Sepetim 33 küsür tutuyor :(
Kargo fiyatı da oluyor eve gelirken 10-15 lira daha fazla tutuyor o yüzden olabilir
Sonradan kargo paradı ekliyo olabilir mi
Baktım, hayır kaego ücreti yok
Çünkü bakiye yeterli değil
Kargo ücreti eklıyodur
Gönderim ücreti yok son tutar 33
Hesabını kontrol ettın mı 35 mı var
Evet
Kartınla ılgılı bı sorun var bence
Arayıp öğrendim eft ücreti kesiyormuş 2 3 liram eksik
kargo yüzündendir