Bence gayet derli toplu. Kaldı ki benim gibi "gerçekten" daginik birine göre baya baya toplu evime gelen arkadaş çok daginik diye odamda degil balkonda çalişalım dedi
Ama nalim zaten 800 Iq oldugum için günlük bir yayinevinin bastigi kiyap sayisi kadar kitap bitiriyorum onu al onu bırak şunu al o kalsın vaktimi çalıyor
Çok düzensiz böyle kötü görüntü veriyor ama. Ha sen rahat ediyorsan böyle keyfine kalmış. :D
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçma gelebilir ama tüm samimiyetimle soylüyorum düzenli ortamlarda inanilmaz geriliyorum ve aradigimi bulamiyorum. Geometrik şekil takintim var eğer fayans köşelerini firlatilmis kiyafet veya atilmis kitap kapatmazsa gözlerimle deseni takip ederim dikkatim dagilir işte bu kadar da ponçiğim
Ha yok ya bu kitapligi ben kendim boyadim alt taraflarina da mavi boya kalmayinca beyaz boya kattim ve rengi acildi sen orayi toz olarak görmus olabilirsin
Allah aşkına düzelt su kitapligi ya benim kitapligimi gorsen kronolojik siraya gore dizmistim onceden cok daginik gozukuyodu donemlere ayirip dizdim uykumu kacirdin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yazarlara göre tasnif edilmeli ve ya konu ve boyutuna göre düzenlenmeli :)
Ya ben kitap sayfa sayısı ve basım saatine göre dizecektim aslında bzvzv
Ciltlerin kalınlık ve incelik boyutlarıda önemli evet :) ya çok dağınık değil düzgün bi sırada değil ve yamuk yumuk yani görüntü hoş değil :)
Ama nalim zaten 800 Iq oldugum için günlük bir yayinevinin bastigi kiyap sayisi kadar kitap bitiriyorum onu al onu bırak şunu al o kalsın vaktimi çalıyor
Sen bilirsin ben fikrimi beyan ettim o kadar ')
çok dağınık değil ama fazlasıyla rahatsız edici görünüyor her şey çok yamuk
Saçlarından ilham aldım bebeğim
Bu arada tebessüm et diye dedim yani şaka😃
Çok düzensiz böyle kötü görüntü veriyor ama. Ha sen rahat ediyorsan böyle keyfine kalmış. :D
Saçma gelebilir ama tüm samimiyetimle soylüyorum düzenli ortamlarda inanilmaz geriliyorum ve aradigimi bulamiyorum. Geometrik şekil takintim var eğer fayans köşelerini firlatilmis kiyafet veya atilmis kitap kapatmazsa gözlerimle deseni takip ederim dikkatim dagilir işte bu kadar da ponçiğim
Aksine düzenli olduğunda daha rahat bulunmaz mı ya normali öyledir. :D
Sen bi de benimkini gör
😂😂
Feci derecede dağınık ve özensiz.
Maalesef pis de...
Abarttin
Resim kalitesinden mi bilemiyorum ama altlar pis gibi duruyor.
Ha yok ya bu kitapligi ben kendim boyadim alt taraflarina da mavi boya kalmayinca beyaz boya kattim ve rengi acildi sen orayi toz olarak görmus olabilirsin
Valla toz olarak gördüm ya. Çok özür dilerim o zaman, resim kalitesi mi diye şey ettim sonra da.
Aaa yok canım sorun değil ne olacak ama kızın tepkisini görme yani hala aklima geliyor
Niye ki? kendi dötü pek mi temizmiş.
Burada çalışamam şuraya geçelim nedir yahu, abartı.
Sirf misafir diye ses cikarmak istemedim ama yok yani temizlik hastaligin varsa önceden bileyim demi ama
Temizlik hastalığı olabilir, bana da ilk bakışta pis geldi ama burada çalışamam demek accük kibir kokuyor.
Amaaan son gelişi oldu işte bende kabahat gel ders anlatayim niye diyosun bırak calissin yaa😂
Kesti bileti :D
Tebrik ederim, böyle dik durun.
Rakip değil mi alla alla😂
Kim rakip, ben mi? yok canım ya
Sıkıl tıkış sanki gereksiz şeyler var ama abartmış o da
Darlandım kanka fotoya bakınca. Fazla göz yorucu kb 😬 Dağınık. Ben delirirdim öyle
Abi ben mi anormalim anlamadim😂
İstediğin gibi takıl beybi sen bilirsin. Nasıl istersen ❤️
Tabii😉
Bana çok düzgün geldi boş yapıyolar :D
acıkk düzenlesen fena olmazz gibii gibiii
Dağınık
Eh işte
ellerim titriyor
Niye be o kadar mı 😂
kitaplik degilki mogollarin talan ettigi kutuphaneler gibi harap olmus vaziyette
Sesli güldüm kahve döküldü yaniyorum şuan😂😂
Allah aşkına düzelt su kitapligi ya benim kitapligimi gorsen kronolojik siraya gore dizmistim onceden cok daginik gozukuyodu donemlere ayirip dizdim uykumu kacirdin
Ya ben ortam düzenliyse kasılırım. Odamı şu an anlık atsam 7 8 tane asprin falan atarsın ağzına ama ben mutluyum
Allahım yardımcın olsun ablam o kitapligi gordum odani hayal edemiyorum 🥺
Bir de koyu kırmızı perdem var güneş isigi da girmiyor mis
bende siyah perde var mıknatısslı istediğim vakit odayı geceye çevirebiliyorum 😊 o şekilde kitap okumak daha zevkli oluyor
Vay beeee soyahini o kadar aradim bulamadim. Odami toplarsam bana onu yolllayabilir misin 😂😂
tabi kii zaten siyah perdeye gerek kalmadi senin kitapligi gorunce hayatim içim karardı teşekkürler
Yaaa ahahah neymişsin sen ya bi dur karnım ağrıdı😂
ben ne guzel uyicaktim😴 oyle dolaniyodum saolasin senin kitapligi gorunce
Ninni söyleyeyim mi😂
kaşgarli mahmut mezarindan cikip lugati turku okusa yine uyku gelmez artik bana 🙂
Tamam tamam gidip topluyorum odamı senin sayende😂
Allah razi olsun saolasin😂ales kitabi gordum sanki biraz daha derin incelesem belki yazıt mazıt bulabilirim diye ümid ediyorum
Dur unutmassam toplu halini de atayım da mışıl mışıl uyu bugün😂😂
beni büyük dertten kurtarmış olursun😁ölmeden evvel düzenli olduğunu görmek isterim
Ahah tamamdır ama bugün geç oldu şimdi uymam lazım yarın artık dur istek atıyorum özelden atarım artık😂
iyi o vakit İnşallah rüyanda her şey simetrik, düzenli, temiz olarak odanda görürsün kendini😂
Ahahah amin😂
hadi hayırlı geceler selametle ✋🙃
Iyi geceler
Dağınık gibi görüniy
Baya daginik kank