İPhone 6s kullanıyorum şu an android kötü mü olur?
İPhone 7 Plus
Samsung galaxy A32
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
A32 MediaTek G80 çipset kullanıyor, iPhone 7+ A10 Fusion çipsetini kullanıyor, G80 daha güncel çipset olmasına rağmen, A10 çipsetinden daha iyi bir performansı yoktur, MediaTek çiplerinde donma, kasılma, performans kayıpları hatta içindeki dahili modeminden çok mobil ve wi-fi bağlantı sorunları yaşarsın.
MediaTek çipleri fiyat performans Android telefonlar için kullanılan çiplerdir ve hiçbir yakınıma asla aldırmadım, MediaTek çipset kullanan bir telefon, üstelik Android gibi sorunlar yumağı bir mobil işletim sistemi eklenince, iPhone 6 yani, kullandığın telefonu hiç değiştirme daha iyi. Android mobil işletim sistemine geçeceksen, iOS'un stabil ve donanım uyumluluğunu ve kullanım rahatlığını bulamazsın, alışma sürecinde olacak, birçok kez saç baş da yoldurur.
Android telefon ile birlikte, saç bakım ürünlerinide alman gerek, aslında bir nevi daha fazla para vermiş oluyorsun. :D İki telefon için kıyaslamaysa, tabi ki iPhone 7+ almanı öneririm.
Mesela hanımefendiler daha çok, böyle zarif ROSE GOLD modelini tercih etmişlerdi, zamanında okuduğum ankette.

Kolay gelsin.
Çok yardımcı oldun teşekkür ederim
Cevap
7Cevap
Bir kere iphone kullandıysan sonrasında android almak sevgilini aldatmış gibi his yaratabilir oyüzden ne olursa olsun iphone al hatta yüksek hafızalı al bulursan kırmızısını al 😂😂😂
Sıfır android alacağıma ikinci el iOS alırım
İphone 5 de bile karmaşan çalışırken android kasar donar aynı performans sürekli vermez
İPhone 7 Plus 7 bin tl den aşağı değildir. sıkıntı yoksa bunu al
Xiaomi al poco X3 pro redmi note 8 pro önerim çok güzel kameraları var oyun canavarı telefonlar
samsung A32 alırsan memnun kalırsın iphone 6 nedir çok eski telefon
Ikisi çok farklı telefonlar
Samsung nedir ya? Xiaomi al
Samsungdan şaşma ama sen bilirsin
Eski telefon neden almak istiyorsun
7 plus candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?